YNW Melly (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Maksut, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Jamell Maurice Demons, joka tunnetaan ammattimaisesti nimellä YNW Melly, on amerikkalainen räppäri, laulaja ja lauluntekijä. Syntynyt ja kasvanut Giffordissa, Floridassa. Hänestä tuli Internet-sensaatio ja räppäri kappaleillaan "Murder on My Mind", "Mixed Personalities" ja "Suicidal". Hän ansaitsi vielä enemmän huomiota sen jälkeen, kun räppäriä syytettiin kahden YNW-hiphop-kollektiivin jäsenen kaksoismurhasta. Lisäksi hänet pidätettiin ja häntä syytettiin kahdesta ensimmäisen asteen murhasta, ja häntä uhkaa elinkautinen vankeus tai kuolemantuomio, jos hänet tuomitaan. Häntä epäillään myös vuonna 2017 tapahtuneesta sheriffin apulaisen murhasta Giffordissa, ja hän kiisti syyllistyneensä kaksoismurhasyytteisiin ja odottaa tällä hetkellä oikeudenkäyntiä. Viritä elämäkerta!

YNW Melly Pituus ja paino

Kuinka pitkä räppäri YNW Melly on? Hän seisoo 5 jalkaa 2 tuumaa pitkä tai 1,57 cm. Hän painaa noin 59 kg tai 130 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 42-30-36 tuumaa. Hänen hauislihansa koko on 18 tuumaa. Lisäksi hänellä on mustat silmät ja mustat hiukset.

YNW Melly Age

Kuinka vanha on räppäri YNW Melly? Tällä hetkellä hän on 21-vuotias. Hänen syntymäpäivänsä osuu 1. toukokuuta 1999. Hänet kasvatti hänen yksinhuoltajaäitinsä. Hän oli 14-vuotias, kun hän tuli raskaaksi hänen kanssaan ja synnytti hänet yhdeksännellä luokalla.

YNW Melly tyttöystävä

Tällä hetkellä 21-vuotias räppäri ei ole antanut oivalluksia romanttisesta elämästään. Hän on tällä hetkellä sinkku ja käsittelee uraansa yksin.

Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole julkisesti tiedossa. Hän on keskittynyt täysin rap-uraansa tyttöystävän tai parisuhteen sijaan.

YNW Mellyn murhasyytteet

YNW Mellyä syytettiin kahdesta ensimmäisen asteen murhasta, jotka liittyivät Fort Lauderdalessa lokakuussa 2018 tapahtuneeseen ampumiseen, jossa kaksi YNW:n kumppania, joita kuvailtiin hänen läheisiksi ystäviksi, räppäriksi pyrkivät Anthony Williams ja Christopher Thomas Jr, 12. helmikuuta 2019.

(1/2) Jamell Demons, alias YNW Melly & Cortlen Henry on pidätetty ja syytetty kahdesta ensimmäisen asteen murhasta. Uhrit, Anthony Williams ja Christopher Thomas Jr., tapettiin 26.10.2018. Tutkinnassa, jota tukevat oikeuslääketieteelliset todisteet, on päätelty, että pic.twitter.com/ArzVCLRxjd

- Miramar Police (@MiramarPD) 14. helmikuuta 2019

Kaiken tämän lisäksi Rapper Demons julkaisi Instagramiin kuvan kaikista neljästä nuoresta miehestä yhdessä, julistaen syyttömyytensä. Demonit kiistivät syyllisyytensä 5. maaliskuuta syytteisiin ensimmäisen asteen murhasta. Lisäksi Complex raportoi 22. helmikuuta 2019, että Demons ja Henry epäiltiin vuonna 2017 tapahtuneessa kuolemaan johtaneessa ammuskelussa, jossa Giffordissa oli Indian River Countyn seriffiosaston varamiehen Gary Chambliss.

Katso tämä postaus Instagramissa

Kaikille faneilleni ja kannattajilleni ei, en joutunut lukkoon Washingtoniin, mutta käännyin tänään. Haluan teidän tietävän, että rakastan teitä ja arvostan jokaista teistä, pari kuukautta sitten menetin kaksi veljet väkivallalla ja nyt järjestelmä haluaa löytää oikeuden.. valitettavasti puhutaan paljon huhuja ja valheita, mutta ei hätää jumala on kanssani ja veljeni @ynw.bortlen kanssa ja haluamme teidän kaikkien muistavan, että se on ynw-perhe I rakastan sinua @ynwsakchaser1 ja @ynwjuvy #freeus

Free Melly & Melvin (@ynwmelly) jakama viesti 13. helmikuuta 2019 klo 16.01 PST

YNW Mellyn perhe

YNW Melly syntyi 1. toukokuuta 1999 Giffordissa vanhemmilleen Jamie Demonsille ja äidilleen Donte Taylorille. Hänet kasvatti hänen yksinhuoltajaäitinsä. Hän oli 14-vuotias tullessaan raskaaksi hänen kanssaan. Yhdeksänvuotiaana Demons liittyi Bloods-jengiin ja julkaisi myöhemmin kappaleensa SoundCloudiin 15-vuotiaana. Vuoden 2015 lopulla Demons pidätettiin ampumisesta opiskelijaryhmään, josta hän istui useita kuukausia vankilassa. Koulutuksensa mukaan hän suoritti koulunsa paikallisesta lukiosta.

YNW Mellyn ura

Vuonna 2016 Demons otti käyttöön taiteilijanimen YNW Melly. Myöhemmin, vuonna 2017, hän julkaisi ensimmäisen projektinsa, EP:n nimeltä Collect Call. Sitten vuonna 2018 hän julkaisi debyyttisekoituksensa I Am You, joka ilmestyi myöhemmin Billboard 200 -listalla numerolla 192 10. tammikuuta 2019.

.@YNWMellyn "Murder On My Mind" on noussut ykköseksi Yhdysvaltain Apple Musicissa.

— kaaviotiedot (@chartdata) 16. helmikuuta 2019

Tämän lisäksi hän on kerännyt miljoonia seuraajia sosiaalisen median tileillään, ja hänen tunnetuimmalla kappalellaan "Murder on my Mind" on yli 88 miljoonaa katselukertaa YouTubessa. Kappale on sertifioitu kultaiseksi Recording Industry Association of Americalta. Samoin hän julkaisi tammikuussa Kanye Westin kanssa kappaleen, jolla on 17 miljoonaa katselukertaa YouTubessa. Henry julkaisi sosiaalisessa mediassa videon itsestään ja Demonsista, jotka nauhoittivat Westin kanssa. Molemmat kappaleet nousivat Billboardin Hot 100 -listalle viikkoina ennen pidätystä.

YNW Melly Net Worth

Kuinka paljon räppäri YNW Mellyn nettovarallisuus on? Hänen omaisuutensa on noin 4 miljoonaa dollaria. Musiikki ja rap ovat hänen ensisijainen tulonlähde.

YNW Melly Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiJamell Maurice Demonit
NimimerkkiYNW Melly, Demonit
Ikä21 vuotias
Syntymäpäivä1. toukokuuta 1999
AmmattiLaulaja, Räppäri
KuuluisaHäntä syytettiin kahdesta tilistä

ensimmäisen asteen murhasta vuonna 2019.

SyntymäpaikkaGifford, Florida, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliUros
ZodiacHärkä
Nykyinen asuinpaikkaLos Angeles, CA
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'2"

Senttimetrit: 157 cm

Mittarit: 1,57 m

PainoPaino: 59 kg

Paunaa: 130 lbs

Kehon mitat

(rinta-vyötärö-lantio)

42-30-36 tuumaa
Hauislihaksen koko18 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero7 (USA)
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 4 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria
Sponsorin tulotEi tunnettu
Perhe
VanhemmatIsä: Jamie Demons

Äiti: Donte Taylor

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
TyttöystäväYksittäinen
Ex tyttöystävä?Ei tunnettu
Vaimo / puolisoEi mitään
Lapset?NA
PoikaEi mitään
TytärEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysValmistua
YliopistoEi tunnettu
KouluPaikallinen lukio
Suosikki
LempiväriKeltainen
Suosikkikeittiöitalialainen
Alkoholisti?Joo
Lemmikkieläinten rakastaja? Joo
Suosikki lomakohdePeru
HarrastuksetRatsastus, matkustaminen ja valokuvaus
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Youtube

YNW Melly Faktat

  • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  • Hänellä on miljoonia seuraajia sosiaalisen median alustoillaan.
  • YNW Melly dokumentti: Samoin YNW Melly -dokumentti, joka julkaistiin joulukuussa 2019.
  • Dokumentti kertoo intiimistä näkemyksestä räppäri Giffordin kasvatuksesta ja ystävyydestä kolmen muun artistin kanssa.
  • Murhaa lukuun ottamatta Demons pidätettiin 30. kesäkuuta 2018 Fort Myersissä Floridassa marihuanan hallussapidosta.
  • YNW Melly kertoi faneille Twitterissä, että hänellä oli positiivinen COVID-19-testi 2. huhtikuuta 2020.
  • Hän yritti saada ennenaikaista vapautusta vankilasta terveyssyistä, koska 6ix9ine vapautettiin vankilasta astman ja keuhkoputkentulehduksen vuoksi.
  • Hänen hakemuksensa hylättiin 14.4.2020.
  • Hän on tatuointien ystävä, ja hän on myös merkinnyt useita tatuointeja vartaloonsa.

Lue myös: Tarkan (Laulaja) Bio, Wiki, Vaimo, Treffit, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Varhaiselämä, Ura, Faktat

Lue myös: Lil Mosey (Laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Tyttöystävä, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found