MoxyMary (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

MoxyMary on amerikkalainen sosiaalisen median sensaatio, joka tunnetaan Twitch-lähetyksistään. MoxyMary nousi valokeilaan, kun hän alkoi lähettää suorana Call of Duty -peliä ja twerkkaa samanaikaisesti paljastaen kehoaan hieman liikaa. Hän rakensi valtavan fanikunnan provosoivien videoidensa ansiosta, jotka ovat saaneet hänet vaikeuksiin melko monta kertaa. Tällä kiistanalaisella sosiaalisen median tytöllä on valtava fani, jota seuraa Instagramissa ja Twitterissä, kun taas hänen oma YouTube-kanavansa on ylittänyt miljoonan tilaajarajan. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää MoxyMaryn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

MoxyMary Pituus, Paino & Mitat

Kuinka pitkä MoxyMary on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 132 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat MoxyMaryn kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 38-34-38 tuumaa. Hän käyttää 36 C:n rintaliivit.

MoxyMary Ikä

Kuinka vanha MoxyMary on? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 30-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

MoxyMary-age-starsgab

Lue myös: Igotthejoos (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

MoxyMary Wiki

MoxyMaryWiki/Bio
Oikea nimiMoxy Mary
NimimerkkiMoxyMary
Kuuluisa AsTwitch tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä30 vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 38-34-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 30 000 dollaria (USD)

MoxyMary poikaystävä

Kuka on MoxyMaryn poikaystävä? Kuuma ja upea Twitch-tähti MoxyMary on sinkku ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

MoxyMary-facts-starsgab

Lue myös: Wantep (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

MoxyMary Net Worth

Kuinka paljon MoxyMaryn nettoarvo on? Hyvin nuorena MoxyMary tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 30 000 dollaria (USD).

MoxyMary Faktat

  1. MoxyMarylla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  4. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  5. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Berticuss (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit