Sarah Snyder (Jaden Smithin entinen tyttöystävä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, suhde, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Sarah Snyder on amerikkalainen Instagram-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hän nousi tunnetuksi Jaden Smithin entisenä tyttöystävänä. Lisäksi hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, kaarevia ja piristäviä kuvia. Hän lataa pääasiassa bikinikuviaan tililleen. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu Sarah Snyderin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehonmittoihin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Sarah Snyderin ikä

Kuinka vanha on Sarah Snyder? Hänen syntymäpäivänsä osuu 30. heinäkuuta 1995. Hän on 25-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Sarah Snyder Pituus ja paino

Kuinka pitkä Sarah Snyder on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

Sarah-Snyder-ikäinen

Lue myös: Hank Siemers (Melania Trumpin poikaystävä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, tyttöystävä, tosiasiat

Sarah Snyder Wiki

Sarah SnyderWiki/Bio
Oikea nimiSarah Snyder
NimimerkkiSarah
Kuuluisa AsInstagarm tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä30. heinäkuuta 1995
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväEntinen tyttöystävä Jaden Smith
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Sarah Snyderin tapaus ja poikaystävä

Kuka on Sarah Snyderin poikaystävä? Hän seurusteli Jaden Smithin kanssa vuosina 2015–2017. He erosivat "kasvattuaan erilleen" huijaushuhujen keskellä. Snyder inspiroi lukuisia kappaleita Smithin debyyttialbumilla Syre. Lisäksi Smith on kasvissyöjä.

Sarah Snyder Net Worth

Mikä on Sarah Snyderin nettovarallisuus? Hän kuvasi Urban Abstract Photographyn kanssa vuonna 2014. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta 2 miljoonaa dollaria (USD).

Sarah-Snyder-faktoja

Sarah Snyderin faktat

  1. Sarah Snyder on pakkomielle kuvien lataamisesta Instagram-tililleen.
  2. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  3. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
  4. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
  5. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
  6. Hänestä on tullut ammattilainen poseeraamaan nihkeissä bikineissä, ja hän on osoittanut osaavansa rokkaaa myös punaisissa alusvaatteissa Instagramissa.
  7. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
  8. Hän on sinkku näinä hetkinä.
  9. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  10. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.

Lue myös: Jacelyn Reeves (Clint Eastwoodin entinen tyttöystävä) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit