Jordan Beckham (Instagram-tähti) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Kuka on Jordan Beckham? Hän on amerikkalainen Instagram-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hän on ylittänyt yli 370 000 seuraajaa JordanBeckham_ Instagram-tilillään. Hänellä on valtava fani, jota seuraa sosiaalisen median alustoillaan. Hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, kaarevia ja piristäviä kuvia. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Jordan Beckhamin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta ja monista muista faktoista hänestä!

Jordan Beckham Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Jordan Beckham? Hän seisoo 5 jalkaa 3 korkeana tai 1,60 metrin tai 160 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja mustat hiukset.

Jordan Beckhamin ikä

Kuinka vanha on Jordan Beckham? Hänen syntymäpäivänsä osuu 19. huhtikuuta 2004. Tällä hetkellä hän on 16-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän syntyi Jacksonvillessä, Floridassa.

Jordan BeckhamWiki/Bio
Oikea nimiJordan Beckham
NimimerkkiJordania
Kuuluisa AsInstagram-tähti, sosiaalisen median tähti
Ikä16 vuotta vanha
Syntymäpäivä19. huhtikuuta 2004
SyntymäpaikkaJacksonville, FL
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 3 tuumaa (1,60 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero7 (USA)
PoikaystäväVaruskunta Hatley
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Jordan Beckhamin poikaystävä

Kuka on Jordan Beckhamin poikaystävä? Hän on suhteessa Garrison Hatleyyn. Hän on erittäin keskittynyt uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Jordan Beckhamin ura ja nettoarvo

Mikä on Jordan Beckhamin nettovarallisuus? Hän on julkaissut huulisynkronointeja suosittujen artistien, kuten MadeinTYO ja Future, kappaleisiin. Hän on julkaissut Instagram-tililleen huulisynkronointivideoita suosittuihin rap-, pop- ja R&B-kappaleisiin. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 2 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa Jordan Beckhamista

  1. Wiki & Bio: Hänen isänsä ja äitinsä tiedot eivät ole julkisia.
  2. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli nimeltä Cole.
  3. Hän on voimistelija.
  4. Hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilinsä alla.
  5. Valkoinen on hänen lempivärinsä.

Lue myös: Clara Felicia Lindblom (Instagram Star) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found