Catherine Wiggins (Bradley Wigginsin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Catherine Wiggins on suositun brittipyöräilijän Bradley Wigginsin amerikkalainen kuuluisa puoliso. Bradley ohittaa nimen "Wiggo" ja on myös ensimmäinen brittiläinen pyöräilijä, joka on voittanut Tour De Francen, joka pidettiin vuonna 2012. Viritä biografiaan ja tutustu Catherine Wigginsin Wikeihin, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, aviomieheen ja vartaloon. Mittaukset, nettovarallisuus, perhe, ura ja monia muita faktoja hänestä.

Catherine Wigginsin ikä

Kuinka vanha on Catherine Wiggins? Hän on 34-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän syntyi Michiganissa.

Catherine Wigginsin pituus ja paino

Kuinka pitkä Catherine Wiggins on? Hänen keskipituus on 5 jalkaa ja 5 tuumaa. Näyttelijänä hän on hyväkuntoinen ja terve, painaa noin 55 kg. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Lue myös: Hilary Buckholz-Monrean (Jason Mesnickin entinen vaimo) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, tosiasiat

Catherine Wiggins Wiki

Catherine WigginsWiki/Bio
Oikea nimiCatherine Wiggins
NimimerkkiCatherine
Kuuluisa AsBradley Wigginsin aviomies
Ikä34-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetBen, Rebeka ja Isabella
AviomiesBradley Wiggins
Nettovarallisuusnoin 5 miljoonaa dollaria (USD)

Catherine Wigginsin elämäkerta ja perhe

Catherine Wigginsin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Catherine Wigginsin aviomies

Kuka on Catherine Wigginsin aviomies? Hän on naimisissa Bradley Wigginsin kanssa. Hän on naimisissa Bradleyn kanssa, jonka hän tapasi vuoden 2002 Kansainyhteisön kisoissa, kun hän tapasi ensimmäisen kerran junioreina vuonna 1997; heillä on kolme yhteistä lasta, Ben, Rebeka ja Isabella. Perhe asuu Ecclestonissa, Lancashiressa, lähellä Manchester Velodromea, British Cyclingin ja Ineos Grenadiersin kotia.

Catherine Wigginsin nettoarvo

Kuinka paljon Catherine Wigginsin nettovarallisuus on? Hän jakaa säännöllisesti kuvia perheensä pyöräilyyrityksistä Instagram-tilillään @mrscathwiggins. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 5 miljoonaa dollaria (USD).

Catherine Wigginsin tosiasiat

  1. Catherine Wigginsin aviomies on tunnettu modi ja omistaa kokoelman klassisia skoottereita ja kitaroita 1960- ja 1970-luvuilta.
  2. Hän on innokas muusikko ja kitaristi, ja joulukuussa 2012 hän yllätti esiintymisen Paul Wellerin hyväntekeväisyyskonsertissa soittamalla kitaraa kappaleessa "That's Entertainment".
  3. Catherine Wiggins on aktiivinen Instagramissa.
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Valkoinen on hänen lempivärinsä.

Lue myös: Lauren Schaefer (Amiel Stanekin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit