Jerushah Duford (Billy Graham Grand Daughter) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vanhemmat, Aviomies, Faktat

Jerusah Duford on amerikkalainen kuuluisa lapsi ja tunnetaan paremmin Billy Grahamin tyttärentytärnä. Hän oli amerikkalainen evankelista, merkittävä evankelinen kristitty henkilö ja vihitty eteläisten baptistien pappi, joka tuli tunnetuksi kansainvälisesti 1940-luvun lopulla.

Lisäksi, kun Billy kuoli 99-vuotiaana vuonna 2018, Grahamista jäi 5 lasta, 19 lastenlasta (mukaan lukien Will Graham ja Tullian Tchividjian), 41 lastenlastenlasta ja 6 lastenlastenlastenlasta. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Jerusah Dufordin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vanhemmista, aviomiehestä, puolisosta, lapsista, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Jerusah Dufordin ikä

Kuinka vanha on Jerushah Duford? Hän syntyi 9. helmikuuta 1978 Yhdysvalloissa. Hän on 43-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Jerushah Duford Bio, Early Life & Parents

Ketkä ovat Jerusah Dufordin vanhemmat? Hänen koko nimensä on Jerusah Ruth Tchividjian. Hänen äitinsä nimi on Gigi Graham ja isäni Stephan Tchividjian. Hänellä on myös sisaruksia. Jerusahin isä ja äiti olivat 14-vuotiaita, kun hän tapasi silloin 21-vuotiaan Stephanin. He menivät naimisiin kolme vuotta myöhemmin ja ovat olleet yhdessä neljä vuosikymmentä. He asuivat alun perin Sveitsissä, mutta voittivat vaikeudet muuttaakseen takaisin Yhdysvaltoihin.

Jerusah Duford Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Jerusah Duford? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Jerusah Dufordin kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-32-40 tuumaa. Hän käyttää 36 C:n rintaliivit.

Lue myös: Grace Hyland (Mat Stevensonin tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Seksuaalisuus, Nettovarallisuus, Faktat

Jerusah Duford Wiki

Jerusah DufordWiki/Bio
Oikea nimiJerusah Ruth Tchividjian
NimimerkkiJerusah Duford
Kuuluisa AsBilly Grahamin tyttärentytär
Ikä43-vuotias
Syntymäpäivä9. helmikuuta 1978
SyntymäpaikkaYhdysvallat
VanhemmatÄiti: Gigi Graham

Isä: Stephan Tchividjian

SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-32-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
Lapset6
puolisoKyle Duford
Nettovarallisuus3 miljoonaa dollaria (USD)

Jerusah Duford Aviomies ja lapset

Kuka on Jerusah Dufordin aviomies? Hän on naimisissa Kyle Dufordin kanssa. Yhdessä he kasvattavat sekaperheään, jossa on kuusi lasta Greenvillessä, Etelä-Carolinassa. Lisäksi aiemman seurusteluhistoriansa mukaan hän oli naimisissa pastori Chris Armfieldin kanssa.

Lue myös: Allie Rebelo (Jeremy Bieber -tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Vanhemmat, Nettovarallisuus, Faktat

Jerusah Duford koulutus

Jerusah Duford on valmistunut Palm Beach Atlantic Universitystä viestinnän BA-tutkinnolla. Tällä hetkellä hän suorittaa kliinisen psykologian maisterintutkintoa Liberty Universitystä.

Jerusah Dufordin ura ja nettoarvo

Mikä on Jerusah Dufordin nettovarallisuus? Hän oli Belle-lehden kirjoittaja. Hän työskenteli myös Rice Bowlsin sisältöjohtajana. Myöhemmin hän liittyi veljensä Bozin voittoa tavoittelemattomaan G.R.A.C.E.:hen, joka taisteli seksuaalista hyväksikäyttöä vastaan. Hän on kirjoittanut ja kirjoittanut julkaisuja useiden vuosien ajan.

Jerusah Duford kokosi tarinoita ihmisistä, joiden elämä muuttui Billy Grahamin ansiosta, ja julkaisi ne teoksissa Kiitos, Billy Graham (2014) ja Well Done, Billy Graham (2019). Jerusah Dufordin nettovarallisuuden arvioidaan olevan 3 miljoonaa dollaria (USD).

Jerusah Duford Faktat

  1. Jerusah Duford teki säännöllisiä töitä, kuten työskenteli liikkeen johtajana West Palm Beachissä.
  2. Hän muutti kotiinsa Etelä-Carolinaan, missä hän työskenteli lastenlääkärin vastaanotolla vastasyntyneen kuulontarkastajana.
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  4. Valkoinen on hänen lempivärinsä.
  5. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Jocelyn Howard (Ron Howardin tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Sisarukset, Pituus, Paino, Vanhemmat, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit