Trisha Meili (Central Park Jogger) Wiki, Bio, Ikä, Video, Poikaystävä, Pituus, Nettovarallisuus, Faktat

Patricia Ellen Meili eli Trisha Meili on valkoinen nainen, joka lenkkeili puistossa ja hyökkäsi kahdeksaan muuhun ihmiseen alueilla North Woodsista Manhattanin keskuspuiston tekojärveen yöllä 19. huhtikuuta 1989 ja raiskasi hänet. . Tapauksen jälkeen Meili oli koomassa 12 päivää ja kärsi vakavasta hypotermiasta, vakavasta aivovauriosta, verenvuotosokista, 75–80 prosentin verestä ja sisäisestä verenvuodosta. Hänen kallonsa oli murtunut niin pahasti, että hänen vasen silmänsä irroni kuopastaan, joka puolestaan ​​murtui 21 paikasta.

Lääkärit eivät uskoneet, että hän selviäisi tai hän pysyisi pysyvässä koomassa. Hän palasi tajuihinsa, mutta ei aluksi pystynyt puhumaan, lukemaan tai kävelemään. Kuuden kuukauden kuntoutuksen jälkeen hän pystyi kävelemään uudelleen ja kahdeksan kuukautta hyökkäyksen jälkeen hän palasi töihin kahdeksan kuukautta. Hänellä ei ollut muistikuvaa hyökkäyksestä tai muista tapahtumista tuntia ennen hyökkäystä eikä kuuden viikon kuluttua hyökkäyksestä. Meiliä ei koskaan nimetty lehdistössä hyökkäyksen jälkeen, ja hänet tunnettiin yksinkertaisesti ”Central Park Joggerina”. Vuonna 2003 hän julkisti identiteettinsä, julkaisi muistelman nimeltä "I Am the Central Park Jogger" ja aloitti uran inspiroivana puhujana.

Trisha Meili Ikä

Trisha Meili syntyi 24. kesäkuuta 1960 New Yorkissa ja on tällä hetkellä 59-vuotias. Kun Trisha Meili raiskattiin vuonna 1989, hän oli 31-vuotias. Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 59 kg. Lisäksi hänen hiuksensa on vaalea ja silmien väri tummanruskea.

Trisha Meili Net Worth

Tällä hetkellä Trisha Meili on motivoiva puhuja ja ansaitsee paljon rahaa urallaan. Hänen nettovarallisuutensa on noin 756,00 dollaria. Lisäksi hän vierailee useilla leireillä ja lahjoittaa varoja raiskauksen uhriksi joutuneille naisille. Yksi asia, josta voimme kuitenkin kaikki olla samaa mieltä, on se, että hänen suosionsa kasvaa päivien kuluessa, ja tällä arvioidaan olevan merkittävä vaikutus sekä hänen palkkaansa että nettovarallisuus.

Trisha Meili artikkelissa Kun he näkevät meidät

When They See Us on dokumentaarinen draamaminisarja, joka on tehty yksinomaan Netflixille. Sarja sai ensi-iltansa neljässä osassa 31. toukokuuta 2019. Se perustuu vuoden 1989 Central Parkin lenkkeilytapauksen tapahtumiin ja tutkii niiden viiden miehen elämää ja perheitä, jotka tuomittiin laittomasti naisen raiskaamisesta ja hakkaamisesta Central Parkissa, ja he eivät olleet t vapautettiin vuoteen 2002 asti, jolloin todellinen rikollinen tunnusti rikoksen. Mies tuomittiin murhaajaksi ja raiskaajaksi Matias Reyesiksi. Sarjassa on näyttelijöitä, kuten Jharrel Jerome, Asante Blackk, Jovan Adepo, Michael K. Williams, Logan Marshall-Green, Joshua Jackson, Blair Underwood, Vera Farmiga, John Leguizamo, Felicity Huffman, Niecy Nash, Aunjanue Ellis, Marsha Stephanie Blake ja Kylie Bunbury.

Lisäksi sarja sai 11 ehdokkuutta; Jerome voitti sarjan tai elokuvan erinomaisesta pääosasta, kun taas se oli ehdolla erinomaisesta rajoitetusta sarjasta, ja Ellis, Nash, Blackk, Leguizamo, Williams, Blake ja Farmiga saivat kaikki näyttelijäehdokkuudet. Sarja voitti myös Critics' Choice Television Award -palkinnon parhaasta rajoitetusta sarjasta.

Katso tämä postaus Instagramissa

Tänään vuonna 1989 Trisha Meilin, "Central Parkin hölkkärin" kimppuun hyökättiin. ⠀ -⠀ 19. huhtikuuta 1989 28-vuotias Trisha Meili lenkkeili #CentralParkissa, #NewYork Cityssä, kun hänen kimppuunsa hyökättiin julmasti ja hänet pahoinpideltiin. Hänen pahoinpitelynsä johti laajaan julkisuuteen, ja viiden musta- ja latino-teini-ikäisen – Antron McCrayn, Kevin Richardsonin, Yusef Salaamin, Raymond Santanan ja Korey Wisen – nopeaan pidätykseen ja myöhempään tuomitsemiseen, jotka tulivat tunnetuksi "Central Park Five" -nimisenä.⠀ -⠀ Sinä yönä, jona Meili hyökättiin, poliisi oli saanut ilmoituksia noin 30 nuoren jengistä, joka hyökkäsi ja ryösti ihmisiä osassa Central Parkia. Löytettyään Meilin puistosta poliisi pidätti noin 15 nuorta hänen hyökkäyksensä yhteydessä, heidän joukossaan oli McCray, Richardson, Salaam, Santana ja Wise.⠀ -⠀ Pojat tunnustivat videonauhalla tuntikausien kuulustelujen jälkeen. Kenelläkään heistä ei kuulusteluissa tai videonauhoituksessa ollut puolustajia. Myöhemmin he kieltäytyivät ja kiistivät syyllisyytensä sanomalla, että heidän tunnustuksensa oli pakotettu. ⠀ -⠀ Huolimatta heidän tarinoidensa epäjohdonmukaisuuksista, ei silminnäkijöitä eikä DNA-todisteita, nämä viisi tuomittiin murhan yrityksestä, raiskauksesta, ryöstöstä, mellakasta ja pahoinpitelystä vuonna 1990. vietti 6-13 vuotta vankilassa.⠀ -⠀ Vuonna 2002 Matias Reyes, tuomittu sarjaraiskaaja, tunnusti Meilin hyökkäyksen. Hän oli positiivinen DNA-vastaava rikospaikalta löydettyjen todisteiden kanssa. 19. joulukuuta 2002 New Yorkin korkeimman oikeuden tuomari kumosi viiden aiemmin syytetyn miehen tuomiot.⠀ -⠀ Meilin hyökkäys sytytti mediamyrskyn, joka nosti esiin rotujännitteitä kaupungissa ja leikitteli ennakkokäsityksiin mustista nuorista.⠀ -⠀ New York Timesille oikeudenkäynti oli "yksi 1980-luvun laajimmin julkistettuja rikoksia". Tapauksesta tuli leimahduspiste, joka havainnollistaa rodullisia eroja tuomioissa ja epäoikeudenmukaisuutta Yhdysvaltain rikosoikeusjärjestelmän ytimessä.⠀ ________________⠀ 📝 : Ibukun x Ugonna, toimitukselliset harjoittelijat⠀ 📷: Yusef Salaam, joka nähtiin saatettuna Manhattanin osavaltion korkeimpaan oikeustaloon vuonna 1990, oli yksi viidestä teini-ikäisestä, joista tuli tunnetuksi Central Park Five. Kuva: James Estrin The New York Timesille.

Viesti, jonka on jakanut The Republic (@republicjournal) 19. huhtikuuta 2020 klo 8.00 PDT

Lue myös: Jeanine Pirro Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Mitä tapahtui Trisha Meilille?

Matias Reyes raiskasi Trishan julmasti Central Parkissa 19. huhtikuuta 1989. Sinä yönä epäilty 30–32 teini-ikäisen irtonaisen joukon syyllistyminen ja poliisi yrittivät saada epäiltyjä kiinni, kun rikosilmoitukset alkoivat kello 22–22. Meili hakattiin julmasti. Myöhemmin hänet löydettiin vasta kello 1.30, sitten, minkä jälkeen poliisin metsästys tehostui huomattavasti. Tutkinnan jälkeen neljä afroamerikkalaista ja kaksi latinalaisamerikkalaista teini-ikäistä nostettiin syytteeseen 10. toukokuuta Meilin ja läheisen miehen John Loughlinin pahoinpitelystä, ryöstöstä, mellakasta, raiskauksesta, seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja murhan yrityksestä. Syyttäjä aikoi tuomita syytetyt kahdessa ryhmässä ja määräsi sitten kuudennen syytetyn viimeiseksi. Jälkimmäinen myönsi syyllisyytensä tammikuussa 1991 lievemmillä syytteillä ja sai lievemmän tuomion.

Vuoteen 2003 asti Meili pysyi valokeilassa

Oikeudenkäynnin aikana media säilytti hänen nimettömänä. Meili todisti kahdesti, mutta häntä kutsuttiin vain "Central Park Joggeriksi". Vuonna 2003, 42-vuotiaana, Meili julkaisi omalla nimellään muistelman "I Am the Central Park Jugger: A Story of Hope and Possibility". Hän toivoi, että hänen kirjansa kertoisi inspiroivan tarinan kestävyydestä: "Ajattelin, että tämä olisi hyvä aika sanoa: 'Hei, katsokaa. Siitä on 20 vuotta, eikä elämä pääty aivovamman, seksuaalisen väkivallan tai minkä tahansa haasteemme jälkeen", Meili kertoi New York Timesille.

Trisha Meili Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiPatricia Ellen Meili
NimimerkkiTrisha Meili
Ikä59 vuotta vanha
Syntynyt24. kesäkuuta 1960 i
AmmattiMotivoiva puhuja
KuuluisaCentral Park Jogger
SyntymäpaikkaParamus, New Jersey
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysSekoitettu
ZodiacNeitsyt
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'5"

Senttimetrit: 165,5 cm

Mittarit: 1,65 m

PainoPaino: 59 kg

Paunaa: 130,32 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

33-25-34 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriVaalea
Hiusten väriTumman ruskea
Vaatekoko3 (USA)
Kengännumero5 (USA)
Perhe
VanhemmatIsä: John Meili

Äiti: Jean Meili

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Treffihistoria? Ei tunnettu
PoikaystäväYksittäinen
Aviomies/puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
koulutusValmistua
YliopistoNA
KouluSt. Clair High School
Suosikki
LempiväriSininen
Lempi ruokaMannermainen, Meksikolainen
Suosikki lomakohdeKuntosalilla ja matkoilla
HarrastuksetRuoanlaitto ja lukeminen
Suosikkimatka

Kohde

Pariisi
Rikkaus
NettovarallisuusNoin US $ 756,00
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Twitter, Facebook (ei-aktiivinen)

Trisha Meili Central Park lenkkeilyrikos

 • Matias Reyes raiskasi Trisha Meilin 19. huhtikuuta 1989.
 • Tämä tapahtuma pidettiin Manhattanin keskuspuiston North Woodsissa.
 • Sinä yönä viisi nuorta miestä, neljä afrikkalaista amerikkalaista ja yksi latinalaisamerikkalainen pidätettiin noin 30 teini-ikäisen alueella tapahtuneiden hyökkäysten sarjasta.
 • Viisi nimettyä nuorta, Raymond Santana, Kevin Richardson, Antron McCray, Yusef Salaam ja Korey Wise, syytettiin pahoinpitelystä, ryöstöstä, mellakasta, raiskauksesta, seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja murhan yrityksestä liittyen Meilin ja muihin puistossa tehtyihin hyökkäyksiin.
 • Huolimatta siitä, että heillä ei ollut DNA:ta rikokseen ja viittä miestä painostettiin ja hakattiin "tunnustuksiin", Central Park Five, kuten heistä tuli tunnetuksi, tuomittiin kahdessa erillisessä oikeudenkäynnissä ja sai tuomiot viidestä aina 15 vuotta.
 • Satunnainen tapaaminen Wisen, yhden rikoksesta valheellisesti vangituista miehistä vankilassa, sai Reyesin tunnustamaan.
 • New York Timesin mukaan Reyes kertoi tutkijoille vuonna 2002: "Tiedän, että ihmisten on vaikea ymmärtää 12 vuoden jälkeen, miksi henkilö todella astuisi vastuuseen rikoksesta. Aluksi pelkäsin, mutta loppujen lopuksi tunsin, että se oli ehdottomasti oikea tapa toimia.
 • Reyesin DNA vastasi rikospaikalta löydettyä, ja hän pystyi myös kertomaan poliisille rikoksesta sellaisia ​​tekijöitä, jotka eivät olleet julkisesti tiedossa.

Trisha Meili elämä ja faktat

 • Wiki: Hän syntyi syntyi 24. kesäkuuta 1960 Paramusissa, New Jerseyssä.
 • Hän varttui Upper St. Clairissa Pennsylvaniassa, Pittsburghin esikaupungissa.
 • Hänellä on myös sisaruksia.
 • Hän on nuorin kolmesta lapsesta.
 • Hänen isänsä nimi on John Meili ja äitinsä nimeltä Jean.
 • Alkaen koulutus, hän osallistui Upper St. Clair High Schooliin ja valmistui vuonna 1978.
 • Poikaystävä & Treffit: Tällä hetkellä Trisha ei ole treffit kuka tahansa.
 • Hän on sinkku ja nauttii elämästään täysillä.
 • Kuten edellinen treffit tila ei myöskään ole julkisesti tiedossa.
 • Hänen mukaansa avioliitto, hän ei ole naimisissa.
 • Hänen sotilastila on sinkku ja naimaton.
 • Raiskauspäivänä Michael Vigna, kilpailukykyinen pyöräilijä, hässäsi noin kello 21.05. ryhmän toimesta, joista yksi yritti lyödä häntä.
 • Teini-ikäiset kaatoivat 52-vuotiaan miehen, joka käveli puistossa lähellä 105th Streetiä, maahan noin klo 21.15, ja he varastivat hänen ruokakassinsa ja olutpullonsa. Hän jäi tajuttomaksi, mutta poliisi löysi pian hänet.
 • Gerald Malone ja Patricia Dean, jotka ajoivat tandempyörällä, joutuivat hyökkäyksen kohteeksi East Drivella 102nd Streetin eteläpuolella noin kello 21.15. pojat, jotka yrittivät pysäyttää heidät ja napata Deaniin; pariskunta soitti poliisille saavuttuaan puhelinlaatikon.
 • Suuren ryhmän jäsenet hyökkäsivät jäljelle jääneiden uhrien kimppuun lenkillä säiliön lähellä.
 • Myöhemmin, klo 21–22, pankkiiri David Lewis hyökkäsi ja ryösti.

Lue myös: Natasha Shishmanian (Chris Evansin vaimo) Bio, Wiki, Aviomies, kaksoset lapset, ikä, pituus, paino, tosiasiat

Lue myös: Matias Reyes (raiskaaja) Wiki, Bio, Nyt, Rikokset, Ikä, Perhe, Äiti, Nettovarallisuus, Tunnustus, Faktat

Uusimmat viestit