Phoebe Gates (Bill Gatesin tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Sisarukset, Nettovarallisuus, Faktat

Kuka on Phoebe Gates? Hän on nuorin tytär ja lapsi yhteensä kolmesta, joka syntyi miljardööriyrittäjä Bill Gatesille ja Billin vaimolle Melinda Gatesille.

Lisäksi hän on amerikkalainen liikemies, ohjelmistokehittäjä, sijoittaja ja hyväntekijä. Hänet tunnetaan parhaiten Microsoft Corporationin perustajana. Hänen äitinsä on myös tähti ja amerikkalainen hyväntekijä ja Microsoftin entinen pääjohtaja. Vuonna 2000 hän perusti miehensä Bill Gatesin kanssa Bill & Melinda Gates -säätiön, joka oli maailman suurin yksityinen hyväntekeväisyysjärjestö vuonna 2015.

Phoebe Gatesin korkeus ja paino

Kuinka pitkä Phoebe Gates on? Hän seisoo 5 jalkaa 10 korkeana tai 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki.

Phoebe Gatesin ikä

Kuinka vanha on Phoebe Gates? Hänen syntymäpäivänsä osuu 14. syyskuuta 2002. Tällä hetkellä hän on 17-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt.

Phoebe GatesWiki/Bio
Oikea nimiPhoebe Gates
NimimerkkiPhoebe
Kuuluisa AsBill Gatesin ja Billin vaimon Melinda Gatesin tytär
Ikä17 vuotta vanha
Syntymäpäivä14. syyskuuta 2002
SyntymäpaikkaSeattle, WA
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6,5 (USA)
PerheÄiti: Melinda Gates

Isä: Bill Gates

Veli: Rory Gates

Sisar: Jennifer Gates

PoikaystäväYksittäinen
NettovarallisuusNA

Phoebe Gatesin poikaystävä

Kuka on Chloe Calandran nykyinen poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Hän rakastaa viettää aikaa perheensä ja sisarustensa kanssa.

Phoebe Gatesin nettoarvo

Mikä on Phoebe Gatesin nettovarallisuus? Hän varttui Seattlessa, Washingtonissa. Hänen isänsä nettovarallisuuden on arvioitu olevan noin 65 miljardia dollaria. Hänen isänsä perusti Microsoftin Paul Allenin kanssa.

10 faktaa Phoebe Gatesista

  1. Wiki & Bio: Melinda alkoi seurustella Microsoftin toimitusjohtaja Bill Gatesin kanssa vuonna 1987 tapattuaan hänet messuilla New Yorkissa.
  2. Phoebe Gatesin perhe: Hänellä on myös sisaruksia. Hänen vanhempi veljensä on Rory Gates ja hänen vanhempi sisarensa on Jennifer Gates.
  3. Phoebe Gatesin koulutus: Hän jatkaa opintojaan eliittikoulussa Washingtonissa.
  4. Phoebe Gatesin uran aikajana: Hän viimeistelee parhaillaan opintojaan eikä mitään kiinteää uraa. Phoeben isä on hänen suurin roolimallinsa.
  5. Vuonna 2002 Melinda ja Bill Gates saivat Jefferson Awardsin vuosittain myöntämän palkinnon parhaasta julkisesta palvelusta, joka hyödyttää heikommassa asemassa olevia.
  6. Hän rakastaa romaanien lukemista vapaa-ajallaan.
  7. Hänen siskollaan Jenniferillä on nyt Instagram-tili, ja hän julkaisee ajoittain kuvia Phoebesta ja muista perheenjäsenistä.
  8. Hänellä on intohimo balettiin, hän osallistuu tunneille New York School of American Balletissa ja The Juilliard Schoolissa.
  9. Koronaviruspandemian aikana hänen vanhempansa ilmoittivat äskettäin, että he lahjoittavat suurimman osan omaisuudestaan ​​hyväntekeväisyyteen eivätkä lapsilleen.
  10. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Rory John Gates (Bill Gatesin poika) Ikä, Wiki, Bio, Pituus, Paino, Perhe, Tyttöystävä, Faktat

Uusimmat viestit