Kashmira Cooke (Roger Cooken vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Varhaiselämä, Faktat

Kashmira Cooke on amerikkalainen kuuluisa persoona ja edesmenneen laulaja-lauluntekijän Freddie Mercuryn nuorempi sisar. Hän mainostettiin tähteeksi sen jälkeen, kun hänen veljestään Mercurysta tuli laulusensaatio Queenin laulajana. Hänet tunnetaan myös parhaiten Roger Cooken vaimona. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Kashmira Cooken Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, suhteesta, treffeistä, aviomiehestä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Kashmira Cooke Age

Kuinka vanha on Kashmira Cooke? Hänen syntymäpäivänsä on vuonna 1952 Sansibarissa, Tansaniassa. Hän on 69-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo.

Kashmira Cooken korkeus ja paino

Kuinka pitkä Kashmira Cooke on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-32-39 tuumaa. Hän käyttää 36 C:n rintaliivit.

Kashmira Cooke Bio & Early Life

Kashmira Cooken isän nimi on Bomi Bulsara ja äidin nimi Jer Bulsara. Hänen syntymänimensä on Kashmira Bulsara. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Perhe oli muuttanut Sansibariin, jotta Bomi voisi jatkaa työtään kassana Britannian siirtomaavirastossa. Parsisina bulsarat harjoittivat zoroastrismia.

Kashmira Cooke Wiki

Kashmira CookeWiki/Bio
Oikea nimiKashmira Bulsara
NimimerkkiKashmira Cooke
Kuuluisa As1. Roger Cooken vaimo

2. Freddie Mercuryn sisar

Ikä69-vuotias
Syntymäpäivä1952
SyntymäpaikkaSansibar, Tansania
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-32-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
Lapset2
puolisoRoger Cooke
Nettovarallisuusnoin 23 miljoonaa dollaria (USD)

Kashmira Cooken aviomies

Kuka on Kashmira Cooken aviomies? Hän solmi Roger Cookeen. Hän oli englantilainen laulaja, lauluntekijä ja levytuottaja. Pari sidottu solmu vuonna 1972. Duo oli myös siunattu kahdella lapsella; yksi poika ja yksi tytär. Hänen poikansa nimi on Jamal Zook.

Kashmira Cooken nettoarvo

Mikä on Kashmira Cooken nettovarallisuus? Hän haluaa pitää henkilökohtaisen elämänsä poissa mediasta ja parrasvaloista. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta 23 miljoonaa dollaria (USD).

Kashmira Cooke -faktoja

  1. Kashmira Cooken elämäkertaelokuva Bohemian Rhapsody oli valtava hitti lipputuloissa. Elokuvan tuotto on noin 900 miljoonaa dollaria.
  2. Hän vietti suurimman osan lapsuudestaan ​​Intiassa.
  3. Hänen miehensä Roger Cooke, työ tunnetaan parhaiten historiallisista kuvauksistaan ​​paikallisista intiaaniheimoista.
  4. Hän on maalannut yli 60 seinämaalausta eri puolilla maata, erityisesti Oregon Trailin varrella oleviin pieniin kaupunkeihin, vaikka harvat ovat vielä jäljellä.
  5. Roger Cooke kuoli 27. maaliskuuta 2012 kolmen vuoden taistelun jälkeen multippeli myeloomasyöpää vastaan.
  6. Hän oli aiemmin naimisissa Edna Stoltzfusin kanssa 20. syyskuuta 1969 ja hänellä oli neljä lasta.

Uusimmat viestit