Candice Crawford (Tony Romon vaimo) Wiki, Bio, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Ikä, Aviomies, Perhe, Faktat

Candice Crawford, vuoden 2008 Missouri USA, Dallasin televisioaseman KDAF:n entinen toimittaja ja näyttelijä Chace Crawfordin sisar. Hänet tunnetaan paremmin Tony Romon vaimona. Hän on entinen amerikkalaisen jalkapallon pelinrakentaja ja urheiluanalyytikko, joka pelasi National Football Leaguessa. Viritä elämäkerta ja tutustu Candice Crawfordin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Candice Crawford Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Candice Crawford? Hän seisoo 5 jalkaa 8 korkeana tai 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit siniset silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Candice Crawfordin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-40 tuumaa. Hän käyttää 36 C:n rintaliivit.

Candice Crawfordin nettoarvo

Kuinka paljon Candice Crawfordin nettovarallisuus on? Hän työskenteli aiemmin urheilutoimittajana CBS:n tytäryhtiössä Dallasissa, Texasissa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2,3 miljoonaa dollaria (USD).

Candice Crawfordin aviomies

Kuka on Candice Crawfordin aviomies? Hän on naimisissa Tony Romon kanssa. He olivat seurustelleet kesästä 2009 lähtien, ja kihlautuivat 16. joulukuuta 2010. 28. toukokuuta 2011 hän solmi Tonyn kanssa. Pariskunnalla on kolme yhteistä poikaa: Hawkins Crawford Romo (s. 9. huhtikuuta 2012), Rivers Romo (s. 18. maaliskuuta 2014) ja Jones McCoy Romo (s. 23. elokuuta 2017).

Candice-Crawford-miehensä kanssa

Lue myös: Marcia Aoki (Pelén vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Candice Crawford Wiki/Bio

Candice CrawfordWiki/Bio
Oikea nimiCandice Crawford
NimimerkkiCandice
Kuuluisa As1. Malli

2. Tony Romon vaimo

3. Chace Crawfordin sisar

Ikä34-vuotias
Syntymäpäivä16. joulukuuta 1986
SyntymäpaikkaLubbock, TX
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6,5 (USA)
Lapset1. Hawkins Crawford Romo

(syntynyt 9. huhtikuuta 2012),

2. Romo-joet

(syntynyt 18. maaliskuuta 2014) ja

3. Jones McCoy Romo

(syntynyt 23. elokuuta 2017)

puolisoTony Romo
Nettovarallisuusnoin 2,3 miljoonaa dollaria (USD)

Candice Crawfordin ikä

Kuinka vanha on Candice Crawford? Hän syntyi 16. joulukuuta 1986 Lubbockissa, TX:ssä. Hän on 34-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Lue myös: Debbie Swaggart (Donnie Swaggartin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Candice Crawfordin perhe

Candice Crawfordin henkilökohtainen elämä on poissa mediasta. Hän on tasapainottanut perhe-elämänsä ja uransa melko hyvin. Hänen isänsä ja äitinsä nimi ei ole tiedossa. Lisäksi Candice Crawford ei paljasta tietoja hänen sisaruksestaan. Ei ole väärin sanoa, että hän on tehnyt hyvää työtä pitääkseen henkilökohtaisen elämänsä poissa kamerasta.

Candice Crawford Faktat

  1. Candice Crawford osallistui Missourin yliopistoon Columbiassa, Missourissa. Hänen veljensä on Chace Crawford.
  2. Hänen miehensä Tony on innokas amatöörigolfari ja yritti päästä vuoden 2004 EDS Byron Nelson Championshipiin ja vuoden 2005 U.S.
  3. Romo on kristitty ja on puhunut uskostaan ​​sanoen: ”Uskoni on kasvanut ja huomasin, että aina Jeesuksen saaminen helpottaa asioita elämässäni paljon. Jeesuksen saaminen elämääsi antaa sinulle ikuisen rauhan, joka ei koskaan katoa. Se auttaa sinua käsittelemään ammattilaisjalkapallon ylä- ja alamäkiä."
  4. Candice Crawford on aktiivinen Instagramissa ja hänellä on siellä yli 41 K+ seuraajaa helmikuussa 2021.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Laura Savini (Jimmy Webbin vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit