Lex Fridman (MIT) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Lex Fridman on venäläis-amerikkalainen professori ja sosiaalisen median persoonallisuus. Tällä hetkellä hän työskentelee tutkijana Massachusetts Institute of Technologyssa (MIT). Hänen "Linked in" -profiilikuvauksensa on: "Ihmiskeskeisen tekoälyn ja syväoppimisen tutkimusta MIT:ssä ja sen ulkopuolella autonomisten ajoneuvojen ja henkilökohtaisen robotiikan kontekstissa. Olen erityisen kiinnostunut ymmärtämään ihmisten käyttäytymistä ihmisen ja robotin yhteistyön kontekstissa ja kehittämään oppimispohjaisia ​​menetelmiä, jotka rikastavat tätä yhteistyötä. Olen suorittanut BS-, MS- ja tohtorintutkintoni Drexelin yliopistosta, jossa työskentelin koneoppimisen, tietokonenäön ja päätösfuusiotekniikoiden sovellusten parissa useilla aloilla, mukaan lukien robotiikassa ja ihmisanturissa. Ennen MIT:ään liittymistä työskentelin Googlella koneoppimisen parissa laajamittaista käyttäytymiseen perustuvaa todennusta varten. Hän pyörittää myös omaa YouTube-kanavaansa, jolla hänellä on kanavansa alla valtava fani. Hän lataa videoita, jotka liittyvät syvälliseen oppimiseen, tekoäly-podcasteihin, tutkimukseen, itseohjautuviin autoihin jne. Tune in bio.

Lex Fridman Ikä, pituus ja paino

Lex Fridman on 34-vuotias. Hänellä on erittäin hyvä korkeus 5 jalkaa 9 tuumaa. Hänen ruumiinpainonsa on noin 78 kiloa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 42-32-37 tuumaa. Hänen hauislihaksensa on 14 tuumaa. Lisäksi hänen hiuksensa on tummanruskea ja silmät siniset.

Lue myös: Gypsy Rose Blanchard (rikollinen) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, nyt, tarina, rikos, dokumentti, tosiasiat

Lex Fridmanin tyttöystävä

Mitä tulee henkilökohtaiseen elämään ja tyttöystävään, Lex Fridman ei seurustele kenenkään kanssa ja nauttii tällä hetkellä sinkkuelämästään täysillä. Hän ei ole naimisissa eikä kihloissa kenenkään kanssa näinä hetkinä. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei myöskään tunneta julkisesti.

Lex Fridmanin elämäkerta ja perhe

Lex Fridman syntyi 15. elokuuta 1986 Moskovassa, Venäjällä. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus. Hänen isänsä ja äitinsä tiedot eivät ole julkisia. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on vanhempi veli nimeltä Gregory Fridman. Fridmanin oikea nimi on Aleksei Fedotov. Hän puhuu sujuvasti englantia ja venäjää. Koulutukseltaan Lex valmistui kandidaatiksi Drexelin yliopistosta. Hän suoritti maisterin tutkinnon samasta yliopistosta. Hän suoritti filosofian tohtorin tietojenkäsittelytieteen alalla Drexelin yliopistosta. Tohtorintutkinnon aikana Fridman työskenteli myös koneoppimisen, päätösfuusiotekniikoiden ja tietokonenäön sovellusten parissa.

Lex Fridmanin nettoarvo

Mikä on Lex Fridmanin nettovarallisuus? Hänen nettovarallisuutensa arvioidaan olevan noin 2 miljoonaa dollaria. Hänen pääasiallinen tulonlähde on insinööriura.

Lex Fridman Wikipedia

Wiki/Bio
Oikea nimiAleksei Fedotov
NimimerkkiLex Fridman
Ikä34 vuotta vanha
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

15. elokuuta 1986
AmmattiTutkija, professori ja

Sosiaalisen median persoonallisuus

KuuluisaHänen monipuoliset tutkimustyönsä
SyntymäpaikkaMoskova, Venäjä
KansallisuusAmerikkalainen - venäläinen
EtnisyysMonirotuinen

(amerikkalainen - venäläinen)

SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliUros
ZodiacLeo
Nykyinen asuinpaikkaCambridge, Massachusetts, Yhdysvallat
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5' 9"

Senttimetrit: 175 cm

Mittarit: 1,75 m

PainoPaino: 78 kg

Paunaa: 171 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

40-30-35 tuumaa
Hauislihaksen koko14 tuumaa
Silmien väriSininen
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero10 (USA)
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Edellinen treffit?Ei tunnettu
Tyttöystävä/treffitYksittäinen
Vaimo / puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysFilosofian tohtori (Ph.D.)
YliopistoDrexelin yliopisto
KouluPaikallinen lukio
Suosikki
SuosikkiväriSininen
Suosikkikeittiöitalialainen
Suosikki loma

Kohde

Kreikka
HarrastuksetMusiikki, matkustaminen ja kitaran soitto
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 2 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Twitter, linkitetty

Faktat Lex Fridmanista

  1. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla, kuten Twitterissä, LinkedInissä, Mediumissa, Instagramissa, Facebookissa, YouTubessa tai liity postituslistalle.
  2. Tutkimuksen ja opetuksen lisäksi pidän kitaran soittamisesta, jiu jitsun harjoittelusta ja syviin merkityksellisiin keskusteluihin osallistumisesta, mukaan lukien podcasteissa, sekä vieraana (esim. Joe Rogan Experience osa 1 & osa 2) että isäntänä (Artificial Intelligence podcast with, for, esimerkiksi Elon Musk).
  3. Lisäksi hän tutkii ihmiskeskeistä tekoälyä, syväoppimista, autonomisia ajoneuvoja ja robotiikkaa MIT:ssä ja sen ulkopuolella.
  4. Lisäksi hän opettaa syväoppimisen kursseja.
  5. Jotkut hänen tutkimuksistaan ​​ovat: Väittelykoneet: Black Box AI -järjestelmien ihmisen valvonta, ihmiskeskeiset autonomiset ajoneuvojärjestelmät, aktiivinen todennus mobiililaitteissa, kuljettajan katseen alueen arviointi ilman silmän liikettä, mitä voidaan ennustaa 6 sekunnin kuljettajan katseista ?, Crowdsourced Arvioinnit ajoneuvojen ja jalankulkijoiden välisistä näytöistä, syvä liikenne, kognitiivinen kuormitusarvio luonnossa, kuljettajan turhautumisen havaitseminen ääni- ja videokuvasta luonnossa, Teslan ajoneuvotoimitukset ja automaattiohjauksen kilometritilastot, Teslan autopilotin Explorationin ihmispuoli Vigilance, MIT Advanced Vehicle Technology Study, automaattinen ajotietojen synkronointi tärinän ja ohjaustapahtumien avulla.

Lue myös: Beckett Cypher (Melissa Etheridge Son) Wiki, Bio, Kuolema, Pituus, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Lue myös: NLE Choppa (laulaja) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, treffit, nettovarallisuus, vanhemmat, ura, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found