Api Robin (Celeste Barber Husband) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Api Robin on kuuluisa persoona ja tunnetaan paremmin Celeste Barberin aviomiehenä. Hän on australialainen koomikko ja mediapersoona. Huolimatta siitä, että hän on yhden amerikkalaisen tv-alan suurimmista julkkiksista aviomies, hän onnistuu elämään suhteellisen eristäytynyttä elämää. Hän tukee vaimoaan täydestä sydämestään ja rohkaisee häntä toteuttamaan tavoitteitaan. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Api Robinin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Api Robin Bio, Ikä ja perhe

Kuinka vanha on Api Robin? Hänen syntymäpäivänsä osuu vuonna 1983. Hän on 36-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Leijona. Hän syntyi Atlantassa, GA. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole tiedossa. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Api Robin Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Api Robin on? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Api Robinin korkeuden arvioidaan olevan 5 jalkaa 8 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin keskipainon ollessa 63 kg. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat myös mustat.

Lue myös: Marcus Glenn Richardson (Abby Phillip Husband) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Api Robin Wiki

Api RobinWiki/Bio
Oikea nimiApi Robin
NimimerkkiApi
Kuuluisa AsCeleste Barberin aviomies
Ikä36-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 63 kg
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko23 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
Lapset2
puolisoCeleste Parturi
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Api Robinin vaimo

Kuka on Api Robinin vaimo? Hän on naimisissa Celeste Barberin kanssa. Api Robin tapasi vaimonsa noin 13 vuotta sitten noin 2006. Lisäksi Api Robin Sydneyssä vaimonsa Celesten ja heidän kahden poikansa kanssa. Lisäksi Celeste on myös äitipuoli kahdelle tytölle.

Lue myös: Milene Domingues (David Aganzon vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Api Robin Net Worth

Mikä on Api Robinin nettovarallisuus? Hän pitää henkilökohtaisen elämänsä hyvin yksityisenä. Lisäksi hänen nettovarallisuutensa on arviolta 2 miljoonaa dollaria (USD).

Api Robin Faktat

  1. Api Robin ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  2. Hänen vanhempiensa tiedot eivät ole julkisesti saatavilla.
  3. Apin vaimo Celeste Barber, syntynyt ja kasvanut Australiassa, hän varttui Sydneyn kaupungissa suurimman osan elämästään. Hänellä on sisko.
  4. Celeste osallistui Saint Joseph's Collegeen, Tweed Headsiin.
  5. 2000-luvun alussa hän harjoitteli näyttelemistä Nepeanissa, Sydneyssä
  6. Barber on esiintynyt useissa televisio-ohjelmissa, mutta hänet tunnetaan ehkä parhaiten ensihoitaja Bree Matthewsin roolistaan ​​TV-ohjelmassa All Saints ja rooleistaan ​​Office Correctness- ja How Not to Behave -sarjoissa.

Lue myös: Claudia Villafañe (Diego Maradonan vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit