George Santo Pietro (Vanna White Husband) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Puoliso, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

George Santopietro on italialainen ravintolan omistaja. Tämän lisäksi hänet tunnetaan paremmin Vanna Whiten ex-miehenä. Hän on amerikkalainen televisiopersoona ja elokuvanäyttelijä, joka tunnetaan Onnenpyörän emäntänä vuodesta 1982. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää George Santo Pietron Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettoarvosta, perheestä, urasta ja monista lisää faktoja hänestä!

George Santo Pietron aika

Kuinka vanha on George Santo Pietro? Hänen syntymäpäivänsä osuu 12. joulukuuta 1946. Hän on 72-vuotias. Hänen horoskooppi on Jousimies. Hän syntyi Italiassa. Hän on Italian kansalainen ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

George Santo Pietro Pituus ja paino

Kuinka pitkä on George Santo Pietro? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä George Santo Pietron korkeuden arvioidaan olevan 6 jalkaa 2 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin, jonka keskimääräinen paino on 75 kg. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat myös mustat.

Lue myös: Mrs Assassin (Dr Disrespect Wife) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

George Santo Pietro Wiki

George Santo PietroWiki/Bio
Oikea nimiGeorge Santo Pietro
NimimerkkiGeorge
Kuuluisa As1. Ravintolan omistaja

2. Vanna Whiten ex-aviomies

Ikä72-vuotias
Syntymäpäivä12 päivänä joulukuuta 1946
SyntymäpaikkaItalia
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusitalialainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 6 jalkaa 2 tuumaa
Painonoin 75 kg
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero12 (USA)
Lapset1. Nicholas

2. Giovanna

puolisoVanna White (eronnut)
Nettovarallisuusnoin 5 miljoonaa dollaria (USD)

George Santo Pietro Vaimo, puoliso ja lapset

Kuka on George Santo Pietron vaimo? Hän on naimisissa Vanna Whiten kanssa. Hän on amerikkalainen näyttelijä. Lisäksi pari solmi solmun joulukuussa 1990. White tuli raskaaksi ensimmäisen kerran syyskuussa 1992 ja ilmoitti raskaudestaan ​​Onnenpyörän jaksossa, jossa "Vannan raskaana" oli vastaus arvoitukseen. Hän sai keskenmenon pian jakson nauhoituksen jälkeen.

Lue myös: Cynthia Malkin (Richard Blumenthalin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Myöhemmin Whiteilla oli vuonna 1994 syntynyt poika Nicholas ja vuonna 1997 syntynyt tytär Giovanna (Gigi) avioliitostaan ​​Santo Pietron kanssa. Pariskunta erosi marraskuussa 2002. Vuodesta 2004 vuoteen 2006 hän oli kihloissa eteläkalifornialaisen liikemiehen Michael Kayen kanssa. He eivät koskaan menneet naimisiin. Hän on tällä hetkellä naimisissa John Donaldsonin kanssa, joka on urakoitsija. He menivät naimisiin vuonna 2012 tavattuaan toisensa yhteisten ystävien kautta.

George Santo Pietron ura ja nettovarallisuus

Mikä on George Santo Pietron nettovarallisuus? Hän on saavuttanut paljon urallaan. Hän aloitti uransa suunnittelijana ennen kuin lopulta rakensi valtakuntansa. Hän on kaikkien ammattien Jack, kuten hänen osallistumiensa rahaa tuottavien hankkeiden lukumäärästä näkyy. Hänen nettovarallisuuden arvioidaan olevan 5 miljoonaa dollaria vuonna 2021.

George Santo Pietro on saanut mainetta liiketoiminnallaan sekä suositun näyttelijän aviomiehenä. Hän on kovan työn, päättäväisyyden ja johdonmukaisuuden ruumiillistuma. Hän toimii suurena inspiraation lähteenä monille.

George Santo Pietron tosiasiat

  1. George Santo Pietro ei ole tarjonnut mitään tietoa vanhempiensa nimistä tai olinpaikasta.
  2. Hänellä on myös sisaruksia.
  3. Koulutuksensa perusteella hän on hyvin koulutettu.
  4. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  5. Hän rakastaa matkustamista ja ei-fiktiivisten romaanien lukemista.

Lue myös: Jill Rhodes (Sean Hannity ex-vaimo) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, tosiasiat

Uusimmat viestit