Mirtha Jung (George Jungin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Lapset, Puoliso, Nettovarallisuus, Faktat

Mirtha Jung tunnetaan paremmin entisen huumeiden salakuljettajan George Jungin ex-vaimona. Hän mainostettiin tähdeksi miehensä elämään perustuvan Blow-elokuvan julkaisun jälkeen. Tämän lisäksi hän joutui myös vankilaan huumeriippuvuudestaan. Vapauduttuaan hän lopetti huumeet. Hän elää nyt puhdasta elämää. Viritä elämäkerta ja tutki lisää Mirtha Jungin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, puolisosta, lapsista, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Mirtha Jung Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Mirtha Jung on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Mirtha Jung Ikä

Kuinka vanha on Mirtha Jung? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on 40-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Teresa Terry (Todd Chrisleyn vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, lapset, nettovarallisuus, tosiasiat

Mirtha Jung Wiki

Mirtha JungWiki/Bio
Oikea nimiMirtha Jung
NimimerkkiMirtha
Kuuluisa AsEntisen huumeiden salakuljettajan entinen vaimo

George Jung

Ikä40-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
LapsetJoo
puolisoGeorge Jung
Nettovarallisuus100 miljoonaa dollaria

Mirtha Jung Aviomies ja lapset

Kuka on Mirtha Jungin aviomies? Hän on naimisissa Georgen kanssa. Hän oli silloin vain 24-vuotias ja 10 vuotta Georgea nuorempi. He seurustelivat muutaman vuoden ennen kuin menivät naimisiin vuonna 1977. Hän synnytti tyttärensä Kristina Sunshine Jungin 1. elokuuta 1978. Tällä hetkellä hän on naimisissa Romain Karanin kanssa ja on siunattu kahdella lapsella.

Lue myös: Alexandra Lorex (Mike Holmesin vaimo) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Mirtha Jung Net Worth

Kuinka paljon Mirtha Jungin nettovarallisuus on? Mirtha ja hänen miehensä tienasivat 5 miljoonaa dollaria päivittäin ja keräsivät vuosien varrella yli 100 miljoonaa dollaria.

Mirtha Jung Faktat

  1. Mirtha Jung aloitti kovien huumeiden käytön nuorena. Hän tapasi George Jungin, huumeiden salakuljettajan 1970-luvun lopulla.
  2. Parin kerrotaan tapaavan toisensa Kolumbian huumekontaktien kautta.
  3. Pariskunnan ensimmäiset vuodet avioliitossa olivat onnellisia, sillä he rakastivat toisiaan syvästi. 1. elokuuta 1978 he saivat tervetulleeksi tytön nimeltä Kristina Sunshine.
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Seurusteltuaan muutaman vuoden, he menivät naimisiin 22. maaliskuuta 1977.

Lue myös: Kit Frederiksen (Perdita Weeks Husband) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit