Quinn Lundberg (Zach Galifianakisin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Quinn Lundberg on kanadalainen liikenainen ja yksi Growing Voices -hyväntekeväisyysjärjestön perustajista UBC Farmilla Vancouverissa, Brittiläisessä Kolumbiassa. Hän on amerikkalaisen näyttelijän, koomikko ja kirjailija Zach Galifianakisin parempi puolisko. Hän on amerikkalainen näyttelijä, koomikko, muusikko ja kirjailija, joka nousi tunnetuksi Comedy Central Presents -erikoissarjallaan vuonna 2001 ja esitteli seuraavana vuonna oman ohjelmansa Late World with Zach VH1:ssä. Hän sai myös julkisen politiikan tutkinnon auttaakseen itseään työssään. Hän on yksi, joka pitää parempana yksityiselämää. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Quinn Lundbergin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, puolisosta, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Quinn Lundbergin ikä

Kuinka vanha on Quinn Lundberg? Hän on syntynyt vuonna 1983. Hän on 38-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi Yhdysvalloissa.

Quinn Lundbergin elämä ja perhe

Quinn Lundbergin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Vuonna 2016 hän ja Erica Chidi Cohen perustivat koulutusalan yritysalustan LOOM. Hän perusti myös voittoa tavoittelemattoman järjestön "Growing Voices" vuonna 2013 antaakseen äänen ihmisille mielenterveyden leimautumisen ja syrjinnän torjumiseksi.

Quinn Lundberg Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Quinn Lundberg on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Lue myös: Linzey Rozon (Tim Rozonin vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Quinn Lundberg Wiki

Quinn LundbergWiki/Bio
Oikea nimiQuinn Lundberg
NimimerkkiQuinn
Kuuluisa AsZach Galifianakisin vaimo
Ikä38-vuotias
Syntymäpäivä1983
SyntymäpaikkaEdmonton Alberta
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
Lapset1
puolisoZach Galifianakis
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Quinn Lundberg Aviomies ja lapset

Kuka on Quinn Lundbergin aviomies? Hän on naimisissa Zach Galifianakisin kanssa. Hän on ollut suosittu vuodesta 2001. 7. syyskuuta 2013 Lundberg synnytti heidän esikoisensa, pojan, ja Galifianakis jäi ilman Are You Here -elokuvansa ensi-iltaa osallistuakseen synnytykseen. Hän ja Quinn saivat toisen pojan 7. marraskuuta 2016.

Lue myös: Megan Wallace Cunningham (Craig Fergusonin vaimo) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, tosiasiat

Quinn Lundbergin ura ja nettovarallisuus

Mikä on Quinn Lundbergin nettovarallisuus? Hän oli aiemmin mukana UNICEFissa ja matkusti ympäri maailmaa edistääkseen kestävää yhteisökehitystä jälkeenjääneissä maissa. Lisäksi hänen miehensä on kuuluisa näyttelijä. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 8 miljoonaa dollaria (USD). Lisäksi Quinn Lundbergin nettovarallisuus on 2 miljoonaa dollaria (USD).

Quinn Lundbergin tosiasiat

  1. Quinn Lundberg perusti voittoa tavoittelemattoman järjestön "Growing Voices" vuonna 2013.
  2. Hän oli aiemmin mukana UNICEFissa.
  3. Joitakin hänen muita hyväntekeväisyysaloitteita ovat työskentely perheväkivallan lievittämiseksi Pohjois-Carolinassa ja yhteisökeskuksen rakentaminen Malawin maaseudulle.
  4. Hän sai myös julkisen politiikan tutkinnon auttaakseen itseään työssään.
  5. Hän ei ole niin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Janaina Mendes (Ronaldinhon vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit