Libby Offutt (Randy Mossin tyttöystävä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Libby Offutt tunnetaan paremmin eläkkeellä olevan amerikkalaisen jalkapalloilijan Randy Mossin tyttöystävänä. Hän on amerikkalainen urheiluanalyytikko ja entinen jalkapalloilija. Lisäksi Offutt nousi otsikoihin vuonna 2016, kun Moss syytti häntä noin 4 miljoonan dollarin rahoistaan ​​huumeisiin. Hän syytti häntä myös lastensa hylkäämisestä ja siitä, että hänen täytyi vetäytyä urheilusta huolehtiakseen lapsistaan. Offutt kuitenkin kiisti syytökset ja väitti, että hänen entinen poikaystävänsä syytti häntä väärin pitääkseen hänet poissa lapsistaan. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Libby Offuttin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Libby Offutt Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Libby Offutt on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-29-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Libby Offutt Age

Kuinka vanha on Libby Offutt? Hänen syntymäpäivänsä osuu 1. marraskuuta 1975. Hän on 45-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Skorpioni. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Catherine Halliday (Lewis Capaldin tyttöystävä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Vanhemmat, Faktat

Libby Offutt Wiki

Libby OffuttWiki/Bio
Oikea nimiElizabeth Ann Offutt
NimimerkkiLibby
Kuuluisa AsRandy Mossin entinen kumppani
Ikä45-vuotias
Syntymäpäivä1. marraskuuta 1975
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-29-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväRandy Moss
LapsetLexi Adkins, Sydney, Senali,

Thaddeus ja Montigo

puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Libby Offutt -poikaystävä

Kuka on Libby Offuttin poikaystävä? Hän seurusteli legendaarisen NFL-laajavastaanottimen Randy Mossin kanssa. Pariskunnalla on myös viisi lasta nimeltä Lexi Adkins, Sydney, Senali, Thaddeus ja Montigo.

Lue myös: Lizzy Yu (Gaten Matarazzo Lover) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Libby Offutt Net Worth

Mikä on Libby Offuttin nettoarvo? Liiketoiminta on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa arvioidaan olevan yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Libby Offutt Facts

  1. Libby Offuttin aviomies Moss on osallistunut, perustanut ja rahoittanut monia hyväntekeväisyyshankkeita NFL:ään liittymisen jälkeen.
  2. Hänen harrastuksiaan ovat uinti ja urheilu.
  3. Offutt ja Moss saivat jopa uhkauksia rotujenvälisestä suhteestaan.
  4. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  5. Hän on kamppaillut huumeisiin liittyvien ongelmien kanssa aiemmin.

Lue myös: Anne De Paula (Joel Embiidin tyttöystävä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found