Katie LeBlanc Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Lapset, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kuka on Katie LeBlanc? Hänet tunnetaan YouTube-tähtien Calebin, Annien ja Hayleyn äitinä suositulta Bratayley-kanavalta. Hän loi ja johtaa kanavat Bratayley ja Acroanna. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Katie LeBlancin iästä, pituudesta, painosta, perheestä, urasta, nettovarallisuudesta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Katie LeBlancin pituus ja paino

Kuinka pitkä Katie LeBlanc on? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,62 metrin tai 162 metrin korkeudella. Hän painaa noin 60 kg tai 132 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-24-38 tuumaa. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hiukset.

Katie LeBlancin ikä

Kuinka vanha on Katie LeBlanc? Hänen syntymäpäivänsä osuu 23. heinäkuuta 1980. Hän on 40-vuotias. Hänen syntymäpaikkansa on Oklahoma. Hänen horoskooppimerkkinsä on Leijona. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Katie LeBlancWiki/Bio
Oikea nimiKatie LeBlanc
NimimerkkiKatie
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä40-vuotias
Syntymäpäivä23. heinäkuuta 1980
SyntymäpaikkaOklahoma
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,62 m)
Painonoin 60 kg (132 lbs)
Kuvatilastotnoin 34-24-38 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero6,5 (USA)
PoikaystäväNA
puolisoBilly LeBlanc
NettovarallisuusNoin 1 miljoona dollaria (USD)

Katie LeBlanc Aviomies ja lapset

Kuka on Katie LeBlancin nykyinen aviomies? Hän tapasi tulevan aviomiehensä Billyn työskennellessään Blockbuster-liikkeessä. Myöhemmin he erosivat loppuvuodesta 2019. Hänen poikansa Caleb kuoli traagisesti vuonna 2015 ollessaan 13-vuotias. Hän sai esikoisensa Calebin heinäkuussa 2002. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei myöskään ole tiedossa.

Katie LeBlancin ura ja nettovarallisuus

Kuinka paljon Katie LeBlancin nettovarallisuus on? Hän on sosiaalisen median tähti. Acroanna-kanava luotiin alun perin, jotta ystävät ja perhe voisivat nähdä Annien voimistelun. Bratayley-kanava luotiin alun perin Hayleylle vitsinä, mutta siitä tuli sen sijaan perhevlogikanava. Hän ja Colette Butler ovat molemmat suosittujen YouTube-perheiden matriarkkeja. Hänen nettovarallisuutensa on noin miljoona dollaria (USD).

Lue myös: Sheri Easterling (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Nettovarallisuus, Aviomies, Faktat

Faktaa Katie LeBlancista

  1. Wiki & Bio: Hänen isänsä ja äitinsä tiedot eivät ole julkisia.
  2. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.
  3. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  4. Hän loi myös toisen kanavan lapsilleen nimeltä OMMyGoshTV.
  5. Hän matkustaa perheensä kanssa tapaamaan faneja kansallisissa konferensseissa, kuten VidCon.

Lue myös: Garrett Hilbert (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit