Maya Henry (malli) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Maya Henry on amerikkalainen malli, Instagram-tähti ja sosiaalisen median vaikuttaja. Häntä edustavat Elite Model Management ja Select Model London. Hänet tunnetaan myös paremmin aiemman One Director -tähden Liam Paynen tyttöystävänä. Lisäksi kaksikko havaitaan käsi kädessä ja se kiinnittää yleisön huomion. Lisäksi hän on kihloissa kaksivuotiaan mallityttöystävänsä Maya Henryn kanssa. Maya yleistyi myös, kun hän ja hänen isänsä pääsivät otsikoihin, kun hän käytti 6 miljoonaa dollaria hänen quinceaneraansa. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Maya Henryn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Maya Henry Pituus ja paino

Kuinka pitkä Maya Henry on? Liam Paynen sulhanen Maya on 5 jalkaa 5 pitkä tai muuten 1,65 metriä tai 165 cm. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hänellä on hehkuva iho.

Maya Henry Age

Kuinka vanha on Maya Henry? Hänen syntymäpäivänsä osuu 15. kesäkuuta 2000. Hän on 20-vuotias. Hänellä on meksikolais-amerikkalainen kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi San Antoniossa, TX. Hän on kotoisin tunnetusta meksikolais-amerikkalaisesta perheestä, hänen isänsä on henkilövahinkolakimies Thomas Henry. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Sophie Anderton (malli) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Faktat

Maya HenryWiki/Bio
Oikea nimiMaya Henry
Nimimerkkimaya
Kuuluisa AsMalli, sosiaalisen median tähti
Ikä20 vuotta vanha
Syntymäpäivä15. kesäkuuta 2000
SyntymäpaikkaSan Antonio, TX
SyntymämerkkiKaksoset
KansallisuusMeksikon amerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväLiam Payne (sulhas)
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Maya Henryn poikaystävä

Kuka on Maya Henryn poikaystävä? Hän on kihloissa Liam Paynen kanssa vuonna 2020. Pariskunta vahvisti uutisensa Instagram-tilinsä kautta. Liam Paynen tyttöystävä tapasi hänet One Direction -tapaamisen ja tervehtimisen aikana, joka pidettiin konsertissa Texasissa vuonna 2019. Hän ja Payne ovat suhteellisen yksityisiä "grammalla". Lokakuussa hän jakoi pariskunnasta rakastetun kuvan tekstillä "kissypooo😘".

Maya Henry Net Worth

Mikä on Maya Henryn nettovarallisuus? Mallityö on hänen ensisijainen tulonlähde. Hän on toiminut mallina Dolce & Gabbanalle, Alta Modalle ja Sartorialle. Hänen uransa on sisältynyt sekä runway-esiintymisiin että lehtien kansiin, mukaan lukien Elle Romania, Harper’s Bazaar Vietnam, Vogue Ukraine ja Glamour Romania. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Emily Feld (malli) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vartalon mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Maya Henryn ura

Maya Henry käveli Dolce & Gabbanan, Rami Kadin kiitoradoilla ja päätti George Hobeikan Pariisin muotiviikon show'n vuonna 2019. Hän on esiintynyt myös joissakin kuuluisissa musiikkivideoissa. Hän perusti hyväntekeväisyysjärjestön 8-vuotiaana.

Maya Henry Faktat

  1. Maya Henry on myös pitkäaikainen filantrooppi.
  2. Hän oli kahdeksanvuotias, kun hän aloitti ponnistelut koulutarvikkeiden toimittamiseksi sitä tarvitseville Texasin nuorille.
  3. Henry ja Payne eivät yleensä julkaise paljon suhteestaan ​​sosiaalisessa mediassa.
  4. Hänen poikaystävänsä Payne seurusteli aiemmin muusikko Cheryl Colen kanssa vuosina 2015–2018.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Sabrina Lynn (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found