Cleo Rose Elliott (Sam Elliottin tytär) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Suhde, Nettovarallisuus, Vanhemmat, Faktat

Cleo Rose Elliott on amerikkalainen malli, laulaja ja muusikko, joka asuu Malibussa, Kaliforniassa. Hänet tunnetaan parhaiten näyttelijöiden Sam Elliottin ja Katharine Rossin tyttärenä. Hänestä tuli "American Society of Composers, Authors and Publishers" (ASCAP) jäsen, jossa hän tapasi ensimmäisen musiikkituottajansa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Cleo Rose Elliottin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, suhteesta, puolisosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Cleo Rose Elliott Bio, Ikä, Varhaiselämä ja Vanhemmat

Kuinka vanha on Cleo Rose Elliott? Hänen syntymäpäivänsä osuu 17. syyskuuta 1984. Hän on 36-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Malibussa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Hänen isänsä nimi on Sam Elliott ja äitinsä nimeltä Katharine Ross. Hänen isänsä ja äitinsä nimettiin vuonna 1984. Ross näytteli elokuvassa Butch Cassidy and the Sundance Kid, jossa Elliottilla oli hyvin pieni rooli vuonna 1969, mutta he tapasivat uudelleen ja alkoivat seurustella vasta 1978, jolloin he molemmat näyttelivät The Legacyssa. .

Cleo Rose Elliott Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Cleo Rose Elliott? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Cleo Rose Elliottin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 36 BB.

Lue myös: Grace Hyland (Mat Stevensonin tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Seksuaalisuus, Nettovarallisuus, Faktat

Cleo Rose Elliott Wiki

Cleo Rose ElliottWiki/Bio
Oikea nimiCleo Rose Elliott
NimimerkkiCleo Rose
Kuuluisa AsNäyttelijöiden Sam Elliottin tytär

ja Katharine Ross

Ikä36-vuotias
Syntymäpäivä17 syyskuuta 1984
SyntymäpaikkaMalibu, Kalifornia
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 BB
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero12,5 (USA)
PoikaystäväRandy Christopher Bates
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Cleo Rose Elliottin ura ja nettoarvo

Mikä on Cleo Rose Elliottin nettovarallisuus? Hän oli koulutettu laulamisen perusteisiin. Varttuessaan hän oppi soittamaan instrumentteja ja sai myöhemmin koulutuksen Joanne Barron/D.W. Brown Acting Studio ja laulaja-lauluntekijä Charity Chapman. Sitten Cleo julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2008. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 dollaria (USD).

Lue myös: Allie Rebelo (Jeremy Bieber -tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Vanhemmat, Nettovarallisuus, Faktat

Cleo Rose Elliottin tapaus, puoliso ja treffit

Kuka on Cleo Rose Elliottin puoliso? Hän ei ole vielä naimisissa. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän oli romanttisesti sidoksissa Randy Christopher Batesiin, lahjakkaaseen taiteilijaan ja muusikkoon.

Cleo Rose Elliott Faktat

  1. Cleo varttui Malibussa.
  2. Hän on myös työskennellyt lyhyen aikaa mallina.
  3. Hän oli kerran puukottanut äitiään saksilla ja jopa uhannut tappaa tämän.
  4. Hän ei ole niin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  5. Cleo Rose Elliottin äiti Katharine Ross on amerikkalainen elokuva-, lava- ja televisionäyttelijä.
  6. Hänen tunnustuksensa ovat yksi Oscar-ehdokkuudesta, yksi BAFTA-palkinto ja kaksi Golden Globe -palkintoa. Los Angelesista kotoisin oleva Ross vietti suurimman osan varhaiselämästään San Franciscon lahden alueella.

Lue myös: Jocelyn Howard (Ron Howardin tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Sisarukset, Pituus, Paino, Vanhemmat, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit