Ysah Cabrejas (Marlou Arizalan tyttöystävä) Wiki, Bio, Ikä, Kiista, Poikaystävä, Pituus, Perhe, Faktat

Ysah Cabrejas (s. 1999) on tunnettu filippiiniläinen kuuluisa persoonallisuus, jonka kotipaikka on Manilassa. Hänet tunnetaan paremmin Marlou Arizalan tyttöystävänä. Hänet tunnettiin virallisesti Xander Fordina, joka on filippiiniläinen sosiaalisen median persoona ja tunnetaan parodiapoikabändi Hasht5:n entisenä jäsenenä.

Ikä, pituus, paino ja fyysiset tilastot

Tällä hetkellä Ysah Cabrejas on 21-vuotias. Hän tekee täydellisiä fyysisiä tilastoja. Hänen vartalotilastonsa ovat 34-26-35 tuumaa ja hänellä on rintaliivit, joiden koko on 32 B. Hän on myös fitnessfriikki ja antaa aikaa kardioharjoituksiin polttaakseen ylimääräistä rasvaa kehostaan. Hän noudattaa tiukkaa likasuunnitelmarutiinia terveytensä vuoksi. Ysah Cabrejas on 5 jalkaa 2 tuumaa korkea ja painaa noin 55 kiloa. Lisäksi hänellä on lumoavan mustat silmät ja mustat hiukset.

Ysah Cabrejas -kiista

Filippiinien kuuluisa persoonallisuus Ysah Cabrejas aloitti rakkauselämänsä poikaystävänsä "Marlou Arizalan" kanssa muutama vuosi sitten. Äskettäin, 18. kesäkuuta 2020, hän osallistui suureen kiistaan, kun näyttelijä oli seurannut poikaystävänsä Marlou Arizalaa, joka väitti käyttäneensä häntä hyväksi heidän ollessaan suhteessa.

Ysahin mukaan Marlou pahoinpiteli häntä seksuaalisesti heidän romanttisen suhteensa päättymisen jälkeen muutaman kerran sitten. Seurattuaan väitteitä Facebook-viestissä, jolla on yli 168 000 jaettua tätä kirjoitushetkellä, hän sanoi Facebook-viestissä 18. kesäkuuta 2020: "Anteeksi sa lahat (kaiken) Ysah." Hän syyttää häntä siitä, kuinka Arizala pahoinpiteli häntä.

Hän sanoi myös: "Annoin sinulle kaiken, mutta sinä huijasit minut. En halunnut puhua, mutta se on jo liikaa." Lisäksi Cabrejas julkaisi Facebook-tililleen kuvakaappauksen heidän keskusteluistaan ​​heidän ollessaan yhdessä. Niiden säilyttämisessä hän kirjoitti, että hän leimaa hänet valehtelijaksi, koska hän oli uhri.

Lisäksi hän jopa latasi kuvia jaloistaan, joissa hänen mustelmansa ja leikkausjäljensä olivat selvästi näkyvissä. Lisäksi hänen väitteensä raiskauksesta ja pahoinpitelystä olivat shokki monille hänen faneilleen. Monet fanit alkoivat myös peittää Arizalaa kommentoimalla hänen Instagram- ja Facebook-viestejään.

Ysah Cabrejas poikaystävä

Tällä hetkellä ei ole selvää, seurusteleeko hän Marlou Arizalan kanssa vai ei? Koska tämän kiistan jälkeen he eivät kumpikaan ole halukkaita ottamaan suhteensa seuraavaan vaiheeseen. Lisäksi kaksikko on seurustellut toistensa kanssa 2 vuotta. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Ysah Cabrejas Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiYsah Cabrejas
NimimerkkiYsah
Ikä21 vuotias
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

1999
KiistaSyytettynä Marlouta

raiskaus ja fyysinen pahoinpitely

AmmattiSosiaalisen median persoonallisuus
KuuluisaMarloun tyttöystävä

Arizala (filippiiniläinen näyttelijä

SyntymäpaikkaKenraali Trias, Cavite, Filippiinit
Kansallisuusfilippiiniläinen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristillinen
SukupuoliNainen
Etnisyysaasialainen
ZodiacOinas
Nykyinen asuinpaikkaManila, Filippiinit
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'2"

Senttimetrit: 157 cm

Mittarit: 1,57 m

PainoPaino: 55 kg

Paunaa: 121 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 B
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Vaatekoko3 (USA)
Kengännumero7 (USA)
Tatuointeja?NA
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 54 000 Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisarusVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Ex-poikaystäväEi tunnettu
Nykyinen poikaystäväMarlou Arizala
Aviomies/puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
koulutusValmistua
YliopistoEi tunnettu
KouluPaikallinen lukio
Suosikki
LempiväriMusta
LempinäyttelijäRobert De Niro
SuosikkikeittiöItalialainen keittiö
LempielokuvaLeijonakuningas
Suosikki loma

Kohde

Las Vegas
HarrastuksetMatkustaminen, ostokset ja lukeminen
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram

Ysah Cabrejasin elämäkerta ja perhe

Ysah Cabrejas syntyi vuonna 1999 Filippiineillä. Hän on filippiiniläinen ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hän on hyvin lähellä äitiään ja isäänsä, jotka työskentelevät tällä hetkellä suuressa filippiiniläisessä yrityksessä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli ja sisar, jonka nimiä ei tiedetä. Koulutukseltaan hän suoritti toisen asteen opinnot yhdessä paikallisista lukioista ja hänellä on taiteiden kandidaatin tutkinto.

Ysah Cabrejas Ura ja nettoarvo

Puhuessaan urastaan, valmistuttuaan korkeakoulusta hän aloitti työskentelyn media-alalla. Hän on myös melko suosittu sosiaalisen median alustoilla, kuten Instagramissa, Facebookissa ja twitterissä, missä hänellä on kunnollinen fani.

Ysah Cabrejasin arvoa on kuitenkin vaikea arvioida nettovarallisuus tällä hetkellä. Mutta yksi asia, josta voimme kaikki olla samaa mieltä, on se, että hänen suosionsa kasvaa päivien kuluessa, ja tällä arvioidaan olevan merkittävä vaikutus sekä hänen palkkaansa että nettovarallisuus. Vielä kiehtovampaa on Ysah Cabrejasin intohimo uransa tekemiseen. Tästä johtuen ei ole yllätys, että Ysah Cabrejas on vähitellen nousemassa tähteeksi. Kuten vuonna 2020, Ysah Cabrejasin nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 54 000 Yhdysvaltain dollaria.

Lue myös: Avani Gregg (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Ysah Cabrejas Faktat

  • Hänen poikaystävänsä Marlou Arizalaa syytettiin myös Kathryn Bernardon kiusaamisesta ja pilkkaamisesta vuonna 2017, joka on myös filippiiniläinen näyttelijä, joka tuli tunnetuksi Maran roolistaan ​​tv-sarjassa Mara Clara.
  • Ysah on myös fitnessfriikki.
  • Hän rakastaa matkustamista.
  • Hän lataa säännöllisesti kuumaa, kaarevaa ja piristävää kuvaansa Instagram-tililleen.
  • Hän rakastaa valokuvauksia ja on kameraystävällinen persoona.
  • Kun pari oli suhteessa, hän väitti, että hän joskus suuttui hänelle, koska hän ei halunnut mennä kylpyyn yhdessä.
  • Yhdessä kuvassa hänen jalkansa näkyi myös naarmuissa ja mustelmissa. Hän väitti: "Vaikka minulla olisi [kuukautiset] ja vaikka en haluaisi, niin kieltäytyessäsi suuttuisit, minkä vuoksi minulla oli mustelmia, koska pakotit minut!!"
  • Hän väitti myös, että hän lukitsi hänet pois omalta Instagram-tililtään.
  • Itse asiassa hän myös kertoi yksityiskohtaisesti, mitä tapahtuisi, kun hän kieltäytyi tekemästä mitä hän halusi. Hän kirjoitti: "Itkin edessäsi ja rukoilin sinua lopettamaan, etten halunnut sitä, mutta sinä et kuunnellut. Sanoit: "Niin kauan kuin tulen raskaaksi, vaikka jätät minut, olen kunnossa." Oletko tyhmä?)".

Lue myös: Chyler Leigh (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, nettovarallisuus, aviomies, lapset, perhe, ura, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found