Kia Proctor (Cam Newtonin tyttöystävä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Kia Proctor on amerikkalainen kuuluisa julkkis ja tunnetaan paremmin NFL:n pelinrakentajan Cam Newtonin pitkäaikaisena tyttöystävänä. Lisäksi hänen syntymänimensä oli Shakia Proctor. Hän on myös aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Kia Proctorin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, mitoista, lapsista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Kia Proctor Ikä

Kuinka vanha on Kia Proctor? Hänen syntymäpäivänsä osuu 16. lokakuuta 1988. Hän on 32-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi Virginiassa, Yhdysvalloissa.

Kia Proctor korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Kia Proctor? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Kia Proctorin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-40 tuumaa. Hän käyttää 36 C:n rintaliivit.

Kia Proctorin poikaystävä

Kuka on Kia Proctorin poikaystävä? Hän on ollut suhteessa Cam Newtonin kanssa vuodesta 2013. Joulukuussa 2015 Kia synnytti heidän poikansa Atlantassa. Helmikuussa 2017 Newtonin ja Proctorin tytär syntyi nimeltä Sovereign-Dior. Proctor synnytti pariskunnan kolmannen lapsen, pojan, heinäkuussa 2018. Vuoden 2019 puolivälissä Newton syntyi Instagram-mallilla pojan kuukausia ennen kuin hänen ja Proctorin neljäs lapsi syntyi syksyllä. Hän ja Proctor lopulta erosivat myöhemmin samana vuonna. Lisäksi Newtonilla on viisi biologista lasta.

Kia-Proctor-ikäinen

Lue myös: Charlotte Corney (Chris Packham Girlfriend) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Kia Proctor Wiki/Bio

Kia ProctorWiki/Bio
Oikea nimiKia Proctor
NimimerkkiKia
Kuuluisa AsCam Newtonin tyttöystävä
Ikä32-vuotias
Syntymäpäivä16. lokakuuta 1988
SyntymäpaikkaVirginia
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
Lapset3
PoikaystäväCam Newton
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Kia Proctorin nettovarallisuus ja tulot

Kuinka paljon Kia Proctorin nettoarvo on? Hän oli aiemmin malli ja strippari, jota kutsuttiin nimellä Hazel. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Kia-Proctorin nettoarvo

Kia Proctor perhe

Kia Proctorin isän ja äidin nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Faktaa Kia Proctorista

 1. Kia Proctorilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain merkkejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
 2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
 3. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
 4. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
 5. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!
 6. Sen lisäksi, että sillä on yksi kuumimmista rungoista, Kia Proctor on vastustamattoman viehättävä.
 7. Hänellä on terävät piirteet ja kaunis iho.
 8. Hänellä on monia nuoria naisia, jotka pitävät häntä roolimallinaan ja noudattavat hänen ruokavaliotaan ja päivittäistä ohjelmaa huolellisesti.
 9. Hän on kiitollinen faneistaan ​​ja saamastaan ​​miesten huomiosta.
 10. Hän työskentelee kuitenkin todella kovasti pitääkseen itsensä kunnossa, koska työ ei tule helposti ja siksi hän viettää joka päivä noin 2 tuntia kehonsa kiinteyttämiseen.
 11. Hän on nöyrä, kun fanit tulevat hänen luokseen kadulla ja sallivat heidän ottaa niin monta kuvaa kuin haluavat, sillä se antaa hänelle iloa tehdä muita onnelliseksi.
 12. Hänen poikaystävänsä Newton oli itse julistautunut pesketaari.

Lue myös: Harper Hempel (Jamal Murray Girlfriend) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Treffit, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found