Jamie Gordon (Alex Gordonin vaimo) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Jamie Gordon on tunnettu julkkispuoliso. Hänet tunnetaan paremmin Kansas City Royals of Major League Baseball -joukkueessa pelanneen entisen amerikkalaisen baseball-ammattipelaajan Alex Gordonin vaimona. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Jamie Gordonin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Jamie Gordon Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Jamie Gordon on? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,64 metrin tai 164 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 60 kg tai 126 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 35-28-36 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Jamie Gordonin ikä

Kuinka vanha on Jamie Gordon? Hän on syntynyt vuonna 1988. Hän on 32-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Nebraskassa, Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Nicole Brown Simpson (O. J. Simpsonin vaimo) Wiki, Bio, Murha, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Aviomies, Faktat

Jamie Gordon Wikipedia

Jamie GordonWiki/Bio
Oikea nimiJamie Gordon
NimimerkkiJamie
Kuuluisa AsAlex Gordonin vaimo
Ikä32-vuotias
Syntymäpäivä1988
SyntymäpaikkaNebraska, Yhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,64 m)
Painonoin 60 kg (132 lbs)
Kehon mitatnoin 35-28-36 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
Lapset3
Aviomies/puolisoAlex Gordon
Nettovarallisuusnoin 20 miljoonaa dollaria (USD)

Jamie Gordon Aviomies ja lapset

Kuka on Jamie Gordonin aviomies? Hän on naimisissa Alex Gordonin kanssa. Pariskunta on myös siunattu lapsilla. Heillä on kaksi poikaa ja yksi tytär. Kuninkaallisen alokasvuotensa aikana Gordon asui Lincolnissa. Hän muutti Leawoodiin Kansasiin vuonna 2009. Ensimmäisen lapsensa syntymisen jälkeen vuonna 2010 hän muutti takaisin Lincolniin ollakseen lähempänä isovanhempiaan. Kun hän allekirjoitti nelivuotisen sopimuksen kuninkaallisten kanssa vuonna 2016, hän muutti takaisin Leawoodiin perheensä kanssa valitakseen lapsilleen sopivan kokopäiväisen koulun.

Lue myös: Eric Villency (Kimberly Guilfoyle Aviomies) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Jamie Gordon Net Worth

Kuinka paljon on Jamie Gordonin nettovarallisuus? Hän kuuluu rikkaasta perhetaustasta. Lisäksi hänen miehensä Alexin nettovarallisuuden arvioidaan olevan yli 20 miljoonaa dollaria (USD).

Jamie Gordon Faktat

  1. Alex Gordon allekirjoitti 6. tammikuuta 2016 nelivuotisen 72 miljoonan dollarin sopimuksen pysyäkseen kuninkaallisten kanssa yhteisellä optiolla kaudelle 2020.
  2. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  3. Gordon kärsi oikean ranteen olkapäämurtumasta ja hänet sijoitettiin vammaisten listalle, jossa hän jätti väliin 29 peliä.
  4. Gordon voitti Brooks Wallace Awardin, Dick Howser Trophyn ja Golden Spikes Awardin vuonna 2005.
  5. Alexin aviomies Gordon voitti kahdeksan Gold Glove Awards -palkintoa, neljä Fielding Bible Awards -palkintoa ja Wilsonin vuoden puolustava pelaaja -palkinnon, kaikki sen jälkeen, kun hän siirtyi ulkokentälle.

Lue myös: Julie Lauren Curtis (Trace Adkinsin entinen vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, tosiasiat

Uusimmat viestit