Melissa Hudson Bell (Walter Kamau Bellin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Melissa Hudson Bell on yhdysvaltalainen koreografi, opettaja ja esiintyjä. Hänet tunnetaan paremmin Walter Kamau Bellin vaimona. Hän on amerikkalainen stand up -sarjakuva- ja televisiojuontaja. Hän on isännöinyt CNN:n United Shades of America -sarjaa vuodesta 2016. Viritä elämäkertaan ja tutustu Melissa Hudson Bellin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, aviomieheen, lapsiin, ruumiinmittauksiin, nettoarvoon, perheeseen, uraan ja moniin muihin faktoihin.

Lue lisää
Leslie Hamilton Gearren Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Puoliso, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Leslie Hamilton Gearren tunnetaan paremmin Linda Hamiltonin kaksoissiskona. Hän nousi tunnetuksi esittämällä Sarah Connorin roolia Terminator-elokuvasarjassa sekä televisiosarjassa Beauty and the Beast, jossa hän näytteli vuosina 1987-1990. Tutustu tähän elämäkertaan saadaksesi tietoa Leslie Hamilton Gearrenin lapsuudesta, perheestä, henkilökohtaisesta elämästä ja aikajanasta.

Lue lisää
George Santo Pietro (Vanna White Husband) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Puoliso, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

George Santopietro on italialainen ravintolan omistaja. Tämän lisäksi hänet tunnetaan paremmin Vanna Whiten ex-miehenä. Hän on amerikkalainen televisiopersoona ja elokuvanäyttelijä, joka tunnetaan Onnenpyörän emäntänä vuodesta 1982. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää George Santo Pietron Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettoarvosta, perheestä, urasta ja monista lisää faktoja hänestä!

Lue lisää
Garry Kissick (Ashleigh Barty Boyfriend) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Suhde, Pituus, Paino, Treffit, Nettovarallisuus, Faktat

Garry Kissick on australialainen golfammattilainen. Hänet tunnetaan parhaiten Ashleigh Bartyn poikaystävänä. Hän on australialainen tennispelaaja ja entinen kriketinpelaaja. Hän on naisten tennisliiton (WTA) listalla kaksinpelissä maailman ykköseksi, ja hän on toinen Australian WTA-yksityispelin ykkönen toisen alkuperäiskansan australialaisen Evonne Goolagong Cawleyn jälkeen.

Lue lisää
Marc D’Amelio (Charli D’Amelio Isä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Tyttäret, Nettovarallisuus, Faktat

Marc D’Amelio on yhdysvaltalainen persoona, joka tunnetaan parhaiten sosiaalisen median tähtien Charli ja Dixie D’Amelion isänä. Tämän lisäksi hän on ollut esillä NBC Newsissa perheensä kanssa, mainostaen kahta tytärtään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Marc D'Amelion Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, urasta, tyttäreistä ja monista muista faktoista hänestä!Marc

Lue lisää
Renee Satterthwaite (David Portnoyn entinen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Renee Satterthwaite on amerikkalainen liikenainen, kuuluisa persoona ja tunnetaan paremmin David Portnoyn ex-vaimona. Hän on tunnettu amerikkalainen Internet-julkkis, bloggaaja, hyväntekijä ja urheilu- ja popkulttuuriblogin Barstool Sports perustaja. Lisäksi hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä yli 40 K+ seuraajaa.

Lue lisää
Desiree Wallace (Bubba Wallacen äiti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Etnisyys, Nettovarallisuus, Poika, Faktat

Desiree Wallace on amerikkalainen liikemies ja tunnetaan paremmin kuuluisan autoilijan Bubba Wallacen äitinä. Hän on amerikkalainen ammattikilpa-autokuljettaja. Wallace tunnetaan yhtenä NASCARin historian menestyneimmistä afroamerikkalaisista kuljettajista. Viritä elämäkertaan ja tutustu Desiree Wallacen Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, etnisyyteen, nettovarallisuuteen, pojaan, perheeseen ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Lue lisää
Kenneth Walker (Breonna Taylorin poikaystävä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Tyttöystävä, Perhe, Faktat

Kenneth Walker tunnetaan paremmin edesmenneen Breonna Taylorin poikaystävänä, joka oli 26-vuotias afroamerikkalainen ensiaputeknikko, ja hänet ampuivat kuolemaan Louisvillen metron poliisilaitoksen poliisit 13. maaliskuuta 2020. Kenneth Walker ja Breonna Taylor Ennen tyttöystävänsä Breonna Taylorin kuolemaa Walker asui tyttöystävänsä kanssa tämän asunnossa Louisvillessä.

Lue lisää
Jason Whittle (Patrick Swayz Son) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vanhemmat, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Jason Whittle on amerikkalainen kuuluisa persoonallisuus ja julkkislapsi. Hänet tunnetaan parhaiten Patrick Swayzin poikana. Hän oli amerikkalainen näyttelijä, tanssija, laulaja ja lauluntekijä. Hän saavutti mainetta esiintymällä elokuvissa 1980-luvulla, ja hänestä tuli suosittu kovien ja romanttisten miespääosien roolissa, mikä antoi hänelle laajan fanikunnan.

Lue lisää
Catherine Wiggins (Bradley Wigginsin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Catherine Wiggins on suositun brittipyöräilijän Bradley Wigginsin amerikkalainen kuuluisa puoliso. Bradley ohittaa nimen "Wiggo" ja on myös ensimmäinen brittiläinen pyöräilijä, joka on voittanut Tour De Francen, joka pidettiin vuonna 2012. Viritä biografiaan ja tutustu Catherine Wigginsin Wikeihin, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, aviomieheen ja vartaloon.

Lue lisää
Trisha Meili (Central Park Jogger) Wiki, Bio, Ikä, Video, Poikaystävä, Pituus, Nettovarallisuus, Faktat

Patricia Ellen Meili eli Trisha Meili on valkoinen nainen, joka lenkkeili puistossa ja hyökkäsi kahdeksaan muuhun ihmiseen alueilla North Woodsista Manhattanin keskuspuiston tekojärveen yöllä 19. huhtikuuta 1989 ja raiskasi hänet. . Tapauksen jälkeen Meili oli koomassa 12 päivää ja kärsi vakavasta hypotermiasta, vakavasta aivovauriosta, verenvuotosokista, 75–80 prosentin verestä ja sisäisestä verenvuodosta. H

Lue lisää
Doug Hitchner (Hallie Jacksonin aviomies) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Doug Hitchner on myös eläkkeellä oleva baseball-pelaaja ja baseball-valmentaja, ja hänen näkyvyytensä syynä on avioliitto yhden NBC Newsin menestyneimmistä toimittajista, Hallie Jacksonin kanssa. Viritä elämäkertaan ja tutustu Doug Hitchnerin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, vaimoon, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin!

Lue lisää
Hunter Biden II (Beau Biden Son) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vanhemmat, Nettovarallisuus, Faktat

Hunter Biden II on kuuluisa julkkispoika, joka tunnetaan paremmin Hallie Bidenin ja Beau Bidenin toisena lapsena. Hän esiintyi sisarensa ja serkkujensa rinnalla vuoden 2020 demokraattien kansalliskokouksessa, jossa he lausuivat uskollisuuslupauksen virusvideolla. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Hunter Biden II:n Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vanhemmista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Lue lisää
Alana Martina (Cristiano Ronaldon tytär) Wiki, Bio, Ikä, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Alana Martina on julkkislapsi ja tunnetaan paremmin kansainvälisen jalkapallo-ikoni Cristiano Ronaldon ja malli Georgina Rodríguezin tyttärenä. Hän syntyi julkkisperheeseen vuonna 2017. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Alana Martinan Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vanhemmista, nettovarallisuudesta, perheestä ja monista muista faktoista hänestä.

Lue lisää
Deidra Hoffman (Loni Andersonin tytär) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Deidra Hoffman on amerikkalainen kuuluisa lapsi ja tunnetaan paremmin Loni Andersonin ja hänen entisen aviomiehensä Bruce Hasselbergin isänä. Deidran vanhemmat olivat melko nuoria, kun he menivät naimisiin. Avioliitto kesti noin 2 vuotta. Siten Loni kasvatti Deidran yksin. Deidralla on velipuoli, jonka Loni ja hänen kolmas miehensä, edesmennyt Burt Reynolds adoptoivat.

Lue lisää
Jamie Gordon (Alex Gordonin vaimo) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Jamie Gordon on tunnettu julkkispuoliso. Hänet tunnetaan paremmin Kansas City Royals of Major League Baseball -joukkueessa pelanneen entisen amerikkalaisen baseball-ammattipelaajan Alex Gordonin vaimona. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Jamie Gordonin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Lue lisää