Ashton Wilson (Russell Wilsonin entinen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Ashton Wilson on amerikkalainen tapahtumasuunnittelija ja nousi kuuluisuuteen Seattle Seahawksin pelinrakentajan Russell Wilsonin entisenä vaimona. Hän levisi viraaliseksi ja tuli Internet-sensaatioksi suhteestaan ​​Super Bowlin mestariin Russelliin, joka on Seattle Seahawksin johtaja ja NFL:n parhaiten palkattu pelaaja. Lukiossa Ashton Wilson alkoi seurustella Russellin kanssa ja meni myöhemmin naimisiin, kun Russell Wilson teki siitä ammattilaisen.

Bio, vanhemmat ja varhainen elämä

Ashton Meem syntyi 6. syyskuuta 1987 Richmondissa, Virginiassa, Yhdysvalloissa. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu valkoihoiseen etniseen alkuperään. Hänen äitinsä nimeltään Molly ja isänsä nimeltä Lang Meem, ja hän kasvoi Richmondissa. Koulutukseltaan hän kävi St. Catherine High Schoolia vuonna 2006, kun hän tapasi ensimmäisen kerran Wilsonin, joka meni Collegiate Schooliin vain muutaman kilometrin päässä.

Valmistuttuaan lukiosta Ashton opiskeli Georgian yliopistossa. Opiskeltuaan siellä kolme vuotta, hän ilmoittautui North Carolina State Universityyn Raleighissa, Pohjois-Carolinassa, josta hän valmistui vuonna 2010. Valmistuttuaan viestinnän kandidaatin tutkinnosta Ashton aloitti työharjoittelun mediamarkkinoinnin parissa.

Ikä, pituus & paino

Tällä hetkellä Ashton Wilson on 32-vuotias. Hän seisoo 5 jalkaa 10 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Lisäksi hänellä on ruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Ura

Lisäksi hän työskenteli konsulttina ennen kuin hän sai vakituisen työpaikan American Family Insurance -nimisessä vakuutusyhtiössä. Tällä hetkellä hän työskentelee yrityksessä Advertising Operations Assistantina ja keskittyy parantamaan elämäänsä uransa aikana.

Mediauransa lisäksi Ashton oli tapahtumasuunnittelija, josta hän nautti niin paljon, että hän harkitsi oman putiikkihääsuunnitteluyrityksen perustamista. Hän järjesti häät upeilla yksityiskohdilla varmistamalla, että jokainen näkökohta oli hänen maun ja mieltymysten mukainen.

Ashton Wilson Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiAshton Wilson
NimimerkkiAshton
Ikä32 vuotta vanha
Syntymäpäivä6. syyskuuta 1987
AmmattiTapahtumasuunnittelija
KuuluisaRussell Wilsonin entinen vaimo

(Parhaiten maksettu NFL-pelaaja)

SyntymäpaikkaRichmond, Virginia (USA)
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysValkoinen kaukasialainen
ZodiacNeitsyt
Nykyinen asuinpaikkaRichmond (Virginia, USA)
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'10"

Senttimetrit: 178 cm

Mittarit: 1,78 m

PainoPaino: 55 kg

Paunaa: 121 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

34-25-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriRuskea
Hiusten väriVaalea
Vaatekoko4 (USA)
Kengännumero7 (USA)
Tatuointeja?NA
Perhe
VanhemmatIsä: Lang Meem

Äiti: Molly Meem

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyEronnut
Ex-poikaystävälista1. Russell Wilson

2. Golden Tate

Nykyinen poikaystäväYksittäinen
Aviomies/puolisoRussell Wilson (entinen poikaystävä)
LapsetEi mitään
koulutus
koulutusValmistunut (viestintäalan tutkinto)
Yliopisto1. North Carolina State University

2. Georgian yliopisto

KouluSt. Catherine's High School
Suosikki
LempinäyttelijäBrad Pitt
LempiväriPunamusta
SuosikkikeittiöEspanjalainen ja kiinalainen keittiö
LempielokuvaTarantinon elokuvat
Suosikki loma

Kohde

Kreikka, Berliini
HarrastuksetMatkailu, ostokset, kuntoharjoitukset
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 4 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetNoin 50 000 Yhdysvaltain dollaria
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Twitter

Poikaystävä, treffit ja parisuhde

Ashton Meem ja Russell Wilson tapasivat ensimmäisen kerran lukiossa ja rakastuivat ensimmäisellä tapaamisellaan. Lukion jälkeen he molemmat ilmoittautuivat eri yliopistoihin, mutta onneksi säilyttivät kaukosuhteen. Myöhemmin Ashton liittyi Russelliin North Carolina State Universityyn. Elokuussa 2010 pari kihlautui Ashtonin valmistumisen jälkeen. Sitten huhtikuussa 2014 Wilson ilmoitti, että hän ja Meem päättivät avioliitonsa.

"Olen tehnyt vaikean päätöksen hakea avioeroa", NFL-tähti sanoi lausunnossaan The Seattle Timesin kautta. "On selvää, että tällaiset päätökset eivät tule helposti. Ashton ja minä pyydämme kunnioittavasti rukouksia, ymmärrystä ja yksityisyyttä tänä vaikeana aikana. Jatkossa minulla ei ole enempää kommentteja tähän henkilökohtaiseen asiaan."

Lue myös: Marie Adler (Uskomaton) Wiki, Raiskaaja, Ikä, Pituus, Elämäkerta, Ura, Nettovarallisuus, Vanhemmat, Faktat

Pian ilmoituksen jälkeen alkoi liikkua huhuja, että Meem petti Wilsonia silloisen joukkuetoverinsa Golden Taten kanssa. Sekä Meem että Tate kiistivät suhdehuhut, kun laaja vastaanotin meni Cauldroniin sulkemaan raportit.

"Minulla ei ollut suhdetta Russell Wilsonin vaimoon, eikä minulla ollut mitään tekemistä hänen avioeron kanssa", Tate kirjoitti. ”Se on naurettavaa kaikille, jotka tuntevat meidät… Russell ja minä olimme hyviä ystäviä, kun olin Seattlessa, kentällä ja sen ulkopuolella – hän tietää, että minua koskevat huhut olivat perusteettomia, vahingoittivat mainettani ja hyökkäsivät hahmoani vastaan. Jokainen, joka levitti tätä huhua, oli yksinkertaisesti vastuutonta."

Ashton Wilson Häät ja avioero

Hääpäivänä Ashton Meem Wilson käveli käytävää pitkin lumoavassa mekossa, joka sopi hänelle hyvin. Russell Wilsonin entinen vaimo Ashton esitteli eleganttia J. Crew -morsiuspukua NYC:ssä, kun taas Russel oli pukeutunut kalliiseen suunnittelijapukuun. Heidän häät pidettiin yhdeksän sulhanen ja morsiusneidon läsnä ollessa, ja vieraita oli noin 300.

Kahden vuoden häiden jälkeen Ashton ja Russell erosivat ja heillä oli myös väitetty suhde Russell Wilsonin joukkuetoverin ja ystävän Golden Taten kanssa.

Lue myös: Natalia Diamante Bryant (Kobe Bryantin tytär) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Poikaystävä, Sisarukset, Vanhemmat, Faktat

Russell haki avioeroa, vaikka Ashton ja Tate kiistivät syytökset. Väitetty suhde on kuitenkin toistaiseksi vahvistamaton, mutta fanit uskovat sen olevan heidän avioeronsa suurin syy. Kun Tate lähti Seattle Seahawksista, hän yritti selventää, ettei hän ollut ollut tekemisissä ystävänsä vaimon kanssa vuonna 2014.

Heidän avioeronsa saatiin vihdoin päätökseen, ja avioeroon sovittu rahamäärä jäi julkistamatta. Russell Wilsonin entinen vaimo Ashton ja hänen exänsä vaikenivat eronsa syistä.

Lue myös: Tiffany Ortiz (David Ortizin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Nykyään Seattle Seahawksin pelinrakentaja Russell Wilson on naimisissa laulusensaatio Ciaran kanssa. Pari teki debyyttinsä parina vuoden 2015 Valkoisen talon osavaltioillallisella Japanille. Sitten vuonna 2016 he ilmoittivat kihlautuneensa lomaillessaan Seychelleillä, ja muutamaa kuukautta myöhemmin solmivat solmun Peckfortonin linnassa Cheshiressä, Englannissa.

Ashton Wilson nyt

Avioeron jälkeen Russel Wilsonin ensimmäinen vaimo Ashton vietti yksityistä, hiljaista ja rentoa elämää pitäen kaiken poissa Hollywoodista ja sosiaalisesta mediasta.

Russel Wilsonin entinen vaimo Ashton Meem näyttää viettävän sinkkuelämää. Eron jälkeen Ashtonin seurustelusta ei ole ollut tietoa.

Toisaalta vuosi avioeron jälkeen Russel alkoi seurustella Ciaran kanssa. Ciara Princess Wilson on yhdysvaltalainen laulaja, lauluntekijä, tanssija ja malli, joka syntyi Austinissa, Texasissa. Hän matkusti ympäri maailmaa lapsuudessaan ja muutti lopulta Atlantaan, Georgiaan, missä hän liittyi tyttöryhmään Hearsay.

Lue myös: Kirsten Corley (Chance the Rapper Wife) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Häät, Vauva, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Russell Wilson ja Ciara nähtiin yhdessä Valkoisessa talossa Barack Obaman tapaamisen aikana vuonna 2015. Neljän kuukauden kihlauksen jälkeen he menivät naimisiin heinäkuussa 2016 ja saivat esikoisensa, tytär nimeltä Sienna Princess Wilson huhtikuussa 2017.

Russel Wilsonin ensimmäinen vaimo, Ashton, sai epämiellyttävää huomiota vuonna 2016 sen jälkeen, kun hänen ex-miehensä kihlautui Ciaran kanssa. Russel Wilsonin entinen vaimo jakaa kuvan vanhasta kihlasormuksestaan ​​ja päivitti sen Twitter-profiilikuvakseen.

Ashton Meem Net Worth

Ashton Meemin nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 4 miljoonaa dollaria. Tällä hetkellä hänen tulonlähteensä on oma kahvayritys ja rahat, jotka hän sai entiseltä aviomieheltään heidän sovittelunsa aikana.

Lue lisää: Mor Shapiro (Ben Shapiron vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Toisaalta Ashton Meemin aviomiehestä Wilsonista tuli NFL:n parhaiten palkattu pelaaja neljän vuoden 140 miljoonan dollarin jatko-ajalla, joka sisälsi ennätyksellisen 65 miljoonan dollarin allekirjoitusbonuksen ja 107 miljoonan dollarin takuurahaa. Hän juhli hetkeä julkaisemalla videon ollessaan sängyssä nykyisen vaimonsa Ciaran kanssa.

Ashton Wilsonin faktat

  • Hän rakastaa TV-ohjelmien katsomista Netfilxissä.
  • Hän rakastaa myös matkustamista.
  • Hän on myös lemmikkieläinten ystävä.
  • Tällä hetkellä hän työskentelee myös tapahtumasuunnittelijana kuuluisille Hollywood-julkkiksille.
  • Hän säilyttää yksityiselämänsä ja pysyy poissa parrasvalosta.
  • Tällä hetkellä hän on erittäin keskittynyt uraansa mainosoperaatioiden assistenttina.
  • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla, kuten Instagramissa.
  • Instagram-tilillään hän ei ole vaihtanut toista nimeään "Wilson":sta "Meem"
  • Hän on myös hyvä ystävä Golden Taten vaimon Elise Pollardin kanssa.
  • Lisäksi pariskunnan juhliessa kolmivuotista hääpäiväänsä Wilson jakoi Instagram-videon, jossa mainittiin hänen halunsa saada lisää lapsia Ciaran kanssa. "Olet vain hämmästyttävä nainen, olet inspiraationa niin monille ihmisille, niin monille naisille ympäri maailmaa", hän sanoi. "Joten, rakastan sinua sellaisena kuin olet. Vielä monta vuotta rakkautta, hauskaa ja iloa… ja lapsia.”

Uusimmat viestit