Chris Ivery (Ellen Pompeon aviomies) Wiki, Elämäkerta, Vaimo, Ikä, Pituus, Paino, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Chris Ivery on amerikkalainen musiikin tuottaja. Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Greyn anatomiassa kuuluneen näyttelijän Ellen Pompeon aviomiehenä. Hän on yksi maailman parhaiten palkatuista näyttelijöistä vuodesta 2017, ja hän on esiintynyt useaan otteeseen Forbesin vuoden lopussa. Hänen tunnustuksiaan ovat muun muassa Screen Actors Guild -palkinto ja Golden Globe -ehdokkuuden saaminen. Lisäksi hän ja Ellen ovat olleet naimisissa yli kymmenen vuoden ajan ja heillä on kolme lasta. Viritä elämäkerta ja tutki lisää Chris Iveryn Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, lapsista, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Chris Ivery Age

Kuinka vanha Chris Ivery on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 7. helmikuuta 1967. Hän on 53-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Cambridgessä, Massachusettsissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Chris Ivery Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Chris Ivery on? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Chris Iveryn korkeuden arvioidaan olevan 6 jalkaa 2 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin keskimääräisellä painolla. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat myös mustat.

Lue myös: Jean Muggli (Michael Strahanin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Chris Ivery Wiki

Chris IveryWiki/Bio
Oikea nimiChris Ivery
NimimerkkiChris
Kuuluisa AsEllen Pompeon aviomies
Ikä53-vuotias
Syntymäpäivä7. helmikuuta 1967
SyntymäpaikkaCambridge, Massachusetts
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,80 m (6 jalkaa 2 tuumaa)
Painonoin 75 kg
Kehon mitatnoin 42-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko24 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero12 (USA)
Lapset1. Stella Luna Pompeo Ivery (15. syyskuuta 2009),

2. Sienna May Pompeo Ivery (2014),

3. Eli Christopher Pompeo Ivery (29. joulukuuta 2016)

puolisoEllen Pompeo
Nettovarallisuusnoin 70 miljoonaa dollaria (USD)

Chris Iveryn vaimo ja lapset

Kuka on Chris Iveryn vaimo? Hän on naimisissa Ellen Pompeon kanssa. Pompeo tapasi Chris Iveryn Los Angelesin ruokakaupassa vuonna 2003. He alkoivat seurustella kuuden kuukauden ystävyyden jälkeen ja menivät naimisiin vuonna 2007 New Yorkin pormestari Michael Bloombergin laillisena todistajana seremoniassa. Heillä on kaksi yhteistä tytärtä ja poika. Lisäksi pari on myös siunattu lapsilla. Pariskunnalla on kolme lasta nimeltä Stella Luna Pompeo Ivery (15. syyskuuta 2009), Sienna May Pompeo Ivery (2014) ja Eli Christopher Pompeo Ivery (29. joulukuuta 2016). Hänen toinen poikansa, Sienna May, syntyi sijaissynnytyksestä.

Lue myös: Shannon Abloh (Virgil Ablohin vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, ura, tosiasiat

Chris Ivery Net Worth

Kuinka paljon on Chris Iveryn nettovarallisuus? Hänen arvonsa on 70 miljoonaa dollaria. Hänellä on ura musiikkituotannossa.

Chris Iveryn faktat

  1. Chris Iveryn vaimo Pompeo kritisoi voimakkaasti mediaraportteja, jotka viittasivat hänen kärsineen syömishäiriöstä, ja kutsui mediaa vastuuttomaksi tällaisten huhujen edistämisestä.
  2. Los Angeles Confidential Magazine -lehden 2007 numerossa hän sanoi olevansa huolissaan nuorista tytöistä, jotka katsovat häntä ylöspäin: "En halua heidän ajattelevan, että nälkään itseni nälkään tai en syö, ja että se on minun kaltaiseni. niin heidän on tehtävä”.
  3. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  4. Chrisin ja Ellenin avioerosta liikkui huhuja, mutta ne julistettiin myöhemmin vääriksi.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Claudia Heffner Peltz (Nelson Peltzin aviomies) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit