Renee Satterthwaite (David Portnoyn entinen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Renee Satterthwaite on amerikkalainen liikenainen, kuuluisa persoona ja tunnetaan paremmin David Portnoyn ex-vaimona. Hän on tunnettu amerikkalainen Internet-julkkis, bloggaaja, hyväntekijä ja urheilu- ja popkulttuuriblogin Barstool Sports perustaja. Lisäksi hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä yli 40 K+ seuraajaa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Renee Satterthwaiten Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, puolisosta, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Renee Satterthwaite elämäkerta, ikä, varhaiselämä ja perhe

Kuinka vanha on Renee Satterthwaite? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 34-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Lisäksi Reneen isän ja äidin nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa perusteella hän on hyvin koulutettu.

Renee-Satterthwaite-ikä

Renee Satterthwaite Pituus ja paino

Kuinka pitkä Renee Satterthwaite on? Hän seisoo 5 jalan 7 korkeudella tai 1,68 metrin tai 168 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Renee-Satterthwaite-korkeus

Lue myös: Jamie Gordon (Alex Gordonin vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, lapset, nettovarallisuus, tosiasiat

Renee Satterthwaite Wiki

Renee SatterthwaiteWiki/Bio
Oikea nimiRenee Satterthwaite
NimimerkkiRenee
Kuuluisa As1. Liikemies

2. David Portnoyn entinen vaimo

Ikä34-vuotias
Syntymäpäivä1987
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,68 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
LapsetNA
puolisoDavid Portnoy (eronnut)
Nettovarallisuus4 miljoonaa dollaria (USD)

Renee Satterthwaiten aviomies

Kuka on Renee Satterthwaiten aviomies? Hän on tällä hetkellä sinkku ja nauttii sinkkuelämästään täysillä. Lisäksi hän oli aiemmin naimisissa David Portnoyn kanssa. Portnoy on juutalainen. Hän meni naimisiin Renee Satherthwaiten kanssa vuonna 2009. Tammikuussa 2017 Portnoy erosi vaimostaan.

Renee-Satterthwaite-aviomies

Lue myös: Emma Rhys-Jones (Gareth Balen vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Renee Satterthwaiten ura ja nettoarvo

Mikä on Renee Satterthwaiten nettovarallisuus? Hän aloitti työskentelyn SmartPark-yrityksessä vuonna 2010. Intohimonsa ja kovan työnsä ansiosta hän aloitti työskentelyn vanhempana ostajana ja hänet ylennettiin merchandising-johtajaksi. Lisäksi Renee Satterthwaiten nettovarallisuuden arvioidaan olevan yli 4 miljoonaa dollaria vuonna 2021.

Renee-Satterthwaite-faktoja

Renee Satterthwaiten tosiasiat

  1. Renee Satterthwaite on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  2. Hänen Instagram-sivunsa on täynnä hänen lemmikkikoiriaan.
  3. Hän on hyvin lähellä perhettään.
  4. Hän lukee mielellään fiktiivisiä romaaneja.
  5. Keltainen on hänen lempivärinsä.
  6. Renee on myös aktiivinen Twitterissä ja hänellä on yli 32 K+ seuraajaa.

Lue myös: Katie Goodland (Harry Kanen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit