QuarterJade (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

QuarterJade on tunnettu amerikkalainen Twitch-tähti, Youtuber ja sosiaalisen median persoona. Hän mainostettiin tähdeksi QuarterJade Twitch -kanavallaan. Hän on kerännyt valtavan fanin, joka seuraa hyvin lyhyessä ajassa pelejä, kuten PUBG, suoratoistoa Twitch-kanavallaan. Hän on tehnyt menestyksekkään suoratoistouran alustalla ja tullut suosittu sisällöntuottaja myös YouTuben ja TikTokin kaltaisilla alustoilla. Lisäksi häntä pidetään laajalti yhtenä menestyneimmistä naissuorittajista. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää QuarterJaden Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

QuarterJaden ikä

Kuinka vanha on QuarterJade? Hänen syntymäpäivänsä osuu 25. elokuuta 1997. Hän on 23-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hän on puoliksi norjalaista ja puoliksi kiinalaista syntyperää. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

QuarterJade Pituus & Paino

Kuinka pitkä QuarterJade on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 33-26-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 C. Hän on myös fitnessfriikki.

Lue myös: Loserfruit (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

QuarterJadeWiki/Bio
Oikea nimiZaqueri musta
NimimerkkiQuarterJade
Kuuluisa AsTwitch Steamer,

Sosiaalisen median tähti

Ikä23 vuotta vanha
Syntymäpäivä25. elokuuta 1997
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 33-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväMasayoshi
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 20–30 000 dollaria (USD)

QuarterJade-poikaystävä

Kuka on QuarterJaden poikaystävä? Hänellä on romanttinen yhteys Twitch-streameri Masayoshiin. Hän pyörittää omia kommenttejaan, jotka ovat auttaneet häntä saavuttamaan valtavan suosion. Lisäksi hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei tiedetä.

Lue myös: Alinity Divine (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

QuarterJaden nettoarvo

Mikä on QuarterJaden nettovarallisuus? Hänen nettovarallisuutensa arvioidaan olevan 20–30 000 dollaria. Suurin osa hänen nettovarallisuudestaan ​​tulee hänen sisällöntuotannon urasta sekä Twitchissä että YouTubessa, ja tulot saadaan lahjoituksista, mainoksista, sponsoroiduista striimeistä ja sponsoroiduista kaupoista.

QuarterJaden ura

QuarterJade on kerännyt tuhansia seuraajia Twitchissä, mikä tekee hänestä suositun naissuorittajan alustalla. Hän on aiemmin paljastanut, että streamaajat ansaitsevat noin 10 000 dollaria 3 000 tilaajaa kohti. Tämän lisäksi hän on suosittu myös muilla sosiaalisen median alustoilla. Hänellä on Instagram-tilinsä alla kunnollinen fani.

QuarterJade tosiasiat

  1. QuarterJade on pelannut Fortnitea sen perustamisesta lähtien kaksi vuotta sitten, mutta kuten kaikki hyvät pelaajat, hän käyttää erilaisia ​​asetuksia hallitakseen vastustajiaan ja ansaitakseen halutun voiton kuninkaallisen.
  2. Lokakuussa 2017 hän jakoi ensimmäisen videonsa Twitch-kanavalleen.
  3. Koulutukseltaan hän opiskeli biologiaa tarkoituksenaan suorittaa lääketieteen tutkinto.
  4. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Hyper (Twitch-tähti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found