Kuka on Lana Rhoades: elämäkerta, Wiki, nettovarallisuus, palkka, pituus, paino, ikä, mitat, poikaystävä, tosiasiat

Lana Rhoades on yhdysvaltalainen aikuisten elokuvatähti, joka muutti Los Angelesiin Chicagosta otettuaan yhteyttä agentti Mark Speigleriin sähköpostitse. Tämän lisäksi hänellä on yli 14 miljoonaa seuraajaa Instagramissa ja yli 1,4 miljoonaa seuraajaa Twitterissä. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Lana Rhoadesin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Lana Rhoadesin nettoarvo ja palkka

Mikä on Lana Rhoadesin nettovarallisuus? Mallina Lana on saanut monet ihmiset noudattamaan terveellisiä elämäntapoja ja harjoituksia, jotka nostavat ihmisten mainetta seuraavalle korkeudelle. Hän on Instagram-tähti ja on kerännyt yli 12 miljoonaa seuraajaa. Hänen vartalonsa on tehnyt hänestä kuuluisan glamour-teollisuudessa. Näemme hänen tyylikkäitä kuvia sosiaalisilla sivustoilla, jotka ovat tehneet hänestä nousevan tähden. Ammatistaan ​​hän on kerännyt huomattavan määrän tuloja. Lana Rhoadesin arvioitu nettovarallisuus on noin 500 tuhatta dollaria.

Lana Rhoades Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Lana Rhoades? Epäilemättä Lanalla on vartalon koko, josta monet ihmiset haaveilevat, ja hän on ladannut huomattavaa vartaloaan Instagramiin. Näemme hänen kiiltävän vartalonsa ja häntä on siunattu kurvikkaalla vartalohahmolla.

Hän seisoo keskimäärin 5 jalkaa 5 tuumaa pitkä ja paino 59 kg, mikä sopii hänelle täydellisesti. Samoin hänellä on tumma syntyneitä hiuksia, jotka sopivat hänen ihonvärinsä. Lanan silmien väri on sininen.

Lana Rhoadesin kehon mitat

Mitkä ovat Lana Rhoadesin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 38-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 36 CC.

Lana Rhoadesin ikä

Kuinka vanha on Lana Rhoades? Hänen syntymäpäivänsä osuu 6. syyskuuta 1996. Hän on 24-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Chicagossa, IL. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Chris Gone Crazy (Instagram Star) Bio

Lana Rhoades Wiki/Bio

Lana RhoadesWiki/Bio
Oikea nimiLana Rhoades
NimimerkkiLana
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä24-vuotias
Syntymäpäivä6. syyskuuta 1996
SyntymäpaikkaChicago, IL
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 59 kg
Kehon mitatnoin 38-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 CC
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväMike Majlak
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 500 tuhatta dollaria

Lana Rhoadesin poikaystävä

Kuka on Lana Rhoadesin poikaystävä? Hänellä oli romanttinen yhteys YouTube-käyttäjä Logan Pauliin. He tapasivat ensimmäisen kerran tammikuussa 2020, kun Rhoades meni treffeille Paulin läheisen ystävän Mike Majlakin kanssa. Vuodesta 2021 lähtien Rhoades ja Majlak aloittivat suhteen, ja hänen entinen poikaystävänsä Paul on nyt ilmeisesti ollut hyvissä väleissä.

Lana Rhoadesin perhe

Lana Rhoades ei ole kertonut perhetaustastaan, hänen vanhempansa saattavat olla molempien maiden kansalaisia. Ei kuitenkaan ole todisteita siitä, että hänen vanhempansa olisivat italialaisia ​​tai jamaikalaisia.

Lana Rhoadesin faktoja

  1. Lana Rhoades on toistuvasti esiintynyt Logan Paulin videoissa, jotka ovat heijastelleet heidän ystävällistä suhdettaan.
  2. Lana Rhoades ja Mike Majlak erosivat lokakuun alussa 2020, ennen kuin pääsivät lopulta sovintoon viikkoa myöhemmin.
  3. Hän työskenteli Tilted Kiltissä lähellä Chicagoa, Illinoisissa.
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Punainen ja musta on hänen lempivärinsä.

Lue myös: Macei (Instagram-tähti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found