Elle McBroom Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vanhemmat, Isä, Äiti, Sisarukset, Faktat

Kuka on Elle McBroom? Hän on koripalloilija Austin McBroomin ja kuntomallin Catherine Paizin ensimmäinen lapsi. Hän liittyy heidän seuraansa heidän erittäin suositulla vlogikanavallaan The ACE Family. Tämän lisäksi Elle McBroomilla on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään. Hänellä on Instagram-tilillään yli 5 miljoonaa seuraajaa. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Elle McBroomin iästä, pituudesta, painosta, isästä, äidistä, siskosta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Elle McBroomin elämäkerta, ikä, isä, äiti ja vanhemmat

Kuinka vanha on Elle McBroom? Hän syntyi 28. toukokuuta 2016 Kaliforniassa. Tällä hetkellä hän on 4-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen äitinsä nimi on Catherine Paiz, joka on fitnessmalli, innokas TV-juontaja ja Instagram-sensaatio, jolla on yli 8 miljoonaa seuraajaa kuvanjakoverkostossa. Hän ja hänen kumppaninsa Austin ylläpitävät perheen YouTube-kanavaa nimeltä The ACE Family, joka on kerännyt yli 19 miljoonaa tilaajaa. Elle McBroomin isän nimi on Austin McBroom, joka on entinen NCAA:n koripallovahti, joka sitoutui Saint Louisin yliopiston miesten koripalloohjelmaan kaudella 2011-2012. Yliopistokoripallouransa jälkeen hänestä tuli sosiaalisen median tähti, jolla on yli 7 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Hän on myös ACE Family -yhteistyökanavan jäsen. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on nuorempi sisko nimeltä Alaïa ja nuorempi veli nimeltä Steel. Hänen setänsä on personal trainer ja sosiaalisen median sensaatio Landon McBroom. Hänen setänsä on myös sosiaalisen median sensaatio, joka näyttelee tyttöystävänsä SimplyShylan rinnalla suositulla YouTube-kanavalla THIS IS L&S. Hänet tunnetaan myös Austin McBroomin veljenä, joka johtaa YouTube-kanavaa The ACE Family. Koulutukseltaan hän on päiväkodissa.

Elle McBroom Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Elle McBroom on? Hän on liian pieni, eikä hänen tarkka pituutensa ja painonsa ole julkisuudessa. Hänen korkeus on tällä hetkellä noin 2 jalkaa. Hän painaa noin 12 kg tai 26 paunaa. Hänellä on mustat silmät ja hiukset.

Elle McBroomWiki/Bio
Oikea nimiElle McBroom
NimimerkkiElle
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä4-vuotias
Syntymäpäivä28. toukokuuta 2016
SyntymäpaikkaKalifornia
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 2 jalkaa
Painonoin 12 kg (26 lbs)
RunkotilastotNA
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
KengännumeroNA
IsäAustin McBroom
ÄitiCatherine Paiz
SisaruksetSisar: Alaïa

Veli: Teräs

SetäLandon McBroom
NettovarallisuusNoin 700 000 dollaria

Faktoja Elle McBroomista

  1. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään.
  2. Hänen Instagram-tilinsä hoitavat hänen äitinsä ja isänsä.
  3. Hänen Instagram-bioossaan lukee: "Hei, nimeni on Elle ja olen 4-vuotias! Tiliäni ylläpitävät äitini @catherinemcbroom ja isä @austinmcbroom.
  4. Hänen tilinsä on täynnä hänen perheenjäseniään ja hänen sisarensa Alaïaa ja nuorempaa veljeään nimeltä Steel.
  5. Hän on hyvin lähellä äitiään.
  6. 4-vuotias Elle McBroom on erittäin lahjakas lapsi, jolla on paljon ilmiömäisiä taitoja.

Tiivistettynä

Koripalloilija Austin McBroomin ja kuntomallin Catherine Paizin ensimmäinen lapsi. Hänen isänsä ja äitinsä alkoivat seurustella vuosi ennen hänen syntymäänsä vuonna 2015. Elle McBroom liittyy heidän seuraansa heidän erittäin suositulla vlogikanavallaan The ACE Family. Pinkki on hänen lempivärinsä.

Lue myös: Ryan Curry (Curryn tytär) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, isä, äiti, sisarukset, perhe, tosiasiat

Uusimmat viestit