Kenneth Walker (Breonna Taylorin poikaystävä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Tyttöystävä, Perhe, Faktat

Kenneth Walker tunnetaan paremmin edesmenneen Breonna Taylorin poikaystävänä, joka oli 26-vuotias afroamerikkalainen ensiaputeknikko, ja hänet ampuivat kuolemaan Louisvillen metron poliisilaitoksen poliisit 13. maaliskuuta 2020.

Kenneth Walker ja Breonna Taylor

Ennen tyttöystävänsä Breonna Taylorin kuolemaa Walker asui tyttöystävänsä kanssa tämän asunnossa Louisvillessä. Kaksikko oli suhteessa toisiinsa muutama kuukausi ennen tyttöystävänsä kuolemaa.

Kenneth Walkerin rakkauselämä kuitenkin muuttui täysin, kun poliisit pian puolenyön jälkeen 13. maaliskuuta 2020 Louisvillen poliisit menivät Breonna Taylorin ja Kenneth Walkerin asuntoon käyttämällä pässiä pakottaakseen oven avaamaan.

Poliisi tutki kahta miestä, joiden uskoivat myyneen huumeita. Taylor/Walker-koti sisältyi Jeffersonin piirikunnan piirituomari Mary M. Shaw'n allekirjoittamiin koputtamattomaan etsintälupaan, joka perustui kuulemma poliisin esityksiin, joiden mukaan yksi miehistä käytti asuntoa vastaanottaakseen paketteja. Epäilty huumekauppias oli väitetysti nähty kävelevän Taylorin asuntoon eräänä tammikuun iltapäivänä USPS-paketin kanssa ennen lähtöä ja ajavan tunnettuun huumekauppaan, ja luvan mukaan Yhdysvaltain postitarkastaja vahvisti, että mies oli vastaanottanut paketteja asunnossa. Postitarkastaja Tony Gooden on kertonut, että hänen toimistonsa oli kertonut poliisille, ettei siellä ollut vastaanotettu kiinnostavia paketteja.

Sillä välin Walkeria syytettiin murhan yrityksestä ja poliisin pahoinpitelystä. 26. toukokuuta 2020 Tom Wine (syyttäjä) julkaisi lausunnon, jossa hän väitti, ettei hän nostaisi syytteitä Taylorin kumppania vastaan.

Kenneth Walker Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiKenneth Walker
NimimerkkiKenneth
Ikä29 vuotta vanha
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

1991
AmmattiTyöntekijä
KuuluisaBreonna Taylorin poikaystävä

(amerikkalainen ensiaputeknikko)

SyntymäpaikkaUSA
Kansallisuusamerikkalainen
Etnisyysafroamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliUros
ZodiacVesimies
Nykyinen asuinpaikkaLouisville, Kentucky, Yhdysvallat
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5' 10"

Senttimetrit: 178 cm

Mittarit: 1,78 m

PainoPaino: 81 kg

Paunaa: 180 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

44-32-39 tuumaa
Hauislihaksen koko14 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Edellinen treffit?Ei tunnettu
TyttöystäväBreonna Taylor

(s. 5. kesäkuuta 1993 – d. 13. maaliskuuta 2020)

Vaimo / puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysValmistua
YliopistoEi tunnettu
KouluPaikallinen lukio
Suosikki
SuosikkiväriSininen
Suosikkikeittiöitalialainen
Suosikki loma

Kohde

Kuuba
HarrastuksetMusiikki & Matkailu
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 15 000 Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Facebook, Twitter (ei-aktiivinen)

Breonna Taylorin kuoleman jälkimainingit

Mielenosoitukset Louisvillessä saavuttivat kiehumispisteen lauantaina, kun yksi henkilö ammuttiin ja tapettiin Jefferson Parkissa mielenosoituksen aikana, jossa vaadittiin oikeutta Taylorin kuolemassa. Ammuskelun seurauksena LMPD ilmoitti sunnuntaina tiedotteessa, että puisto suljetaan klo 23.00 alkaen. klo 6 asti päivittäin.

Taylorin kuolema on ollut kansallisen huomion kohteena, kun mielenosoittajat ovat vaatineet oikeutta poliisin tekemiin mustien miesten ja naisten murhiin eri puolilla maata viime kuukausina. Taylorin talo sisältyi koputuskieltoon, koska viranomaiset epäilivät huumerenkaaseen osallistuneen miehen toimittaneen huumepaketteja kotiinsa poliisin etsintäluvan mukaan.

CNN:n mukaan poliisit tapasivat Taylorin poikaystävän Kenneth Walkerin tullessaan sisään. Hän soitti hätänumeroon, kun poliisi saapui asuntoon. Hänellä oli kanteen mukaan lupa kantaa ampuma-ase. Poliisin mukaan hän ampui määräyksen toteuttaneita poliiseja.

Lisäksi Taylorin perhe nosti kaksi kuukautta myöhemmin laittomasta kuolemasta kanteen vaatien syytteitä akusta, laittomasta kuolemasta, liiallisesta voimasta, huolimattomuudesta ja törkeästä huolimattomuudesta. Kanteessa todettiin myös, että virkailijoiden olisi pitänyt keskeyttää etsintä Taylorin asunnossa, koska epäilty poliisin etsimä oli pidätetty toisessa paikassa ennen kuin pidätysmääräys oli pantu täytäntöön.

Kenneth Walkerin ikä

Kuinka vanha on Kenneth Walker? Hän syntyi vuonna 1991 ja Yhdysvalloissa ja hän on 29-vuotias vuodesta 2020 lähtien. Hän on afroamerikkalainen. Tällä hetkellä hän asuu Louisvillessä, Kentuckyssa, Yhdysvalloissa.

Kenneth Walkerin faktat

  • Bio & Perhe: Kenneth Walkerin perhetiedot eivät ole julkisia.
  • Hänellä on myös sisaruksia.
  • Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu ja tavallinen kansalainen Louisvillessä, Kentuckyssa, Yhdysvalloissa.
  • Lisäksi hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus.
  • Hänen tyttöystävänsä Taylorin kuolema on ollut kansallisen huomion kohteena, kun mielenosoittajat ovat vaatineet oikeutta poliisin tekemiin mustien miesten ja naisten murhiin eri puolilla maata viime kuukausina.
  • Mielenosoittajat olivat pystyttäneet tielle bannereita, joissa oli kuvia Breonna Taylorista, mustasta naisesta, jonka Louisvillen metropoliisit ampuivat ja tappoivat koputuskieltoa noudattaen.
  • Poliisi tavoitti mielenosoittajat ja pyysi yleisöä hajottamaan.
  • Poliisin mukaan 33 ihmistä pidätettiin ja 19 ajoneuvoa hinattiin.

Uusimmat viestit