Grace Hyland (Mat Stevensonin tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Seksuaalisuus, Nettoarvo, Faktat

Grace Hyland tunnetaan hyvin Mat Stevensonin transsukupuolisena tyttärenä. Hänet tunnetaan parhaiten Adam Cameronin pitkäaikaisesta säännöllisestä roolista television saippuaoopperassa Home and Away vuosina 1989–1994. Tämän lisäksi Grace on TikTok-sensaatio, jolla on yli 130 000 seuraajaa ja Instagram-tähti. Hän on myös malli, jota edustaa riippumaton luova johtamis- ja mallitoimisto Duval Agency. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Grace Hylandin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, seksuaalisuudesta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Grace Hyland Age

Kuinka vanha on Grace Hyland? Hän on syntynyt vuonna 2000. Hän on 20-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Grace Hyland Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Grace Hyland on? Hän seisoo 5 jalkaa 10 tuuman korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 128 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Grace-Hyland-pituus ja paino

Lue myös: Abigail Michelle Blosil (Marie Osmondin tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Faktat

Grace Hyland Wiki

Grace HylandWiki/Bio
Oikea nimiGrace Hyland
Nimimerkkiarmo
Kuuluisa AsGrace Hylandin tytär
Ikä20 vuotta vanha
Syntymäpäivä2000
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusTranssukupuolinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 10 tuumaa (1,80 m)
Painonoin 58 kg (128 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
IsäMat Stevenson
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Grace Hyland Seksuaalisuus

Mikä on Grace Hylandin seksuaalisuus? Hän on transsukupuolinen. Kun hän täytti 12, hän löysi rohkeutta tulla ulos ja kävi läpi asteittaisen siirtymän. "Kasvatin hiukseni, laitoin nimenvaihdokseni kuntoon, laitoin estäjät ja sitten kun olin neljätoista, esittelin Gracena yleisölle ja koulussa."

Grace-Hyland-faktoja

Lue myös: Elly Mcconnell (Mitch McConnellin tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Grace Hylandin perhe

Kuka on Grace Hylandin isä? Hän on Mat Stevensonin tytär. Ennen kuuluisuuttaan Home and Awayssa Stevenson on työskennellyt uima-altaan siivoojana. Televisiorooleja ovat olleet Blue Heelers, MDA, City Homicide ja Offspring. Vuonna 2010 Stevenson esiintyi kolmessa Network Ten's Rushin jaksossa Inspector Coxina.

Grace Hyland Net Worth

Kuinka paljon Grace Hylandin nettovarallisuus on? Hän kuuluu rikkaasta perhetaustasta. Hänen isänsä nettovarallisuuden arvioidaan olevan yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Grace Hyland Faktat

  1. Grace Hylandin isä on entinen Home And Away -tähti, ja nyt Grace on jakanut avoimen tarinansa julkisesti paljastaen hänen reaktionsa hänen siirtymiseensa.
  2. Hän avasi transunsa TikTok-videossa 132 000 seuraajansa kanssa.
  3. Hän on hyvin lähellä isäänsä.
  4. Hän rakastaa ihmisten viihdyttämistä.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Etta Ng Chok Lam (Jackie Chanin tytär) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, kumppani, perhe, nettovarallisuus, tosiasiat

Uusimmat viestit