Jack Doherty (YouTuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Ura, Faktat

Kuka on Jack Doherty? Hän on amerikkalainen YouTuber ja sosiaalisen median persoonallisuus. Hän mainostettiin tähteeksi vuonna 2016 luomallaan omalla kanavallaan. Hän on saavuttanut online-mainetta fyysisten temppujensa avulla, joihin kuuluu temppulaukauksia, flip-temppuja ja trampoliinitemppuja. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Jack Dohertyn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, nettovarallisuudesta, tyttöystävästä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Jack Doherty Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Jack Doherty on? Hän seisoo 5 jalkaa 1 tuuman korkeudella tai muuten 1,54 metrin tai 154 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 45 kg tai 99 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 7 US.

Jack Dohertyn ikä

Kuinka vanha on Jack Doherty? Hänen syntymäpäivänsä osuu 8. lokakuuta 2003. Tällä hetkellä hän on 16-vuotias. Hänen horoskooppi on Vaaka. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Jack DohertyWiki/Bio
Oikea nimiJack Doherty
NimimerkkiJack
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä16 vuotta vanha
Syntymäpäivä8. lokakuuta 2003
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 1 tuumaa (1,54 m)
Painonoin 45 kg (99 lbs)
Runkotilastotnoin 33-27-35 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero7 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
VeliMichael
NettovarallisuusNoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Jack Dohertyn tyttöystävä

Kuka on Jack Dohertyn tyttöystävä? Hän oli suhteessa toisen sosiaalisen median tähti Samantha Frankiin. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Jack Dohertyn YouTube-ura

Hän avasi YouTube-kanavansa Liity 15. heinäkuuta 2016. Hän keräsi hyvin lyhyessä ajassa yli 3 miljoonaa tilaajaa YouTube-kanavallaan. Lisäksi hänen YouTube-kanavansa kuvauksessa lukee: "Vain lapsi, joka rakastaa YouTubea :), lataan sunnuntaina, keskiviikkona ja perjantaina!"

Jack Doherty Net Worth

Mikä on Jack Dohertyn nettovarallisuus? 7-vuotiaana hän aloitti uransa. YouTube-kanavallaan hänellä on yli miljoona seuraajaa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa Jack Dohertysta

  1. Wiki & Bio: Hänen äitinsä ja isänsä nimet eivät ole tiedossa. Lisäksi hänen isänsä on nähnyt kanavallaan pulloa kääntämässä.
  2. Hänellä on myös sisaruksia.
  3. Hänellä on velinimi Michael, joka on myös esiintynyt hänen videoissaan.
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Celestia Vega (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found