Laura Louie (Woody Harrelsonin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Laura Louie on luomuelintarvikkeiden toimituspalvelun Yoganics perustaja. Hänet tunnetaan paremmin Woody Harrelsonin vaimona. Hän on amerikkalainen näyttelijä ja näytelmäkirjailija. Hän on saanut lukuisia tunnustuksia, mukaan lukien Primetime Emmy -palkinnon, ja hän on ollut ehdolla kolmeen Oscar- ja neljään Golden Globe -palkintoon. Viritä elämäkertaan ja tutustu Laura Louien Wikeihin, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, aviomieheen, puolisoon, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin!

Laura Louie Ikä

Kuinka vanha on Laura Louie? Hän syntyi vuonna 1965 Yhdysvalloissa. Hän on 56-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Laura Louie Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Laura Louie on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 37-28-40 tuumaa. Hän käyttää 35 C:n rintaliivit.

Lue myös: Kelsy Ully (Jonathan Scottin vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, perhe, tosiasiat

Laura Louie Wiki

Laura LouieWiki/Bio
Oikea nimiLaura Louie
NimimerkkiLaura
Kuuluisa AsLiikemies ja sosiaalinen aktivisti
Ikä56-vuotias
Syntymäpäivä1965
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 37-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko35 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
LapsetDeni, Zoe ja Makani
puolisoWoody Harrelson
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Laura Louie Puoliso, aviomies ja lapset

Kuka on Laura Louien aviomies? Hän on naimisissa Woody Harrelsonin kanssa. He tapasivat vuonna 1987, kun hän työskenteli hänen henkilökohtaisena avustajanaan. He asuvat Mauissa, Havaijilla. Pariskunta on myös siunattu lapsilla. Heillä on kolme tytärtä nimeltä Deni, Zoe ja Makani.

Laura Louie Net Worth

Mikä on Laura Louien nettovarallisuus? Hän omistaa luomuruoan toimitusyrityksen nimeltä Yoganics. Yhdessä miehensä kanssa he johtavat turvallista, ympäristöystävällistä interaktiivista projektia nimeltä Voice Yourself. Lisäksi Lauran nettovarallisuuden arvioidaan olevan 3 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Ivana Trump (Donald Trumpin entinen vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, tosiasiat

Laura Louie Bio, Early Life & Career

Laura Louie lisää tietoisuutta vegaanisesta elämäntyylistä vihreillä aloitteilla. Hän ylläpitää myös verkkosivustoaan nimeltä Voice Yourself, joka puolustaa ympäristönsuojelutietoisuutta. Lisäksi Lauran isän ja äidin nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa perusteella hän on hyvin koulutettu.

Laura Louie Faktat

  1. Laura Louien aviomies Woody oli aiemmin naimisissa Nancy Simonin kanssa.
  2. Harrelson on shakin ystävä.
  3. Marraskuussa 2018 hän osallistui shakin maailmanmestaruuskilpailujen ensimmäiseen peliin Lontoossa, jossa pelasivat norjalainen mestari Magnus Carlsen ja amerikkalainen haastaja Fabiano Caruana.
  4. Harrelson teki seremoniallisen ensimmäisen siirron peliin.
  5. Hän oli myös pelannut seremoniallisen ensimmäisen siirron edellisessä shakin maailmanmestaruuskilpailussa, joka pidettiin New Yorkissa vuonna 2016.
  6. Vuonna 2020 Harrelson nähtiin harjoittelemassa brasilialaista jiu-jitsua kuvattaessa Ruotsissa, kun hän sai ensimmäisen raidan valkoiseen vyöensä.

Lue myös: Alexi Ashe (Seth Meyersin vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, tosiasiat

Uusimmat viestit