Skeppy (YouTuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Uskonto, Faktat

Skeppy on amerikkalainen YouTube-käyttäjä ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hän mainostettiin tähteydeksi Skeppy-kanavallaan. Hän on ansainnut siellä suosiota Minecraft-pelivlogeistaan ​​omilla röyhkeillä ja kerroksellisilla kommenteilla. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Skeppyn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!Skep

Lue lisää
Mizkif (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Mizkif on amerikkalainen pelaaja ja live-suoratoisto Twitchissä, joka tunnetaan käyttäjätunnuksella Mizkif. Hänen oikea nimensä on Matthew Rinaudo. Hänestä on tullut katsotuin miesstriimaaja, joka ansaitsi yli 700 000 tilaajaa nopeassa ajassa. Hän on kohauttanut olkapäitään kilpailua joidenkin merkittävien miespuolisten streamereiden kanssa.

Lue lisää
Pineapplebrat (Instagram Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Pineapplebrat eli Alice Klomp on Instagram-tähti ja ammattimainen fyysinen valmentaja. Hänen oikea nimensä on Alice Rebecca Klomp, mutta tunnetaan paremmin taiteilijanimellään "pineapplebrat". Hän on fitnessfriikki ja saavuttaa suosiota sosiaalisen median tiliensä kautta julkaisemalla säännöllisesti transformaatioharjoitteluoppaita, selfieitä ja muita kuntoiluvinkkejä.

Lue lisää
Dr Disrespect (Twitch Star) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, nettovarallisuus, ura, tosiasiat

Dr Disrespectin oikea nimi on Herschel Beahm IV. Hän on amerikkalainen Internet-julkkis, nykyinen YouTube-striimaaja ja entinen Twitch-striimaaja. Hänellä oli alustalla yli neljä miljoonaa seuraajaa. Hän tarttuu median katseisiin Battle Royale -videopelien pelaamisesta. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Dr Disrespectin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Lue lisää
Stephen Tries (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Stephen Tries on brittiläinen englantilainen koomikko ja Youtuberi. Hänet tunnetaan hyvin YouTube-kanavastaan. Hän mainostettiin tähdeksi alkuperäisestä "How To" -sarjastaan ​​komediasketseistä sekä popkulttuurin parodioista. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Stephen Triesin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!Step

Lue lisää
Ondreaz Lopez (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Ondreaz Lopez on amerikkalainen TikTok-tähti ja sosiaalisen median persoona. Kanavansa alla hän lataa pääasiassa tanssi- ja huulisynkronointivideoita ondreazlopez-tililleen. Hän on ylittänyt miljoonan seuraajan rajan TikTok-tilillään. Viritä elämäkerta ja tutki lisää Ondreaz Lopezin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Lue lisää
Curlyheadmonty (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Curlyheadmonty on amerikkalainen Instagram-tähti ja sosiaalisen median persoona. Eri taustoista tulevien taiteilijoiden on tullut erittäin helppoa saada nopea tähti. Sen sijaan, että keskittyisivät vain nopeaan tähteyteen, jotkut taiteilijat haluavat rakentaa hyvän pitkän aikavälin uran hyödyntämällä sosiaalisen median kanavia, kuten YouTubea, Twitteriä ja Facebookia.

Lue lisää
Pokelawls (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Pokelawls on kanadalainen Twitch-streameri ja ammattimainen Overwatch-soitin. Hän on Twitchin suosituimpien streamaajien joukossa yli miljoonalla katselukerralla. Pokelawlsilla on myös yli 247 K+ tilaajaa virallisella YouTube-kanavallaan. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Pokelawlsin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Lue lisää
Hunter Rowland (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Hunter Rowland on amerikkalainen Instagram-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hän nousi tähteen YouNow'n live-lähetysten ansiosta. Hän on kerännyt Instagram-tililleen miljoonia seuraajia. Viritä elämäkerta ja tutki lisää Hunter Rowlandin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Lue lisää
Caroline Konstnar (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Etniset tiedot

Caroline Konstnar on amerikkalainen Youtuberi ja sosiaalisen median persoona. Hänen YouTube-kanavansa on täynnä parodiavideota. Hyvin lyhyessä ajassa hän on kerännyt miljoonia tilaajia YouTube-kanavalleen. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Caroline Konstnarin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta, etnisyydestä ja monista muista faktoista hänestä.

Lue lisää
Ryan Trahan (YouTuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Ryan Trahan on amerikkalainen Youtuberi ja sosiaalisen median tähti. Hän julkaisi pääasiassa komedia- ja lifestyle-sisältöä YouTube-kanavallaan. Hänellä on kanavallaan miljoonia tilaajia. Lisäksi hänen ensimmäiset YouTube-videonsa vuodelta 2014 ovat sekoitus nokkelaa komediasisältöä ja kronikoita hänen osavaltion kohtaamisista.

Lue lisää
Cr1tikal (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Cr1TiKaLin oikea nimi on Charles Xavier. Hänet tunnetaan myös nimellä penguinz0. Hän on pelikommentaattori, Twitch-striimaaja, korttien kerääjä ja Youtuberi. Hänellä on kanavallaan yli 6 miljoonaa tilaajaa. Häntä pidetään usein yhtenä "hauskiimmista YouTube-kommentoijista", ja hänet sijoittuu ensimmäiseksi ääniprosenttien mukaan "Top Ten" -sivustolla kategoriassa "Hausimmat YouTube-kommentaattorit".

Lue lisää
Dasha Taran (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, mitat, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Dasha Taran, venäläinen nuori tyttö, pärjää hyvin tanssin lisäksi sosiaalisessa mediassa. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Poikkeuksellisen musiikillisen kykynsä ohella Dasha Taran tekee vaikutuksen maailmaan hauskoilla ja luovilla videoillaan TikTokissa ja muilla sosiaalisen median alustoilla. H&#

Lue lisää
Kendra Sunderland (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Kendra Sunderland on äskettäin julkistettu amerikkalainen Brazzersin eksklusiivinen malli ja sosiaalisen median persoona. Hän mainostettiin tähteydelle surullisen kuuluisan kirjastovideonsa leviämisen vuoksi, minkä ansiosta hän sai ammatin aikuiselokuvien alalla. Lisäksi hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, kaarevia ja piristäviä kuvia.

Lue lisää
Adam Waheed (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Uskonto, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Adam Waheed on amerikkalainen Instagram-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hän on kerännyt Instagram-tililleen miljoonia seuraajia. Hän lataa enimmäkseen komedialyhyitä sketsejä Instagram-tililleen useiden muiden Internet-sisällöntuottajien avulla. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Adam Waheedin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Lue lisää
Danny Duncan (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Danny Duncan on tunnettu ja erittäin suosittu YouTube-käyttäjä Englewoodista, Floridasta. Hän nosti maineensa hyvin lyhyessä ajassa. Yleensä hänellä oli tapana ladata rullalautailu- ja kepponenvideonsa omalle youtube-kanavalleen. Hän on amerikkalainen koomikko, näyttelijä, muusikko, YouTube-tähti, sisällöntuottaja ja sosiaalisen median persoonallisuus.

Lue lisää
MoxyMary (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

MoxyMary on amerikkalainen sosiaalisen median sensaatio, joka tunnetaan Twitch-lähetyksistään. MoxyMary nousi valokeilaan, kun hän alkoi lähettää suorana Call of Duty -peliä ja twerkkaa samanaikaisesti paljastaen kehoaan hieman liikaa. Hän rakensi valtavan fanikunnan provosoivien videoidensa ansiosta, jotka ovat saaneet hänet vaikeuksiin melko monta kertaa.

Lue lisää
Zayn Malik (One Direction) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Zayn Malik on entinen One Directionin jäsen, englantilainen laulaja ja lauluntekijä. Hän jätti yhtyeen maaliskuussa 2015 kamppailtuaan stressin kanssa ja julkaisi debyyttialbuminsa Mind of Mine, joka sisälsi singlen "Pillowtalk", maaliskuussa 2016. Hänestä tuli ensimmäinen brittiläinen miesartisti, joka debytoi ykkösenä sekä Isossa-Britanniassa että Yhdysvalloissa.

Lue lisää
Brandon Rowland (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kuka on Brandon Rowland? Hän on amerikkalainen Instagram-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hän nousi tähteen YouNow'n live-lähetysten ansiosta. Hän on kerännyt Instagram-tililleen miljoonia seuraajia. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Brandon Rowlandin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Lue lisää
Corie Rayvon (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Faktat

Corie Rayvon on amerikkalainen YouTuber ja sosiaalisen median tähti. Hänet tunnetaan Youtuber Khalil Underwoodin rakastajana. Hän on levytaiteilija, koomikko ja Internet-sensaatio, joka tunnetaan hyvin kanavastaan ​​KhalilsWorld. Lisäksi Coriella on kurvikas vartalo ja hänen valokuvansa ovat erittäin tykätty hänen sosiaalisen median sivuillaan. H&#

Lue lisää
Presley Elise (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Presley Elise on teini-ikäisten ja nuorten sydämissä ja mielissä kaikkialla maailmassa. Asiattomille suunnattu TikTok on älypuhelinsovellus, jossa käyttäjät voivat luoda ja jakaa videoita, joiden kesto on 15 sekunnista 1 minuuttiin. Nyt sisältö voi olla mitä tahansa – laulamista, tanssimista tai äänisynkronointia videoihin sisältyvien ääniraitojen kanssa – vain mielikuvitus ja käyttäjän luovuus ovat rajana! Jot

Lue lisää