Juanita Vanoy (Michael Jordanin entinen vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettoarvotietoa

Juanita Vanoy on amerikkalainen julkkisvaimo. Hänet tunnetaan parhaiten NBA Hall of Famerin Michael Jordanin entisenä vaimona, jolle myönnettiin 168 miljoonaa dollaria avioeroratkaisuissa, joka on yksi maailman kaikkien aikojen kalleimmista sovintoratkaisuista. Lisäksi Michael Jordan on amerikkalainen entinen koripalloilija ja National Basketball Associationin Charlotte Hornetsin pääomistaja. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Juanita Vanoyn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Juanita Vanoy Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Juanita Vanoy? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa.

Juanita Vanoy Ikä

Kuinka vanha on Juanita Vanoy? Hänen syntymäpäivänsä osuu 13. kesäkuuta 1959. Hän on 61-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi Chicagossa, IL. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Deborah R. Nelson-Mathers (Eminemin äiti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, lapset, tosiasiat

Juanita VanoyWiki/Bio
Oikea nimiJuanita Vanoy
NimimerkkiJuanita
Kuuluisa AsNBA Hallin entinen vaimo

Famer Michael Jordan

Ikä61-vuotias
Syntymäpäivä13. kesäkuuta 1959
SyntymäpaikkaChicago, IL
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero5 (USA)
LapsetJeffrey, Marcus ja Jasmine
Aviomies/puolisoMichael Jordan
Nettovarallisuusnoin 168 miljoonaa dollaria (USD)

Juanita Vanoy aviomies

Kuka on Juanita Vanoyn aviomies? Hän oli Michael Jordanin ensimmäinen vaimo. He erosivat vuonna 2006 17 vuoden jälkeen. Heillä oli kolme yhteistä lasta nimeltä Jeffrey, Marcus ja Jasmine.

Lue myös: Morgan Poole (Eric Bledsoen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Juanita Vanoy Net Worth

Mikä on Juanita Vanoyn nettovarallisuus? Hänelle myönnettiin 168 miljoonaa dollaria avioeroratkaisuissa, jotka ovat yksi maailman kaikkien aikojen kalleimmista sovintoratkaisuista.

Juanita Vanoy tosiasiat

  1. Juanita Vanoyn aviomiehestä tuli Laneyn juniorijoukkueen tähti, ja hän pelasi useita 40 pisteen pelejä.
  2. Vuonna 1981 hän hyväksyi koripallostipendin Pohjois-Carolinan yliopistoon Chapel Hillissä, jossa hän opiskeli kulttuurimaantiedettä.
  3. Hän tapasi Michaelin ensimmäisen kerran vuonna 1984 Chicagon ravintolassa.
  4. He menivät naimisiin vuonna 1989 Las Vegasissa.
  5. Hän on entinen malli ja entinen pääsihteeri.

Lue myös: Lucinda Southworth (Larry Pagen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found