Victoria DiGiorgio (John Gotti Aviomies) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Perhe, Ura, Faktat

Victoria DiGiorgio tunnetaan hyvin vaimona John Gotti. Hän oli amerikkalainen gangsteri, josta tuli Gambinon rikosperheen pomo New Yorkissa. Vuonna 1998 Gottilla diagnosoitiin kurkkusyöpä ja hänet lähetettiin Yhdysvaltain liittovaltion vankien lääketieteelliseen keskukseen Springfieldiin, Missouriin, leikkaukseen. Lisäksi Gottin tila heikkeni nopeasti ja hän kuoli 10. kesäkuuta 2002 61-vuotiaana. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Victoria DiGiorgion Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, nettovaraisuudesta, perheestä, urasta ja monista lisää faktoja hänestä.

Victoria DiGiorgio aviomies

Kuka on Victoria DiGiorgion aviomies? Hän oli naimisissa John Gotin kanssa. Pari solmi solmun 6. maaliskuuta 1962. Gotti tapasi tulevan vaimonsa Victoria DiGiorgion, joka on puoliksi italialainen ja puoliksi venäläinen, baarissa vuonna 1958.

Victoria DiGiorgio Lapset

Victoria DiGiorgio oli siunannut viidellä lapsella nimeltä Angela, Victoria, John Jr., Frank (k. 1980) ja Peter. Gotti yritti työskennellä laillisesti vuonna 1962 takkitehtaan puristajana ja kuorma-auton apulaisena. Hän ei kuitenkaan voinut pysyä rikoksettomana, ja vuoteen 1966 mennessä hänet oli vangittu kahdesti

Victoria DiGiorgio Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Victoria DiGiorgio? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-37 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Victoria DiGiorgion ikä

Kuinka vanha on Victoria DiGiorgio? Hänen syntymäpäivänsä osuu 5. joulukuuta 1942. Hän on 76-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hän on puoliksi italialainen ja puoliksi venäläinen äitinsä ja isänsä puolelta. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Yhdysvalloissa.

Lue myös: Amanda Marcum (Andy Enfieldin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Victoria DiGiorgioWiki/Bio
Oikea nimiVictoria DiGiorgio
NimimerkkiVictoria
Kuuluisa As1. Kirjoittaja

2. John Gotin vaimo

Ikä76-vuotias
Syntymäpäivä5. joulukuuta 1942
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Victoria DiGiorgion perhe

Victoria DiGiorgion isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Lisäksi hänen vanhempansa muuttivat Yhdysvaltoihin ennen 1950-lukua ja työskentelivät tehtaissa. Kun hän oli vain 2-vuotias, hänen vanhempansa erosivat. Myöhemmin hän peri äitinsä miljoonien dollarien omaisuuden. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Jada Paul (Chris Paulin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Victoria DiGiorgion ura

Victoria julkaisi ensimmäisen kirjansa, The Family of Mine: What It Was Like Growing Up Gotti. Kirjasta tuli perusta Lifetime's Victoria Gotti: My Father's Daughter -elokuvalle. Hän omistaa useita yrityksiä ja on samalla myös kirjailija. Hän on mukana kirjoittamassa dokumentteja ja elokuvien käsikirjoituksia. Lisäksi hänen tyttärensä Victoria Jr. on ollut medialle perheen kasvot.

Victoria DiGiorgio Net Worth

Mikä on Victoria DiGiorgion nettovarallisuus? Kirjoittaminen on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Victoria DiGiorgion tosiasiat

  1. Gotti yritti pitää suurimman osan perheestään sekaantumatta hänen rikolliseen elämäänsä, lukuun ottamatta poikaansa John Angelo Gottia, joka oli väkijoukkojen kumppani vuoteen 1982 mennessä.
  2. Victoria DiGiorgio Gotti, joka ei toistaiseksi tiennyt poikansa osallisuudesta mafiaan, syytti miestään pojan elämän tuhoamisesta ja uhkasi jättää hänet, ellei hän salli John Jr:n lähteä väkijoukosta.
  3. 18. maaliskuuta 1980 naapuri nimeltä John Favara ajoi Gotin nuorimman pojan, 12-vuotiaan Frank Gottin, yli ja tappoi perheen ystävän minipyörällä.
  4. Gotin hautajaiset pidettiin ei-kirkollisissa tiloissa.
  5. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Teyana Taylor (Iman Shumpertin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Vauva, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit