Rouba Saadeh (Michele Morronen vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Rouba Saadeh on tunnettu libanonilainen stylisti ja julkkispuoliso. Hänet tunnetaan paremmin Michele Morronen entisenä vaimona. Hän on italialainen näyttelijä, malli, laulaja ja muotisuunnittelija, joka esiintyy sekä italialaisissa että puolalaisissa elokuvissa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Rouba Saadehin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, aviomiehestä, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänes

Lue lisää
Hank Siemers (Melania Trump Boyfriend) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Tyttöystävä, Faktat

Ilmeisesti Hank Siemers voi olla Melanian todellinen rakastaja. Turvallisuuspäällikkö Trump Towerissa, jossa Melania asuu mieluummin kuin Valkoisessa talossa. Hän on Melanian huhuttu poikaystävä. Huhut alkoivat kiertää vuonna 2017, että ensimmäinen nainen Melania Trumpilla oli pitkäaikainen suhde Henry "Hank" Siemersin, Tiffany'sin turvapäällikön kanssa Trump Towerissa.

Lue lisää
Harper Hempel (Jamal Murray Girlfriend) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Treffit, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Harper Hempel on amerikkalainen tähti ja tunnetaan parhaiten Jamal Murrayn pitkäaikaisena tyttöystävänä. Hän on kanadalainen ammattikoripalloilija National Basketball Associationin (NBA) Denver Nuggetsille. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Harper Hempelin elämäkertaan, Wikistä, iästä, pituudesta, painosta, treffeistä, poikaystävästä, nettoarvosta ja monista muista faktoista hänestä.

Lue lisää
Verena King (Bruce Boxleitnerin vaimo) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Verena King on Verena King Public Relationsin ja King Social, LLC:n perustaja ja puheenjohtaja. Muuten hänet tunnetaan paremmin kuuluisan amerikkalaisen näyttelijän ja tieteiskirjailijan Bruce Boxleitnerin vaimona. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Verena Kingin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Lue lisää
James Kelly (Laura Kuenssbergin aviomies) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

James Kelly on brittiläinen liikkeenjohdon konsultti ja tunnetaan paremmin Laura Kuenssbergin aviomiehenä. Hän on palkittu toimittaja, jota pidetään yhtenä Britannian politiikan johtavista kommentaattoreista. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää James Kellyn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Lue lisää
Quinton Anderson Reynolds Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vanhemmat, Ura, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Faktat

Quinton Anderson Reynolds on tunnettu amerikkalainen kamera-assistentti, digitaalikuvausteknikko, toimittaja, joka työskentelee Hollywoodissa. Hän on syntynyt 31. elokuuta 1988, ja hänet tunnetaan paremmin Burt Reynoldsin adoptoituna poikana. Hän on yhdysvaltalainen näyttelijä, ohjaaja ja elokuva- ja televisiotuottaja, jota pidetään amerikkalaisen populaarikulttuurin seksisymbolina ja ikonina.

Lue lisää
Jaz Elle Agassi (Andre Agassin tytär) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Isä, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Kuka on Jaz Elle Agassi? Hänet tunnetaan paremmin eläkkeellä olevan amerikkalaisen tennispelaajan Andre Agassin ja Steffi Grafin tyttärenä. Hänen isänsä on amerikkalainen eläkkeellä oleva ammattilaistennispelaaja ja entinen maailman ykkönen. Hän oli ensimmäinen miespelaaja, joka voitti kaikki neljä Grand Slam -turnausta kolmella eri pinnalla (kova, savi ja ruoho), ja viimeinen amerikkalainen mies, joka voitti molemmat turnaukset.

Lue lisää
Marcus Glenn Richardson (Abby Phillip Husband) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Marcus Glenn Richardson on amerikkalainen yrittäjä ja tunnetaan paremmin Abby Phillipin aviomiehenä. Hän on amerikkalainen toimittaja, joka työskentelee CNN:n Valkoisen talon kirjeenvaihtajana. Hän on esiintynyt vieraana Washington Weekissä ja C-SPANissa. Viritä elämäkerta ja tutustu Marcus Glenn Richardsonin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, vaimoon, lapsiin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Lue lisää
Juliet Sear (Simon Searin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Juliet Sear on leivontaasiantuntija ja ruokataiteilija. Hänet tunnetaan paremmin Simon Searin vaimona. Hän on tanskalainen näyttelijä. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Juliet Searin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Lue lisää
Haley Arnaz (Desi Arnaz Jr:n tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vanhemmat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Haley Arnaz on Desi Arnaz Jr:n laillisesti adoptoitu tytärpuoli. Hän on amerikkalainen näyttelijä ja muusikko. Hän on Lucille Ballin ja Desi Arnazin poika. Hän on myös tunnettu esiintymisestä perhekomediaelokuvassa; Rakastan Lucyn 50-vuotisjuhlatarjousta. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Haley Arnazin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, vanhemmista, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Lue lisää
Maria Caroline Ingraham (Laura Ingrahamin tytär) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Äiti, Faktat

Kuka on Maria Caroline Ingraham? Hän on kuuluisan julkkiksen lapsi. Hän on kuuluisan Fox Newsin radiojuontajan Laura Ingrahamin tytär. Marian äiti Laura on amerikkalainen konservatiivinen televisiojuontaja. Lisäksi hänen äitinsä johti aiemmin kansallisesti syndikoitua radio-ohjelmaa The Laura Ingraham Showta lähes kaksi vuosikymmentä, on LifeZetten päätoimittaja ja lokakuusta 2017 alkaen Fox News Channel -kanavan The Ingraham Anglen juontaja.

Lue lisää
Heather Taras (Daymond Johnin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Heather Taras on amerikkalainen kuuluisa julkkis, joka tunnetaan paremmin Daymond Johnin vaimona. Hän on amerikkalainen liikemies, sijoittaja, televisiopersoona, kirjailija ja motivoiva puhuja. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Heather Tarasin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Lue lisää
Anthony Ian Keasler (Shannon Leen aviomies) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Kuka on Anthony Ian Keasler? Hän on ammattimainen taidekauppias ja tunnetaan parhaiten amerikkalaisen näyttelijän, taistelutaiteilijan ja liikenaisen Shannon Leen aviomiehenä. Hän on taistelulajien elokuvatähti Bruce Leen ja eläkkeellä olevan taistelulajien opettajan Linda Lee Cadwellin tytär, kantonilaisen oopperalaulaja Lee Hoi-chuenin tyttärentytär ja Brandon Leen nuorempi sisar.

Lue lisää
Ronan Anthony Villency (Eric Villency Son) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Ronan Anthony Villency tunnetaan paremmin amerikkalaisten vanhempien Eric Villencyn ja Kimberly Guilfoylen poikana. Hänen isänsä on sisustus- ja tuotesuunnitteluyrityksen Villency Design Groupin toimitusjohtaja. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Ronan Anthony Villencyn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä ja monista muista faktoista hänestä!

Lue lisää
Anne Steves (Rick Stevesin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Avioliitto, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Kuka on Anne Steves? Hän on amerikkalainen sairaanhoitaja, aktivisti ja tunnetaan paremmin Rick Stevesin vaimona. Lisäksi hänen miehensä Rick Steves on amerikkalainen matkakirjailija, kirjailija, aktivisti ja televisiopersoona. Hänen matkustusfilosofiansa rohkaisee ihmisiä tutustumaan vähemmän turistetuille kohteille ja uppoutumaan paikallisten ihmisten elämäntyyliin.

Lue lisää
Catherine Mooty (Troy Aikmanin vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Catherine Mooty on huippuluokan muotikauppias ja tunnetaan paremmin Troy Aikmanin vaimona. Hän on amerikkalainen entinen ammattilaisjalkapalloilija, joka oli pelinrakentaja Dallas Cowboysissa National Football Leaguessa. Muuten hän on mobiiliputiikin Luxeliner perustaja. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Catherine Mootyn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Lue lisää
Adam Friedland (Dasha Nekrasovan entinen sulhanen) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Adam Friedland on amerikkalainen juontaja ja koomikko. Hänet tunnetaan stand up -komediastaan ​​ja podcastien juontaja. Hänet tunnetaan hyvin Cumtown-podcastin johtamisesta. Lisäksi hänet tunnetaan myös "Funny Moms" -ohjelmasta. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Adam Friedlandin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!Adam

Lue lisää
Erin Angle (Jon Bernthalin vaimo) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Aviomies, Lapset, Faktat

Kuka on Erin Angle? Hän on näyttelijä Jon Bernthalin vaimo. Tämän lisäksi hän työskenteli aiemmin traumahoitajana Georgetownin yliopiston lääketieteellisessä keskuksessa sekä Etelä-Kalifornian yliopiston sairaalassa. Viritä biografia ja tiedä lisää Erin Anglen Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, nettovarallisuudesta, aviomiehestä, lapsista ja monista muista faktoista hänestä!

Lue lisää
Sean Edward Hartman (Phil Hartman Son) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Sean Edward Hartman on tunnettu kanadalainen näyttelijä, taiteilija, graafinen suunnittelija, kirjailija ja laulutaiteilija. Hänet tunnetaan paremmin edesmenneen näyttelijä Brynn Hartmanin ja Phil Hartmanin poikana. Lisäksi Phil oli myös kuuluisa kanadalais-amerikkalainen näyttelijä, koomikko, ääninäyttelijä, käsikirjoittaja ja graafinen suunnittelija, joka saavutti mainetta 1980-luvun lopulla NBC:n sketch-komediaohjelman Saturday Night Live pitkäaikaisena esiintyjänä.

Lue lisää
Marshall White (Ron White Son) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, isä, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Marshall White on julkkislapsi ja yrittäjä. Hänet tunnetaan amerikkalaisen stand-up-koomikon, näyttelijän ja kirjailijan Ron Whiten poikana. Hänen isänsä Ron tunnetaan parhaiten Blue Collar Comedy Tourin perusjäsenenä. Lempinimellä "Tater Salad" hän on kirjoittanut kirjan I Had the Right to Remain Silent But I Didn't Have the Ability, joka ilmestyi New York Timesin bestseller-listalle.

Lue lisää
Hasty Khoei (Jacques Torresin vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Hasty Khoei on suosittu amerikkalainen persoona, ja hän myös omistaa suklaakaupan, Madame Chocolaten, Beverly Hillsissä, Kaliforniassa. Hänet tunnetaan paremmin Jacques Torresin vaimona. Hän on ranskalainen kondiittori ja suklaavalmistaja. Torres on International Culinary Center -yhteisön jäsen, leivonnaisten dekaanina ja pitää leivonnaisia ​​esityksiä. H&#

Lue lisää
Suzanne Ocasek (Ric Ocasekin entinen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Vuonna 1951 syntynyt Suzanne Ocasek tunnetaan paremmin Carsin lauluntekijän, rytmikitaristin ja laulajan Ric Ocasekin ex-vaimona.Lisäksi Ocasek oli naimisissa kolme kertaa. Hänen ensimmäinen vaimonsa Constance erosi hänestä Ohiossa vuonna 1971. Samana vuonna hän meni naimisiin Suzanne Otcasekin kanssa, joka käyttää Ocasekin nimen alkuperäistä kirjoitusasua.

Lue lisää
Elly McConnell (Mitch McConnellin tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Elly McConnell on julkkislapsi ja tunnetaan parhaiten Mitch McConnellin tyttärenä. Hän on amerikkalainen poliitikko, joka toimii tällä hetkellä Kentuckyn Yhdysvaltain vanhempi senaattorina ja senaatin enemmistön johtajana, ja Ellyn äidinnimi on Sherill Redmon. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Elly Mcconnellin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä f

Lue lisää
Hilary Buckholz-Monrean (Jason Mesnickin entinen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Hilary Buckholz-Monrean on amerikkalainen liikenainen, joka tunnetaan paremmin tosi-tv-tähden Jason Mesnickin entisenä vaimona. Hänen entinen aviomiehensä Jason Mesnick on tosi-tv-tähti, joka on kuuluisa tosi-tv-sarjan The Bachelorette -kauden toiseksi sijoittuneesta kaudesta ja on myös suosittu esiintymisestä tosi-tv-sarjan The Bachelor kaudella 13.

Lue lisää
Ann-Lorraine Carlsen Nantz (Jim Nantzin entinen vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Ann-Lorraine Carlsen Nantz tunnetaan Jim Nantzin entisenä vaimona, joka tunnetaan paremmin nimellä James William Nantz III. Hän on amerikkalainen urheilulähettäjä, joka on työskennellyt National Football Leaguen televisiolähetyksissä. Lisäksi Ann-Lorraine Carlsen Nantz nousi kiistaan, kun hän pyysi suurta summaa, joka on miljoona dollaria elatusapua varten.

Lue lisää
Harper Spade (David Spaden tytär) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Harper Spade on julkkislapsi, joka tunnetaan hyvin amerikkalaisen näyttelijän ja koomikon David Spaden tyttärenä. Harper on asunut isänsä luona Beverly Hillsissä. David on ollut Harperin vanhempina yhdessä Harperin äidin, Jillian Grace, kanssa. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Harper Spaden Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, isästä, äidistä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvist&

Lue lisää
Jason Schanne (Bruno Tonioli Partner) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Jason Schanne tunnetaan paremmin Bruno Toniolin kumppanina. Hän on italialainen koreografi, tanssisali- ja latinalaistanssija sekä tv-persoona. Hän ansaitsee 200 000–249 000 puntaa BBC:n avustajana. Lisäksi Jason Schanne on avoimesti homo. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Jason Schannen Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, seksuaalisuudesta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!Ja

Lue lisää
Katie Goodland (Harry Kanen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Katie Goodland tunnetaan paremmin jalkapallotähti Harry Kanen vaimona. Hän on englantilainen ammattilaisjalkapalloilija, joka pelaa hyökkääjänä Valioliigan Tottenham Hotspurissa ja on Englannin maajoukkueen kapteeni. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Katie Goodlandin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Lue lisää
Jonah Frank King (Dana Bash Son) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vanhemmat, tosiasiat

Jonah Frank King on äitinsä Dana Bashin poika. Hän on amerikkalainen toimittaja, uutisankkuri ja CNN:n pääpoliittinen kirjeenvaihtaja. Bash syntyi Dana Ruth Schwartzista Manhattanilla. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Jonah Frank Kingin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, suhteesta, treffeistä, tyttöystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Lue lisää
Kirsten Kutner (Greg Normanin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Kuka on Kirsten Kutner? Hän on sisustussuunnittelija ja tunnetaan paremmin Gregory John Normanin vaimona. Hän on australialainen golfammattilainen ja yrittäjä. Lisäksi Gregoryn vaimo otti myös Gregin vaatelinjan hallinnan. Yrityksellä on hankkeita useilla toimialoilla, mukaan lukien kurssisuunnittelu, vaatteet, viini, urheilumarkkinointi ja kiinteistöala.

Lue lisää
Giselle Peacock (Artem Chigvintsev ex-vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Faktat

Giselle Peacock tunnetaan paremmin Artem Chigvintsevin ex-vaimona. Hän on ammattitanssija, joka tunnetaan parhaiten Strictly Come Dancing -kilpailusta. Hän on myös ollut Burn the Floor -yhtyeen jäsen ja esiintynyt Broadwaylla ja West Endissä. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Giselle Peacockin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Lue lisää
Christian Stracke (Sutton Stracken aviomies) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Christian Stracke on amerikkalaisen tv-näyttelijä Sutton Stracken entinen aviomies. Sutton Stracke on tunnettu amerikkalainen tv-persoona, joka tunnetaan esiintymisestä tosi-tv-ohjelmassa The Real Housewives of Beverly Hills. Sutton meni naimisiin lapsuudenystävänsä Thibeault "Christian" Stracken kanssa vuonna 2000, ja vaikka he ovat nyt eronneet, heillä oli todennäköisesti avioliitto, joka perustui muuhunkin kuin käteiseen.

Lue lisää
Dawn Kilmeade (Brian Kilmeade vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Dawn Kilmeade on amerikkalainen kuuluisa julkkis. Hänet tunnetaan hyvin televisio- ja radiojuontaja Brian Kilmeaden vaimona. Hän nousi tähteyteen työskennellessään Foxin aamuohjelmassa Fox & Friends arkipäivisin. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Dawn Kilmeaden Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Lue lisää
Debbie Swaggart (Donnie Swaggartin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Debbie Swaggart on julkkispuoliso. Hänet tunnetaan paremmin Donnie Swaggartin vaimona. Donnie on suositun amerikkalaisen helluntailaisen evankelistan Jimmy Swaggartin poika. Viisaan tavoin hänen äitinsä Frances Swaggart. Donnie kantaa samaa evankelioivaa innostusta ja vaippaa kuin hänen isänsä, hänellä on dynaaminen ja kova saarnatyyli, joka on täysin hänen omaa.

Lue lisää
Taahirah O’Neal (Shaquille O’Nealin tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Faktat

Kuka on Taahirah O’Neal? Hän on amerikkalainen opiskelija ja julkkislapsi. Hänet tunnetaan NBA:n Hall of Fame -pelaajan Shaquille O’Nealin tyttärenä. Tällä hetkellä hän opiskelee Oglethorpe Universityssä Atlantassa, Georgiassa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Taahirah O'Nealin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, perheestä, nettoarvosta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista. Taa

Lue lisää
Yessica Kumala (Josh Hollowayn vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Yessica Kumala on Josh Hollowayn julkkispuoliso. Hän on amerikkalainen näyttelijä, malli ja tuottaja, joka tunnetaan parhaiten rooleistaan ​​James Fordina. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Yessica Kumalan Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.Yess

Lue lisää
Anaíya Bell (Nadine Coylen tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Äiti, Isä, Nettovarallisuus, Faktat

Anaíya Bell on kuuluisa julkkislapsi. Hänet tunnetaan paremmin irlantilaisen laulajan, näyttelijän ja mallin Nadine Coylen tyttärenä. Hän on kuuluisa lapsijulkkis vanhempiensa ansiosta. Viritä elämäkertaan ja tutustu Anaíya Bellin Wikeihin, elämäkertaan, ikään, äitiin, isään, lapsuuteen, nettoarvoon, perheeseen ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Lue lisää
Polly Jordan (Jim Jordanin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Polly Jordan on amerikkalainen kuuluisa julkkis. Hänet tunnetaan parhaiten Jim Jordanin vaimona. Hän on amerikkalainen poliitikko, joka on toiminut Yhdysvaltain edustajana Ohion 4. kongressipiirissä vuodesta 2007. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Polly Jordanin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista asioista.

Lue lisää
Jacqueline Pelosi (Nancy Pelosin tytär) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Faktat

Jacqueline Pelosi on kuuluisa julkkislapsi, joka tunnetaan paremmin Nancy Pelosin tyttärenä. Hän on poliitikko, joka on tällä hetkellä Yhdysvaltain edustajainhuoneen puhemies. Pelosi asuu Pacific Heightsin naapurustossa San Franciscossa. Kuuntele elämäkertaa ja tutustu lisää Jacqueline Pelosin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Lue lisää
Elena Moussa (Greg Gutfeldin vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Elena Moussa on parempi Fox Newsin Greg Gutfeldin vaimona, Red Eye -sarjan juontaja Greg Gutfeldin kanssa. Hän on amerikkalainen televisiotuottaja, kommentaattori, kirjailija, toimittaja ja koomikko. Hän on The Greg Gutfeld Show -ohjelman juontaja ja yksi viidestä poliittisen keskusteluohjelman The Five avustajasta ja panelistista, molemmat Fox News Channel -kanavalla.

Lue lisää
Nadia Farmiga (Taissa Farmiga Sister) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Sisarukset, Faktat

Nadia Farmiga on kuuluisa sisarus ja tunnetaan paremmin Taissa Farmigan sisarena. Hän on amerikkalainen näyttelijä ja tunnetaan parhaiten draamaelokuvastaan ​​Higher Ground (2011), jonka ohjasi hänen sisarensa Vera. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Nadia Farmigan Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.Nadi

Lue lisää
Linzey Rozon (Tim Rozonin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Linzey Rozon on amerikkalainen kuuluisa julkkispersoonallisuus. Hänet tunnetaan paremmin Tim Rozonin vaimona. Hän on kanadalainen näyttelijä. Rozon tunnetaan Tommy Quincyn hahmojen esittämisestä CTV:n teinidraamassa Instant Star. Tim on nauttinut lumoavasta elämästä julkkiksena, mutta hänen vaimonsa päättää elää yksityistä elämää, kaukana parrasvaloista.

Lue lisää