Marc D'Amelio (Charli D'Amelio Isä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Tyttäret, Nettovarallisuus, Faktat

Marc D’Amelio on yhdysvaltalainen persoona, joka tunnetaan parhaiten sosiaalisen median tähtien Charli ja Dixie D’Amelion isänä. Tämän lisäksi hän on ollut esillä NBC Newsissa perheensä kanssa, mainostaen kahta tytärtään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Marc D'Amelion Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, urasta, tyttäreistä ja monista muista faktoista hänestä!

Marc D'Amelio elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Marc D'Amelio? Hänen syntymäpäivänsä osuu 1. marraskuuta 1968. Tällä hetkellä hän on 51-vuotias. Hänen horoskooppi on Skorpioni. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole tiedossa. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Marc D'Amelio Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Marc D'Amelio on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,80 metrin tai 180 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 143 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Lue myös: Charli D’Amelio (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Marc D'AmelioWiki/Bio
Oikea nimiMarc D'Amelio
NimimerkkiMarc
Kuuluisa As1. Sosiaalisen median tähti

2. Charlin tytär

ja Dixie D’Amelio

Ikä51-vuotias
Syntymäpäivä1. marraskuuta 1968
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,80 m)
Painonoin 65 kg (143 lbs)
Runkotilastotnoin 44-32-39 tuumaa
Hauislihaksen koko21 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
Lapset1. Charli D'Amelio

2. Dixie D’Amelio

Vaimo/puolisoHeidi D'Amelio
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Marc D'Amelio vaimo ja tyttäret

Kuka on Marc D'Amelion vaimo? Hän on naimisissa Heidi D'Amelion kanssa. Pariskunta solmi solmun 13. toukokuuta 2000. Pariskuntaa on myös siunattu kahdella lapsella. Heillä on kaksi tytärtä, Charli D’Amelio ja Dixie D’Amelio. Hänen aikaisemman seurusteluhistoriansa mukaan se ei ole julkisesti tiedossa.

Lue myös: Dixie D’Amelio (TikTok Star) Nettoarvo, Bio, Poikaystävä, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Marc D'Amelion ura ja nettoarvo

Mikä on Marc D'Amelion nettovarallisuus? Hän osallistui 9. vuosittaiseen NFL Honors -tapahtumaan Adrienne Arsht Centerissä 1. helmikuuta 2020 Miamissa, Floridassa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Marc D'Amelio tosiasiat

  1. Marcia ja hänen perhettään syytettiin huijaamisesta triviakysymyksissä voitettuaan 300 000 dollarin hyväntekeväisyyskilpailun vaikuttajien välillä.
  2. D'Amelion sisarusten kanssa heidän vanhempansa Heidi ja Marc D'Amelio muodostivat neljän hengen joukkueen, mistä monet katsojat valittivat, koska he kilpailivat useita soolopelaajia vastaan.
  3. Hän on usein jakanut henkilökohtaisen elämänsä perheelleen omalla Twitter-tilillään.
  4. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  5. Hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään.

Lue myös: Heidi D'Amelio Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Tyttäret, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit