Anne-Marie (Laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Seksuaalisuus, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Anne-Marie on englantilainen laulaja ja lauluntekijä. Hänet tunnetaan ilmiömäisestä äänestään ja laulujen kirjoitustaitostaan. Hänen debyyttistudioalbuminsa Speak Your Mind nousi Britannian albumilistan kolmannelle sijalle. Tämän lisäksi hän oli ehdolla neljälle palkinnolle vuoden 2019 Brit Awardsissa, mukaan lukien parhaan brittiläisen naissoolotaiteilija. Tämän lisäksi hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu Anne-Marien Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, seksuaalisuudesta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Anne-Marien pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Anne-Marie on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,68 metrin tai 168 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 56 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Anne-Marien kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 37-28-40 tuumaa. Hän käyttää 36 C:n rintaliivit.

Anne-Marie Ikä

Kuinka vanha on Anne-Marie? Hän syntyi 7. huhtikuuta 1991 Essexissä, Englannissa. Hän on 29-vuotias. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Anne-Marien poikaystävä

Kuka on Anne-Marien poikaystävä? Hän on sinkku näinä hetkinä. Hän pitää romanttisen elämänsä poissa paparazzeista ja parrasvaloista.

Anne-Marie-poikaystävä

Anne-Marie Wiki

Anne-MarieWiki/Bio
Oikea nimiAnne-Marie Rose Nicholson
NimimerkkiAnne-Marie
Kuuluisa AsLaulaja
Ikä29-vuotias
Syntymäpäivä7. huhtikuuta 1991
SyntymäpaikkaEssex, Englanti
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusbrittiläinen
SeksuaalisuusBiseksuaali
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,68 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 37-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2,3 miljoonaa dollaria (USD)

Anne-Marie Seksuaalisuus

Mikä on Anne-Marien seksuaalisuus? Hän on kiinnostunut sekä miehistä että naisista. Hän sanoi: "Minusta vain tuntuu, että olen kiinnostunut siitä, kenestä pidän." Hän on biseksuaali.

Anne-Marie-seksuaalisuus

Lue myös: Vaaleanpunainen (laulaja) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Anne-Marie Net Worth

Kuinka paljon Anne-Marien nettovarallisuus on? Hän tuli tunnetuksi kiertuellaan brittiläisen Rudimental-yhtyeen kanssa kahden vuoden ajan yhtenä vokalisteista. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2,3 miljoonaa dollaria (USD).

Anne-Marie Faktat

  1. Anne-Marien isä syntyi Itä-Lontoossa, kun taas hänen äitinsä on Essexistä.
  2. Hänellä on myös sisaruksia.
  3. Hänellä on yksi sisko, Samantha.
  4. Anne Marie on musta vyö Shotokan karatessa.
  5. Hän voitti tuplakultaa Funakoshi Shotokan Karate Associationin maailmanmestaruuskilpailuissa 2002, kultaa ja hopeaa Funakoshi Shotokan Karate Associationin maailmanmestaruuskilpailuissa 2007 ja kultaa Yhdistyneen kuningaskunnan perinteisen karateliiton kansallisissa mestaruuskilpailuissa.
  6. Hänellä on yli 6,8 miljoonaa seuraajaa Instagram-tilillään tammikuussa 2021.

Lue myös: Lil Tecca (Laulaja) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit