Anna Beth Goodman (John Goodmanin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Perhe, Faktat

Anna Beth Goodman on amerikkalainen kuuluisa persoona ja tunnetaan paremmin John Goodmanin vaimona. Hän on amerikkalainen näyttelijä. Hän näytteli Dan Conneria ABC-televisiosarjassa Roseanne. John on yksi eniten ansaitsevista näyttelijöistä Hollywoodissa. Hän tukee miestään koko sydämestään ja rohkaisee häntä toteuttamaan tavoitteitaan. Linzey seuraa häntä toisinaan palkintotilaisuuksissa ja punaisen maton tapahtumissa. Sen lisäksi, että hän on työssäkäyvä nainen ja vaimo, hän on myös omistautunut äiti lapsilleen. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Anna Beth Goodmanin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Anna Beth Goodmanin ikä

Kuinka vanha on Anna Beth Goodman? Hän syntyi vuonna 1969 Bogalusassa, Louisianassa. Hän on 52-vuotias vuodesta 2021 lähtien. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymänimensä on Annabeth Hartzog.

Anna Beth Goodman Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Anna Beth Goodman? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Lue myös: Catherine Mooty (Troy Aikmanin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Anna Beth Goodman Wiki

Anna Beth GoodmanWiki/Bio
Oikea nimiAnnabeth Hartzog
NimimerkkiAnna Beth Goodman
Kuuluisa AsJohn Goodmanin vaimo
Ikä52-vuotias
Syntymäpäivä1969
SyntymäpaikkaBogalusa, Louisiana
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
LapsetMolly Evangeline Goodman
puolisoJohn Goodman
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Anna Beth Goodman aviomies ja lapset

Kuka on Anna Beth Goodmanin aviomies? Hän on naimisissa John Goodmanin kanssa. He tapasivat Tipitinan Halloween-juhlissa, kun hän kuvasi Everybody's All-American -elokuvaa New Orleansissa. He asuvat New Orleansin Garden Districtissä. Heidän tyttärensä Molly Evangeline Goodman (s. 1990) työskentelee tuotantoassistenttina elokuvateollisuudessa.

Anna Beth Goodmanin elämäkerta, Varhainen elämä ja perhe

Anna Beth Goodmanin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa perusteella hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Katie Goodland (Harry Kanen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Anna Beth Goodmanin nettoarvo

Mikä on Anna Beth Goodmanin nettovarallisuus? Hän on yhteydessä legendaariseen näyttelijään Hollywoodissa, hän on osallistunut elokuvateollisuuteen. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Anna Beth Goodman Faktat

  1. Anna Beth Goodmanilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hän on hyvin läheinen lapsilleen ja miehelleen.
  3. Hän ei ole niin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Anna Bethin aviomies Goodman syntyi Afftonissa, Missourissa.
  6. Hänen isänsä Leslie Francis Goodman oli postityöntekijä, joka kuoli sydänkohtaukseen Johnin ollessa kaksivuotias.
  7. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!

Lue myös: Cindy Millican (Glenn Freyn vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit