Neilia Hunter (Joe Bidenin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Kuolema, Ikä, Pituus, Aviomies, Tytär, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Neilia Hunter Biden oli amerikkalainen asianajaja ja tunnettiin paremmin Joe Bidenin ensimmäisenä rakkautena ja puolisona. Joe on mies, joka on tehnyt kovia telakoita, on melko epätavallinen. Hän on palvellut Yhdysvaltain kansalaisia ​​kahdella varapresidenttikaudella, ja Obama myönsi hänelle presidentin kunniamitalin vuonna 2017. Tänä vuonna hän aloitti menestyksekkäästi presidentinvaalikampanjansa ja on ottanut johtoaseman voittamalla yli 50 % paikoista. kilpailijaansa Trumpia vastaan. Viritä biossa!

Neilia Hunterin kuolema

Lisäksi vuonna 1972 tuhoisa onnettomuus hänen talonsa ulkopuolella. Joe Biden oli naimisissa Neilia Bidenin kanssa. Pian sen jälkeen, kun Biden täytti 30 ja valittiin senaattiin, hänen vaimonsa Neilia valmistautui jouluun. Hän päätti ajaa pariskunnan kolmen lapsen, Beaun, Hunterin ja vuoden ikäisen Naomin kanssa, toivoen poimia joulukuusen. Traagisesti hän törmäsi toiseen autoon. Sekä hän että vauva Naomi tapettiin. Beau ja Hunter selvisivät.

Lisäksi vuodesta 1973-2009 Joesta tuli yksi maan tunnetuimmista senaattoreista; häntä kehuttiin ulkopolitiikan asiantuntijana. Joitakin niistä ovat aseiden strateginen vähentäminen ja entisen Neuvostoliiton pelotteen lieventäminen, rauhan palauttaminen Balkanilla ja Naton menestys sekä Persianlahden sodan tehokas käsitteleminen 1990-luvulla.

Neilia Hunter Ikä, pituus ja paino

Kuinka vanha Neilia Hunter oli kuollessaan? Hän oli 30-vuotias. Hän seisoo 5 jalkaa 5 tuumaa korkealla. Lisäksi hänellä oli mustat hiukset ja mustat silmäparit.

Neilia Hunterin elämäkerta ja perhe

Neilia Hunter syntyi 28. heinäkuuta 1942 Skaneatelesissa, New Yorkissa, Yhdysvalloissa. Hänen isänsä nimi on Robert Neil Hunter ja äidin nimi on Louise Basil Hunter. Koulutukseltaan hän osallistui Syracuse Universityyn.

Neilia Hunter Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiNeilia Hunter Biden
NimimerkkiNeilia
Ikä30 vuotta vanha (kuoli)
KuolinsyyAuto-onnettomuus
Kuolinpäivä ja paikka18. joulukuuta 1972, Hockessin Delaware, USA
Syntymäpäivä28. heinäkuuta 1942
AmmattiAsianajaja
KuuluisaHänen menettäneen Joe Bidenin ensimmäinen vaimo

elämä auto-onnettomuudessa

18. joulukuuta 1972

SyntymäpaikkaSkaneateles, New York, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysValkoinen kaukasialainen
ZodiacLeo
Nykyinen asuinpaikkaNew York, USA
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'5"

Senttimetrit: 165 cm

Mittarit: 1,65 m

PainoPaino: 55 kg

Paunaa: 121 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

33-25-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriRuskea
Hiusten väriVaalea
Vaatekoko3 (USA)
Kengännumero7 (USA)
Tatuointeja?NA
Perhe
VanhemmatIsä: Robert Neil Hunter

Äiti: Louise Basil Hunter

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimisissa
Ex-poikaystävälistaNA
Nykyinen poikaystäväNA
Aviomies/puolisoJoe Biden (vuodesta 1966)
LapsetPoika: Beau Biden ja Hunter Biden

Tytär: Naomi Biden

koulutus
koulutusValmistunut oikeustieteestä
YliopistoSyracuse University (College of Law)
KouluLukio New Yorkissa
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 500 000 Yhdysvaltain dollaria (vuodesta 1972)
Sponsorit/mainoksetNoin 50 000 Yhdysvaltain dollaria
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Facebook, Twitter (ei-aktiivinen)

Neilia Hunter ja Joe Biden

Neilia Hunter oli naimisissa Joe Bidenin kanssa. Vuonna 1966 pari tapasi ensimmäisen kerran. Joe rakastui Neilia Hunteriin, ja myöhemmin hän meni opiskelemaan Syracuse University Law Schooliin ja meni naimisiin Hunterin kanssa vuonna 1966. Hän oli tuolloin keskinkertainen oikeustieteen opiskelija.

Itse asiassa duo myös jakaa kolme lasta. Pariskunnalla on pojat nimetty Beau Biden ja Hunter Biden ja a tytär Naomi Biden. Hänen tyttärensä kuoli vuoden Neilian kuoleman jälkeen. Myöhemmin hänen poikansa Beau kuoli syöpään.

Tällä hetkellä Joe Bidenin vaimo on tohtori Jill Biden, jolla on kasvatustieteen tohtori. Hän on Joen toinen vaimo sen jälkeen, kun hänen ensimmäinen vaimonsa Neilia kuoli auto-onnettomuudessa. Jill oli opettaja suuren osan elämästään ja perusti miehensä kanssa Biden Cancer Initiativen. He tapasivat kolme vuotta sen jälkeen, kun Joe menetti vaimonsa ja tyttärensä, kun Jill oli koulussa. "Hän antoi minulle takaisin elämäni", Joe kirjoitti vuoden 2007 muistelmakirjassaan Promises to Keep.

Voguen haastattelun mukaan Joe kosi Jilliä viisi eri kertaa ennen kuin tämä suostui naimisiin tämän kanssa. "Sanoin: 'En vielä. Ei vielä. Ei vielä.’ Koska siihen mennessä olin tietysti rakastunut poikiin ja minusta todella tuntui, että tämän avioliiton on toimittava”, Jill sanoi. ”Koska he olivat menettäneet äitinsä, enkä voinut antaa heidän menettää toista äitiään. Joten minun piti olla 100-prosenttisen varma."

Joe soitti ja sanoi, että hän itse asiassa antoi Jillille tämän uhkavaatimuksen: ""Katso, tämä on viimeinen kerta, kun kysyn sinulta. En välitä milloin mennään naimisiin. Mutta haluan sitoutua." Ja hän sanoi okei. Mutta se kesti!"

Nyt, Jillin ja Joen tytär On Ashley Bidden. Sen lisäksi Jill on lähellä myös Neilian lapsia.

Neilia Hunter Net Worth

Tuolloin Neilia Hunter nettovarallisuus on arviolta noin 500 000 Yhdysvaltain dollaria ja veloittaa noin 50 000 mainoksista ja sponsoreista. Hänen ensisijainen tulonlähde oli asianajajan ura. Lisäksi hänen ruumiinsa mitat olivat 33-25-35 tuumaa.

Faktaa Neilia Hunterista

  • Wikipedia: Neilia ja pariskunnan 1-vuotias tytär Naomi tapettiin juuri ennen joulua vuonna 1972, kun traktorin peräkärry törmäsi heidän farmarivaunuihinsa.
  • Toista onnettomuuteen osallistunutta ajoneuvoa ajoi Curtis C. Dunn, joka oli kuorma-auton ratissa.
  • Joe Biden ei ole koskaan ollut ujo tunteistaan ​​Neiliaa kohtaan.
  • Hän sanoi: "Neilia oli paras ystäväni, suurin liittolaiseni, aistillinen rakastajani".

Lue myös: James Remar (Näyttelijä) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Puoliso, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Lue myös: Camila Mendes (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit