Caleb Murray (Bill Murray Son) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Caleb Murray tunnetaan paremmin kuuluisan näyttelijän ja koomikon Bill Murrayn poikana. Lisäksi hänet pidätettiin BLM:n mielenosoituksen aikana Massachusettsissa 1. kesäkuuta 2020. Hänet kerrottiin saaneen lukuisiin syytteisiin, mukaan lukien poliisin pahoinpitely ja pahoinpitely. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Caleb Murrayn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Caleb Murray ikä

Kuinka vanha on Caleb Murray? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on 27-vuotias vuodesta 2021 lähtien. Hän on Yhdysvaltain kansalainen ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Caleb Murray Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Caleb Murray? Hänen pituutensa arvioidaan olevan 6 jalkaa 2 tuumaa. Hän on myös ylläpitänyt lihaksikasta vartaloa, jonka keskimääräinen paino on 75 kg tai 165 lbs. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat myös mustat.

Caleb Murrayn perhe

Caleb Murrayn isänimi on Bill Murray, joka on amerikkalainen näyttelijä, koomikko ja kirjailija. Hänet tunnetaan kuolleista toimituksistaan, ja hän nousi ensimmäisen kerran kuuluisuuteen Saturday Night Livessä. Lisäksi Calebin äidin nimi on Jennifer Butler. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kolme sisarusta nimeltä Jackson, Cooper ja Lincoln.

Lue myös: Jack Scott Ramsay (Gordon Ramsay Son) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Caleb Murray Wiki

Caleb MurrayWiki/Bio
Oikea nimiCaleb Murray
NimimerkkiCaleb
Kuuluisa AsBill Murrayn poika
Ikä27-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,83 m (6 jalkaa 2 tuumaa)
Painonoin 75 kg (165 lbs)
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero11 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
IsäBill Murray
ÄitiJennifer Butler
SisaruksetJackson, Cooper ja Lincoln
Nettovarallisuusnoin 44 miljoonaa dollaria (USD)

Caleb Murray tyttöystävä

Kuka on Caleb Murrayn tyttöystävä? Hän ei ole vielä naimisissa eikä hänellä ole toistaiseksi vaimoa. Caleb Murray on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoja treffielämästään. Hän yleensä ohittaa tyttöystäväänsä koskevat kysymykset. Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa.

Lue myös: Barron Trump (Donald Trump Son) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Koulutus, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Caleb Murray Net Worth

Kuinka paljon Caleb Murrayn nettovarallisuus on? Hän kuuluu rikkaasta perhetaustasta. Hänen isänsä Billin nettovarallisuuden arvioidaan olevan yli 44 miljoonaa dollaria (USD).

Caleb Murray faktat

  1. Caleb Murraylla on myös kaksi sisarusta puoliskoa, Homer ja Luke isänsä ensimmäisestä avioliitosta Margaret Kellyn kanssa.
  2. Hänen isänsä Murraylla on koteja Los Angelesissa; Rancho Santa Fe, Kalifornia; Martha's Vineyard, Massachusetts; Charleston, Etelä-Carolina; ja Palisades, New York, New Yorkin esikaupunki.
  3. Vuosina 2008–2013 Murray piti asuntoa Greenwich Villagen naapurustossa Lower Manhattanilla.
  4. Calebin äiti Butler haki avioeroa 12. toukokuuta 2008.
  5. Hänen isänsä ja äitinsä avioero saatiin päätökseen 13.6.2008.

Lue myös: Noah Atwood (Roman Atwood Son) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, isä, äiti, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found