Cathy Hummels (Mats Hummelsin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Suhde, Nettovarallisuus, Aviomies, Faktat

Cathy Hummels on saksalainen vaikuttaja ja juontaja. Hän mainitsi tähtikuviota hänen uutisoinnistaan ​​korkean profiilin tapahtumista, kuten Berliinin muotiviikoista ja vuoden 2014 jalkapallon MM-kisoista. Hän saavutti lisää mainetta kilpailijana tanssikilpailussa Let’s Dance vuonna 2015. Marraskuussa 2020 hän näytteli ProSieben-showssa Schlag ja voitti Stefanie Hertelin. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu Cathy Hummelsin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, aviomieheen, kehon mittoihin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Cathy Hummelsin pituus ja paino

Kuinka pitkä Cathy Hummels on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Cathy Hummelsin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Cathy Hummelsin elämäkerta, ikä, varhaiselämä ja perhe

Kuinka vanha on Cathy Hummels? Hänen syntymäpäivänsä osuu 31. tammikuuta 1988. Hän on 33-vuotias. Hän on Saksan kansalainen ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Cathy-Hummelsin ikä

Lue myös: Hoda Kotb (isäntä) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Aviomies, Nettovarallisuus, Tytär, Ura, Faktat

Cathy Hummels Wiki

Cathy HummelsWiki/Bio
Oikea nimiCatherine "Cathy" Fischer

Hummels

NimimerkkiCathy Hummels
Kuuluisa AsTV-ohjelman juontaja
Ikä33-vuotias
Syntymäpäivä31. tammikuuta 1988
SyntymäpaikkaSaksa
SyntymämerkkiVesimies
KansallisuusSaksan kieli
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
LapsetNA
puolisoMats Hummels
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Cathy Hummelsin aviomies

Kuka on Cathy Hummelsin aviomies? Hän meni naimisiin jalkapalloilija Mats Hummelsin kanssa vuonna 2015. Hän on saksalainen keskuspuolustaja, joka liittyi Borussia Dortmundiin vuonna 2009 aloitettuaan uransa Bayern Münchenissä. Hän kuului Saksan MM-joukkueeseen vuonna 2014. Lisäksi Fischer ja Hummels menivät naimisiin kesäkuussa 2015. Pariskunnalla on poika, syntynyt 11.1.2018.

Cathy Hummelsin nettoarvo

Mikä on Cathy Hummelsin nettovarallisuus? Hän oli koulun Carl-Orff-Gymnasiumin cheerleader. Münchenissä hän tapasi vuoden 2007 jalkapalloilijan Mats Hummelsin tietävät sen tällä hetkellä, kun Bayern München pelasi. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Cathy-Hummels-faktoja

Lue myös: Natalia Rivera (TV-ohjelman juontaja) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettoarvo, tosiasiat

Cathy Hummelsin tosiasiat

  1. Cathy Hummels osallistui RTL-shown Let’s Dance 8. tuotantokauteen ammattitanssija Marius Iepuren rinnalla vuonna 2015.
  2. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  3. Hän valmistui Dortmundin teknisestä yliopistosta.
  4. Hänellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  5. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!

Lue myös: Daniela Fainus (isäntä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit