Luoteis (Kim Kardashianin tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vanhemmat, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Kuka on North West? Hänet tunnetaan paremmin Kim Kardashianin ja Kanye Westin tyttärenä. Paparazzit löivät tämän vauvan yli ja lähettivät helikoptereita ottamaan kuvia hänestä. Kun hän oli 2-vuotias, hän alkoi esiintyä useammin Keeping Up with the Kardashians -sarjan jaksoissa. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää North Westin iästä, pituudesta, painosta, perheestä, nettovarallisuudesta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Luoteis Korkeus ja paino

Kuinka pitkä on North West? Hän seisoo noin 2 jalkaa korkealla. Hän painaa noin 13 kg tai 28 paunaa. Hänellä on mustat silmät ja hiukset.

LuoteisWiki/Bio
Oikea nimiLuoteis
Nimimerkkipohjoinen
Kuuluisa AsSosiaalisen median tähti
Ikä07-vuotias
Syntymäpäivä15. kesäkuuta 2013
SyntymäpaikkaLos Angeles, CA
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 2 jalkaa
Painonoin 13 kg (28 lbs)
Äidin nimiKim Kardashian
Isän nimiKanye West
SisaruksetSaint, Chicago
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero3,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNA

North West Bio, ikä, vanhemmat ja perhe

Kuinka vanha on North West? Hänen syntymäpäivänsä osuu 15. kesäkuuta 2013. Tällä hetkellä hän on 7-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen äitinsä nimi on Kim Kardashian. Hänen äitinsä nousi kuuluisuuteen Keeping Up with the Kardashians -sarjassa yhdessä sisarustensa Khloen, Kourtneyn, Kylien ja Kendallin, veljensä Robin, äitinsä Krisin ja äitinsä toisen puolison Caitlynin kanssa. Hän on menestynyt yrittäjänä valtavasti, kun hän on julkaissut vaatelinjoja ja älypuhelinsovelluksia. Vuonna 2015 hänet valittiin Time-lehden 100 vaikutusvaltaisimman ihmisen joukkoon. Hänen isänsä nimi on yksi kaikkien aikojen myydyimmistä ja palkituimmista artisteista, hän on saanut musiikkiuransa aikana 21 Grammy-palkintoa. Billboard valitsi hänet vuosikymmenen kolmanneksi parhaaksi tuottajaksi vuonna 2010. Hän on saanut kiitosta sellaisista albumeista kuin The College Dropout, Graduation, My Beautiful Dark Twisted Fantasy ja Yeezus. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen nuorempi veljensä Saint syntyi 5. joulukuuta 2015. Hänen vanhempansa saivat myöhemmin tyttären nimeltä Chicago sijaissynnytyksessä tammikuussa 2018 ja pojan nimeltä Psalm sijaissynnytyksessä toukokuussa 2019.

Faktaa Luoteesta

  1. Hänen vanhempansa Kim ja Kanye ilmoittivat, että vauva syntyi vuoden 2012 lopussa, hänen vanhempansa olivat kihloissa, mutta eivät olleet naimisissa hänen syntyessään.
  2. Hänen isoäitinsä Kris Jenner oli hyvin mukana hänen kasvatuksessaan, kuten hän on ollut muiden lastenlastensa kanssa.
  3. Hänen isoäitinsä on Reality-televisiotähti, joka sai mainetta esiintyessään ohjelmissa Keeping Up with the Kardashians, The Talk ja America's Next Top Model.
  4. Hän meni naimisiin asianajaja Robert Kardashianin kanssa, joka puolusti O.J. Simpson murhaoikeudenkäynnin aikana ja kasvatti lapsensa kotiäitinä.
  5. Hän on esiintynyt sarjoissa Kourtney ja Khloé Take Miami sekä Kourtney ja Kim Take New York.
  6. Hänellä oli neljä lasta Robert Kardashianin kanssa, jonka kanssa hän meni naimisiin vuonna 1978.
  7. Sitten hän meni naimisiin entisen kymmenenottelun olympiavoittajan Caitlyn Jennerin (tuohon aikaan Bruce Jennerin) kanssa vuonna 1991, mutta he erosivat vuonna 2015.
  8. Hän aloitti seurustelun Corey Gamblen kanssa vuonna 2014.
  9. Hänestä tuli myös Kim Kardashianin manageri, joka auttoi häntä selviytymään urasta, joka ylitti kenenkään villeimmän mielikuvituksen.
  10. Isoäitinsä lisäksi North West on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja myös hänen äitinsä Kim Kardashianin hallinnoimilla Instagram-tileillä.

Lue myös: Gianna Bryant (Kobe Bryantin tytär) Wikipedia, Bio, Ikä, Kuolinsyy, Äiti, Isä, Sisarukset, Faktat

Uusimmat viestit