Ross Lynch (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kuka on Ross Lynch? Littletonissa syntynyt ja kasvanut Coloradon näyttelijä Ross on amerikkalainen laulaja, lauluntekijä, muusikko ja näyttelijä. Hänet tunnetaan parhaiten debyyttiroolistaan ​​Austin Moonina Disney Channelin alkuperäissarjassa Austin & Ally ja Bradyn roolistaan ​​Teen Beach Movie -sarjassa. Viritä elämäkertaan ja tutustu Ross Lynchin Wikeihin, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, tyttöystävään, nettoarvoon, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Ross Lynchin pituus ja paino

Kuinka pitkä on Ross Lynch? Hän seisoo 6 jalkaa 1,83 metrin tai 183 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on mustat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 9 US.

Ross Lynchin ikä

Kuinka vanha on Ross Lynch? Hänen syntymäpäivänsä osuu 29. joulukuuta 1995. Tällä hetkellä hän on 24-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Littletonissa, CO. Hänellä on Yhdysvaltain kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen äitinsä nimeä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hän on toiseksi nuorin viidestä sisaruksesta; sisar Rydel ja veljet Riker, Rocky ja Ryland. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän opiskeli kotona neljännestä luokasta lähtien, kun hän oppi laulamaan ja soittamaan kitaraa ja pianoa. Lynch on viihdyttäjien Derek Houghin ja Julianne Houghin toinen serkku, ja heidän isoäitinsä ovat sisaruksia. Lynch perheineen muutti Los Angelesiin vuonna 2007.

Ross LynchWiki/Bio
Oikea nimiRoss Shor Lynch
NimimerkkiRoss Lynch
Kuuluisa AsTV-näyttelijä
Ikä24-vuotias
Syntymäpäivä29. joulukuuta 1995
SyntymäpaikkaLittleton, CO
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 1,83 m (6 jalkaa)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Runkotilastotnoin 42-32-38 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero9 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Ross Lynchin tyttöystävä

Kuka on Ross Lynchin tyttöystävä? Hän ei ole antanut oivalluksia romanttisesta elämästään. Hän on tällä hetkellä sinkku. Lisäksi hän ei ole antanut minkäänlaista näkemystä aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Ross Lynchin ura ja nettoarvo

Mikä on Ross Lynchin nettovarallisuus? Vuonna 2014 hän aloitti uransa elokuvalla Muppets Most Wanted. Hän on esiintynyt televisio-ohjelmissa So You Think You Can Dance ja Moises Rules! sekä vuoden 2010 lyhytelokuvassa Grapple. R5 julkaisi EP:n Ready Set Rock vuonna 2010. Heidän albuminsa Sometime Last Night nousi Billboardin Top Pop -albumien ykkössijalle. Hän ja Kherington Payne ovat molemmat esiintyneet Foxin So You Think You Can Dance -elokuvassa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa Ross Lynchistä

  1. Wiki & Bio: Hän ilmaisi Piersin roolin ranskalaisen animaation seikkailuelokuvan Snowtime englanninkielisessä dubissa vuonna 2016.
  2. Hän näytteli Mark Anthonya Hollywood Bowlin tuotannossa A Chorus Line.
  3. Vuonna 2018 Lynch valittiin Sabrina Spellmanin poikaystävän Harvey Kinklen rooliin Netflixin televisiosarjassa Chilling Adventures of Sabrina.
  4. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  5. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Will Brittain (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, perhe, ura, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found