London Andrews (Instagram Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Nettovarallisuus, Faktat

London Andrews on amerikkalainen plus koko -malli ja vartalopositiivinen bloggaaja. Hän on julkaistu Esquire Turkeyssa, Kink Magazinessa, WorldStar Hip Hopissa ja muissa julkaisuissa. Hän on myös erittäin aktiivinen Patreon-sivu kerätäkseen rahaa humanitaarisiin projekteihin. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, joka seuraa Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Lontoon Andrewsin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Lontoon Andrewsin pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on London Andrews? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 75 kg tai 165 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Lontoon Andrewsin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 42-32-44 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 38 CC.

Lontoon Andrewsin ikä

Kuinka vanha on London Andrews? Hänen syntymäpäivänsä osuu 4. maaliskuuta 1984. Hän on 36-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kalat. Hän syntyi Texasissa, Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Katya Henry (Instagram-tähti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Lontoon Andrews Wiki/Bio

Lontoon AndrewsWiki/Bio
Oikea nimiLontoon Andrews
NimimerkkiLontoo
Kuuluisa AsMalli, sosiaalisen median tähti
Ikä36-vuotias
Syntymäpäivä4. maaliskuuta 1984
SyntymäpaikkaTexas, Yhdysvallat
SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 75 kg (165 lbs)
Kehon mitatnoin 42-32-44 tuumaa
Rintaliivikupin koko38 CC
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Lontoon Andrewsin poikaystävä

Kuka on Lontoon Andrewsin poikaystävä? Vaikka Lontoo ei ole julkistanut seksuaalisuuttaan, hän on joko panseksuaali tai homoseksuaali. Vuodesta 2021 lähtien hän on sinkku ja keskittynyt hyvin uraansa.

Lontoo-Andrews-poikaystävä

Lue myös: Sofia Jamora (Instagram-tähti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Lontoon Andrewsin nettoarvo

Kuinka paljon London Andrewsin nettovarallisuus on? Hänellä on Instagram-tili, jolla hänellä on yli 1,4 miljoonaa seuraajaa. Hän lataa selfie-kuvansa sovellukseen. Hän keskittyy tällä hetkellä opintoihinsa ja on vahvasti mukana vain TikTok-videoiden luomisessa ja lataamisessa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Lontoon Andrewsin faktat

  1. London Andrews aloitti uransa plus size -mallina 18-vuotiaana.
  2. Hän loi Patreon-sivun kerätäkseen rahaa humanitaarisiin hankkeisiin.
  3. Hänellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  4. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  5. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Kristina Alice (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found