Dana York (Tom Petty Wife) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Puoliso, Perhe, Faktat

Dana York on amerikkalainen kuuluisa julkkis, joka tunnetaan paremmin Tom Pettyn ​​vaimona. Viritä elämäkerta ja tutustu Dana Yorkin Wikistä, elämästä, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, puolisosta, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Dana York Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Dana York? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Dana Yorkin ikä

Kuinka vanha on Dana York? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on 60-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Chelsey Bieber (Jeremy Bieberin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Dana York Wiki

Dana YorkWiki/Bio
Oikea nimiDana York
NimimerkkiDana
Kuuluisa AsTom Pettyn ​​vaimo
Ikä60-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
LapsetAdria Petty ja

Annakim Violette

puolisoTom Petty
Nettovarallisuusnoin 100 dollaria (USD)

Dana Yorkin aviomies

Kuka on Dana Yorkin aviomies? Hän on naimisissa miehensä Tom Pettyn ​​kanssa. Lisäksi Tom kuoli vahingossa reseptilääkkeiden yliannostukseen. Pariskunta oli myös siunannut kahdella lapsella nimeltä Adria Petty ja Annakim Violette, jotka ovat kiistassa hänen omaisuutensa hallinnasta.

Lue myös: Cookie Johnson (Magic Johnson Wife) elämäkerta, nettoarvo, Wiki, pituus, paino, ikä, aviomies, tosiasiat

Dana Yorkin nettoarvo

Mikä on Dana Yorkin nettovarallisuus? Media ei ole vielä päättänyt Dana Yorkin nettovarallisuuden tarkkaa lukua. Joidenkin lähteiden mukaan hänen arvonsa on jopa miljoona dollaria, kun taas toisten mukaan hänen nettovarallisuutensa on joitakin satoja tuhansia. Tom Pettyn ​​vaimo Mirtha ansaitsi kuitenkin jopa 5 miljoonaa dollaria päivittäin ja keräsi vuosien varrella yli 100 miljoonaa dollaria.

Dana York Bio, Varhainen elämä ja perhe

Dana Yorkin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa perusteella hän on hyvin koulutettu.

Dana York Faktat

  1. Dana York varmisti myös, että hänen suhteensa perheeseensä, erityisesti kahteen tyttäreensä edellisestä avioliitosta, säilyi vahvana.
  2. Hän joutui hoitoon heti diagnoosin jälkeen.
  3. Sairaus kuitenkin uusiutui useita kertoja.
  4. Dana York on tukenut koko taistelunsa multippeliskleroosia vastaan.
  5. Hän oli romahtanut kuultuaan uutisen.
  6. Hän seurasi Dana Yorkia jokaiselle hoitokerralle ja motivoi häntä koko taistelunsa ajan.

Lue myös: Laura Louie (Woody Harrelsonin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit