Nia Renee Hill (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Nia Renee Hill on afroamerikkalainen näyttelijä, kirjailija ja tuottaja. Hänet tunnetaan upeista esityksistään useissa TV-ohjelmissa. Hänen tunnetuimpia teoksiaan ovat "Lila, Long Distance", "Divorce: A Love Story", "Crashing" ja monet muut. Hän oli myös stylisti lyhytelokuvassa "Pizzazz: Missä on elokuvani?". Nia Renee Hill elää erittäin onnellista avioelämää ja jakaa siitä usein välähdyksiä sosiaalisen median alustoilla. Kuitenkin, mikä erottaa hänet muista, on hänen haluttomuus jakaa yksityiskohtia henkilökohtaisesta elämästään median kanssa. Hänen vaatimaton elämäntapansa on hänen luonteensa peili. Hän on myös aktiivisesti mukana yhteiskunnan parantamisessa ja auttaa usein apua tarvitsevia yhteisöjä. Viime aikoina hän on osoittanut tukensa tasa-arvoliikkeille. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Nia Renee Hillin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Nia Renee Hill Age

Kuinka vanha on Nia Renee Hill? Hänen syntymäpäivänsä osuu 2. kesäkuuta 1969. Hän on 51-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Nia Renee Hillin korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Nia Renee Hill? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit mustat silmät ja hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Lue myös: Rouba Saadeh (Michele Morronen vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, tosiasiat

Nia Renee Hill Wiki

Nia Renee HillWiki/Bio
Oikea nimiNia Renee Hill
NimimerkkiNia
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä51-vuotias
Syntymäpäivä2. kesäkuuta 1969
SyntymäpaikkaLos Angeles, Kalifornia
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero5 (USA)
LapsetLola Burr
puolisoBill Burr
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)
Nia-Renee-Hill-ikä

Lue myös: Steve Greener (Tamron Hall Husband) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Nia Renee Hill Aviomies, puoliso ja lapset

Kuka on Nia Renee Hillin aviomies? Hän meni naimisiin Bill Burrin kanssa vuonna 2013. Heidän tyttärensä Lola syntyi 20. tammikuuta 2017. Heidän poikansa syntyi kesäkuussa 2020. He asuvat Los Angelesissa. Hill esiintyy joskus vieraana Burrin podcastissa.

Nia Renee Hill Net Worth

Kuinka paljon Nia Renee Hillin nettovarallisuus on? Näyttelijäura on hänen tärkein tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Nia Renee Hill Faktat

  1. Nia Renee Hillin kasvatti hänen isänsä, joka oli komedian johtaja.
  2. Hän löytää itsensä usein joutuessaan mainitsemaan useita kertoja sosiaalisessa mediassa.
  3. Valmistuttuaan mediataiteen kandidaatin tutkinnosta Nia aloitti koe-esiintymisen rooleihin.
  4. Suojellakseen yksityisyyttään pariskunta ei ole jakanut todellista päivämäärää tai kuvia häistä missään.
  5. Hänen vaatimaton elämäntapansa on hänen luonteensa peili.

Lue myös: Jacqueline Titone (Adam Sandlerin vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, tosiasiat

Uusimmat viestit