Lakiha Spicer (Mike Tysonin vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Lakiha Spicer tai Kiki Tyson on amerikkalainen yrittäjä. Hän on entisen ammattinyrkkeilijän Mike Tysonin kolmas vaimo. Lakiha tai Kiki, kuten hän tunnetaan, tapasi Tysonin ja Tysonin ollessaan vain 18-vuotias sen jälkeen, kun promoottori Don King esitteli parin toisilleen yhden taistelunsa jälkeen. Ennen häitä Tysonin kanssa Spicer tuomittiin kuudeksi kuukaudeksi vankeuteen rahapetoksesta. Hän oli tuolloin raskaana nyrkkeilijän lapsen kanssa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Lakiha Spicerin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, puolisosta, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Lakiha Spicer Age

Kuinka vanha on Lakiha Spicer? Hän on syntynyt vuonna 1977. Hän on 44-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lakiha Spicer Korkeus & Paino

Kuinka pitkä on Lakiha Spicer? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Lakiha Spicer Aviomies, puoliso ja treffit

Kuka on Lakiha Spicerin aviomies? Hän on naimisissa pitkäaikaisen poikaystävänsä Mike Tysonin kanssa 6. kesäkuuta 2009 lyhyessä, yksityisessä seremoniassa Las Vegas Hiltonin La Bellan hääkappelissa. Tysonilla on 30-vuotias Mikey Lorna, 24-vuotias Rayna, 22-vuotias Amir, 18-vuotias Migue.

Lue myös: Laurie Money (Eddie Moneyn vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, lapset, nettovarallisuus, tosiasiat

Lakiha Spicer Wiki

Lakiha SpicerWiki/Bio
Oikea nimiLakiha Spicer
NimimerkkiLakiha
Kuuluisa AsEntisen ammattilaisen kolmas vaimo

nyrkkeilijä Mike Tyson

Ikä30 vuotias
Syntymäpäivä6. kesäkuuta 2009
SyntymäpaikkaPhiladelphia, Pennsylvania,

USA

SyntymämerkkiKaksoset
KansallisuusAfrikkalais-amerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetMikey Lorna, Rayna,

Amir, Migue

puolisoMike Tyson
IsäShamsud-Din Ali
ÄitiFaridah Ali
Nettovarallisuusnoin 150 miljoonaa dollaria (USD)

Lakiha Spicer Net Worth

Kuinka paljon Lakiha Spicerin nettoarvo on? Vuonna 2008 hänet tuomittiin kuudeksi kuukaudeksi vankeuteen petettyään 60 000 puntaa isänsä omistamalta yhtiöltä. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta 150 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Rouba Saadeh (Michele Morronen vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, tosiasiat

Lakiha Spicer Bio, Family & Early Life

Lakiha Spicer's syntyi Philadelphiassa, Pennsylvaniassa, Yhdysvalloissa. Hän syntyi afroamerikkalaismuslimiperheeseen Shamsud-Din Ali ja Faridah Ali. Hänen isänsä vakiinnutti itsensä Philadelphia Masjidin johtajana. Hän oli vaikutusvaltainen muslimipappi Länsi-Philadelphiassa.

Lakiha Spicer Facts

  1. Lakiha Spicerillä on kaksi yhteistä lasta, tytär Milan syntyi vuonna 2008 ja poika Marokko syntyi vuonna 2011.
  2. Hänen miehensä Tyson on aiemmin puhunut vaimonsa positiivisesta vaikutuksesta hänen elämäänsä.
  3. Vuonna 1997 Tyson meni naimisiin Washingtonissa työskentelevän lääkärin Monica Turnerin kanssa.
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.

Lue myös: Nicole Brown Simpson (O. J. Simpsonin vaimo) Wiki, Bio, Murha, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Aviomies, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found