Deidra Hoffman (Loni Andersonin tytär) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Deidra Hoffman on amerikkalainen kuuluisa lapsi ja tunnetaan paremmin Loni Andersonin ja hänen entisen aviomiehensä Bruce Hasselbergin isänä. Deidran vanhemmat olivat melko nuoria, kun he menivät naimisiin. Avioliitto kesti noin 2 vuotta. Siten Loni kasvatti Deidran yksin. Deidralla on velipuoli, jonka Loni ja hänen kolmas miehensä, edesmennyt Burt Reynolds adoptoivat. Vuonna 2009 Deidralla diagnosoitiin multippeliskleroosi. Viritä elämäkertaan ja tutustu Deidra Hoffmanin Wikeihin, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, aviomieheen, lapsiin, kehon mittauksiin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Deidra Hoffman Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Deidra Hoffman on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Deidra Hoffmanin ikä

Kuinka vanha on Deidra Hoffman? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on 56-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Caleb Murray (Bill Murray Son) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Deidra Hoffman Wiki

Deidra HoffmanWiki/Bio
Oikea nimiDeidra Hoffman
NimimerkkiDeidra
Kuuluisa AsSuositun näyttelijän Lonin tytär

Anderson

Ikä56-vuotias
Syntymäpäivä1965
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 38-32-42 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
LapsetJoo
puolisoBruce HasselbergNA
Nettovarallisuusnoin 100 miljoonaa dollaria (USD)

Deidra Hoffmanin aviomies

Kuka on Deidra Hoffmanin aviomies? Hän avioitui ensimmäisen kerran Bruce Hasselberg-nimisen kiinteistönvälittäjän kanssa vuonna 1964. He erosivat vuonna 1966.

Lue myös: Helen Grace De Niro (Robert De Niron tytär) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vanhemmat, nettovarallisuus, tosiasiat

Deidra Hoffmanin nettoarvo

Kuinka paljon Deidra Hoffmanin nettovarallisuus on? Kuitenkin huumeiden salakuljetuspäivien aikana Mirtha ja hänen miehensä tienasivat jopa 5 miljoonaa dollaria päivittäin ja keräsivät liiketoiminnasta yli 100 miljoonaa dollaria vuosien varrella.

Deidra Hoffman Faktat

  1. Deidra Hoffmanilla on tällä hetkellä alhainen elämä, joka on suojattu medialta. Hän esiintyi viimeisen kerran julkisuudessa Blow'n julkaisun jälkeen vuonna 2001.
  2. Hän tuli raskaaksi pian avioliiton jälkeen.
  3. Heidän elämäänsä syntyi kuitenkin erilaisia ​​ongelmia, jotka loivat ongelmia heidän avioliitossaan.
  4. Hän ei ole koskaan puhunut urastaan ​​mediassa.
  5. Hän on kuitenkin esiintynyt pari kertaa tv-esiintymisessä.
  6. Vuonna 1999 Deidra nähtiin jaksossa "Intimate Portrait", elämäkerrallisessa tv-sarjassa, joka esitettiin "Lifetime".

Lue myös: Jocelyn Howard (Ron Howardin tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Sisarukset, Pituus, Paino, Vanhemmat, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit